Presa suedeză, ironică pe seama gazonului de pe noul stadion al Craiovei

Gazonul de pe noul stadion al Craiovei a fost deplorabil, iar presa suedeză s-a întrecut în ironii la adresa terenului pe care naţionala lor a pierdut amicalul cu România.

„Datele recente furnizate de Eurostat sunt remarcabile: România este a treia ţară din Uniunea Europeană ca număr de oi. Anul trecut, erau 9,8 milioane de oi, iar ieri cineva le-a dat drumul să pască pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Sau cel puţin aşa arăta.

Naţionala Suediei se aştepta la un meci bun în deplasare, cu vreme frumoasă, de martie, şi un adversar care să opună rezistenţă. În schimb, a ajuns pe o arenă ultramodernă cu iarbă medievală, maci şi jandarmi. Am bătut cu toţii în retragere”, se arată în publicaţia Aftonbladet.se.

„A fost teribil de plictisitor, dar a fost la fel pentru ambele echipe. Mingea sare jumătate de metru şi te loveşte în genunchi, te face să arăţi ca un idiot. E trist că asta ne-a stricat meciul”, a spus şi atacantul John Guidetti. „E rău că se întâmplă aşa ceva, e de neacceptat să arate aşa un teren de fotbal”, a completat şi colegul său, Ken Sema.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

11 Comentarii

  1. Alo, Dl Spanu!Citisi articolul,citisi bre?Tot DNA e de vina?Vedea-v-as pe Titanic toti oltenii…

    • Daca nu va supărați, ce pastile luați? Vreau si eu la nivelul Dvs.

  2. cine nu ştie să danseze, zice că podeaua e strâmbă – proverb indian…

  3. Acuma ce sa zica si ei? Gazonul a fost de vina ca si-au luat-o! Ma umfla rasul! In materie de „OI”, la ce haos e in tara lor…..ma intreb cati dintre ei au mai ramas inca…”ne-oi”. Sa le-o spuna si lor cineva pe limba lor.

  4. Si oare nu au dreptate!? Ba da! Asta pt ca burlanul se afla in plina „campanie” pt un nou mandat la fel de „glorios” ca si cel prezent! Si-o fi zis ca nu strica voturile de la CSU Craiova… rusine!

  5. Marii fotbalisti ai lumii au copilarit si au invatat meserie pe maidan ! In plus, conditiile au fost egale, pentru toti jucatorii, nu numai pentru suedezi. editat

  6. Daca tot au mancat banii de spitale cu stadionul, chiar in Cotidianul am citit de conditiile mizerabile ale spitalului de urgenta din Craiova, Olguta si gasca pesedista puteau cel putin sa faca un stadion model. Esti echipa si fotbalist mare cand castigi in condititii de joc excelente, nu cand apelezi la smecherii de gazon de pasune.De acord cu unii comentatori: conditiile au fost la fel pentru toti jucatorii, doar ca suedezii vin din civilizatie nu din Miorita in varianta pesedista, prin urmare nu sunt obisnuiti cu transee pe timp de pace.

  7. Da bai superinteligentilor.Proiectarea facuta de o firma din cluj si executia de o firma din sibiu da ce sa vezi sunt de vina OLTENII.Ardelenii mai au experiente de aceasta natura cu aeroportul de la sibiu unde proiectarea a fost facuta de o firma din germania si executia tot de o firma din germania iar pista de aterizare s-a tasat neuniform si a fost acoperita partial de apa.Multi vorbesc putini cunosc.MACA MACA MACA MACA.Cat despre mititelu si ragaitorii lui ce sa mai zicem.Unora care nu au despre ce sa mai vorbeasca le plac oamenii mai agitati si din aceasta cauza zgarma in mocirla.

  8. Cam toate gazoanelea astea de dupa 1990, sunt jalnice! Multi bani si calitate zero! Se spune ca una din cauze ar fi nedifuzarea uniforma a luminii sau lipsa ei partiala! Vorbesc de lumina solara, ca urmare a acoperisului si a distantei mici pina la tribune! Un stadion acoperit, dar si cu pista de atletism, are acoperisul cu deschidere mare si astfel lumina solara patrunde uniform!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.