„Pisica îmbuibată” iese la atac

Prietenii lui Gabriel Liiceanu organizează un protest politic ilegal la Filosofie

Un protest absolut ilogic, cu caracter politic evident, este organizat joi, la ora 12.00, chiar în curtea Facultăţii de filosofie din Bucureşti. Miza declarată: susţinerea independenţei justiţiei. Miza reală: #Rezist. Iată afişul protestului:

Foarte interesant este, însă, să trecem în revistă cine sînt organizatorii acestui Protest într-o unitate de învăţămînt, cu o miză politică evidentă, care nu are nici o legătură cu procesul de învîţămînt. Organizatorii principali sînt chiar trei cadre didactice din Facultatea de filosofie: Cătălin Cioabă, Gigi Stefanov şi Dana Jalobeanu. Promotor este Andrei Cornea de la GDS, iar invitat special este „profesorul emerit Gabriel Liiceanu”!

Prima observaţie: toţi cei cinci organizatori, promotori şi invitaţi sînt prezenţe aproape permanente la dezbaterile de la „La petite bouffe” (Pisica îmbuibată), care este restaurantul lui Gabriel Liiceanu! La aceste „dezbateri”, moderator este Dana Jalobeanu, ceilalţi fiind deseori „conferenţiari” sau participanţi în public.

Dintre toţi, se dataşează acel GIGI STEFANOV, un obişnuit al revistelor de cancan, care are o adevărată manie în a poza în pielea goală, motiv pentru care a şi fost numit „Filosoful pervers”:

Iată şi textul care însoţeşte acest articol din revista de specialitate „Cancan”: „Fotografiile postate de profesorul de filosofie pe blogul personal sunt marcate cu adresa web (facsimil) Profesorul de filosofie Gheorghe Stefanov, care a fost protagonistul unui scandal după ce a postat pe internet poze în care apărea despuiat, alături de soţie, a comis-o din nou: lectorul Gigi s-a apucat, pe blogul său, să facă profilul sexual al studentului de la filosofie. În trecut, Gigi şi consoarta sa au postat pe blog poze în care cei doi îşi afişau „iubirea”, în pielea goală, pe litoral. Blogul putea fi accesat de studenţi, direct de pe site-ul facultăţii. Pasiunea profului de filosofie pentru sexualitate nu s-a limitat, însă, la atît. Susţinînd că elaborează, „în glumă”, o analiză a tipurilor de studenţi de la filosofie, pe care îi împarte pe „specii”, Stefanov a elaborat adevărate texte filosofice despre preferinţele sexuale ale acestora. Potrivit lui Gigi, tipul „filosofului profesionist”, este genul de student care „nu şi-a început viaţa sexuală” şi care învaţă repede doar pentru a-şi face un CV. „Învăţăceii boemi” practică şi ei sexul, „dar e foarte probabil fie să simuleze orgasmul, fie să fie, oricum, teatrali?. Sexologul Gigi identifică şi tipul studenţilor „necugetători” care, spune el, sunt pasionaţi doar de filme, telefoane mobile, cluburi şi sex. „Obiceiurile de împerechere ale celor din această specie sunt complet neinteresante, aşa că nu vor fi descrise aici”, decide proful, de parcă ar vorbi despre regnuri animale. Cît despre studenţii care pozează în personaje culte, Stefanov concluzionează savant: „Pot convieţui cu boemii şi se pot chiar împerechea cu aceştia, deşi, în secret, se vor dispreţui reciproc.

Pentru astfel de obsesii sexuale şi pentru felul în care apare în spaţiul public, „Filosoful pervers” nu a fost dat afară din facultate, cum ar fi fost normal, ci, iată, i se permite să organizeze proteste ilegale în curtea instituţiei. Dacă este consecvent, „filosoful pervers” ar trebui să apară şi de această dată tot în pielea goală pentru ca demersul său să fie şi mai credibil, cosecvenţa fiind, se ştie, principala notă a credibilităţii!

Dar, organizatorul principal rămîne CĂTĂLIN CIOABĂ, cel care are ca fotografie de profil pe pagina sa de Facebook chiar simbolul #Rezist:

E posibil ca aceste activităţi ale lui Cătălin Cioabă să vizeze chiar un loc pe listele USR. Însă, trebuie să spunem că, în aceste zile, Cătălin Cioabă face eforturi uluitoare pentru exmatricularea definitivă a studentului său Vlad Bilevsky pentru că ar fi plagiat într-o lucrare de seminar! Dincolo de faptul că măsura este excesivă, profesorul avînd rolul de a-şi învăţa şi îndruma studentul, deci să-i explice cum trebuie să procedeze, este ciudat că tocmai Cătălin Cioabă vorbeşte despre plagiat, deşi chiar el a fost acuzat că, în vol. „Mărturii despre Eminescu”, a plagiat un articol al lui Horaţiu Stamatin, apărut în „România literară”!

Ca să nu mai vorbim de uriaşul plagiat în serie comis de Cătălin Cioabă în antologia „Eminescu – Poezii”, apărută la editura Humanitas a lui Gabriel Liiceanu (https://www.cotidianul.ro/catalin-cioaba-a-plagiat-si-in-antologia-eminescu-poezii-de-la-humanitas/), în care Cioabă a plagiat masiv notele lui Perpessicius din ediţia Academiei.

În aceste condiţii, şi în cazul lui Cătălin Cioabă este de neînţeles cum de nu a fost încă dat afară din corpul profesoral al Facultăţii de filosofie după ce au apărut acuzaţiile evidente de plagiat.

Al treilea organizator al Protestului de joi este DANA JALOBEANU, cea care moderează toate reuniunile de la „Pisica îmbuibată” a lui Gabriel Liiceanu. Iat-o într-una în care apare alături de Andrei Cornea şi Cătălin Cioabă, chiar cei care organizează şi susţin protestul de joi:

În sprijinul Protestului de la Filosofie a sărit şi ANDREI CORNEA, membru GDS, prieten şi client al lui Gabriel Liiceanu la restaurantul „Pisica îmbuibată”. Ca fiu al ideologului comunist Paul Cornea, cel care, potrivit propriei mărturisiri, a contribuit la arestarea lui Vladimir Streinu în „lotul Noica”. Spunea tatăl lui Andrei Cornea: „Dl. Streinu polemizează de data asta cu Partidul Comunist Francez, dornic probabil să lichideze stânga franceză aşa cum – ştie toată lumea! – a isprăvit-o rapid pe cea românească”! Dar, asupra acestui aspect vom reveni într-un alt articol, încercînd să aflăm cum de fiul ideologului comunist a ajuns să vitupereze atît de dur împotriva „ciumei roşii” pe care o susţinea tăticu’.

Punctul culminant al Protestului de la Filosofie îl constituie, aşa cum precizează chiar organizatorii, faptul că invitat de onoare este „profesorul emerit GABRIEL LIICEANU, cel care este supranumit de colegul Victor Roncea „profitorul tuturor regimurilor”. Se pare însă că excepţia o reprezintă tocmai regimul actual, de la care aşteaptă zadarnic acelaşi tratament ca pe vremea regimului Băsescu, cînd Liiceanu era, pentru mult timp, ţuţerul preferat al fostului preşedinte! Văzînd că eforturile îi sînt acum risipite, iată-l pe Liiceanu coborît din turnul său de fildeş direct în mijlocul Protestului organizat de prietenii săi împotriva „ciumei roşii”.

Întrebarea este: conducerea Facultăţii de filosofie nu are nici o poziţie faţă de acest Protest ilegal, cu puternice nuanţe politice, desfăşurat în curtea sa? Mai ales după ce, recent, Gabriel Liiceanu a denigrat Facultatea de filosofie doar pentru că la concursul pentru postul de asistent nu a fost declarat cîştigător un favorit al său!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 14
Ion Spânu 1818 Articole
Author

47 de Comentarii

 1. Ce iaste filosofia? Filosofia iaste ce a inventat dl. helita liicean pe persoana fizica care este si atunci are voie sa faca ce vrea el cu filosofia. Poate sa ude chiar si canapeaua daca ii convine. Da numa dupa ce se cre-muieste corespunzaor si freaca cu indirjire filosfia… Admirabila helita… Sa ne triasca intru ani multi si colorati ca ne trebuieste si noua in societate exemplul de maxima imoralitate ca sa intelegem deosebirea dintre bine si rau. Deci functiunea dlui helita este pozitiva pina la urma. Ce mai conteaza acolo un puci? Pai scoala cominternului nu-i pacat sa se piarda in timp cind avem printre noi asa mindrete de filosof care este el ca sa fine bine sa nu fie rau ca sa nu fie bine si sa fie rau?

  • Daca ne uitam la momentul admiterii in facultate aflam ”marea viziune” de dreapta a consumatorilor de filozofie. Pana in 1989 Etapa I eliminatorie,analizarea dosarului cu: parinti/profesie carnet de membru, rude in strainatate sau nu, etc. si recomandare din partea PCR. Atunci au strigat „traiasca PCR, salvatorul si sustinatorul material” si azi isi ascund ”valoarea” sub democratia de dreapta. Aratati-mi unul care are demnitatea sa spuna:”am intrat in PCR pt. ca am crezut in egalitatea oamenilor in fata legii”. Daca as fi fost o valoare as fi vrut sa fiu membru PCR pt. ca eu cred ca omul trebuie sa fie activ din constiinta, sa munceasca din daruire nu pentru a castiga, a avea privilegii. Pare utopic, dar cred in egalitatea in drepturi a oamenilor nu vreau intr-o lume cu mai multe viteze, moduri de evaluare, dupa religie, etnie cum se practica azi in UE. Toti avem 44+XY sau XX. Dumnezeu a creat OMUL nu tarile puternice si celelalte…

  • Foarte bun articolul! De ce nu spun spălăturile astea de creerași de la Universitatea București adevărul în față. Domne, sîntem finanțați prin trezoreria haștahg rezist, facem și noi proteste la mișto că așa vin ordinele de la Open Society a lu Soros? Ptr că oițele astea , dacă ar avea bile pe cît se dau de activiști,ar spune precis și ce anume îi revoltă și cde ce pierd vremea priun cîrciumile lu Liiceanu mimînd lupta pt democrație.da ei habar n-au de ce protestează. Care democrație ? a stăpînului lu gabriel Liiceanu, George soros? Mergeți bă la cursuri și lăsați mizeriile astea neomarxiste, studenții să fie prima voastră grije. S-au dus anii 90 cînd lumea nu știa cine e Soros și cu ce se ocupă. Se ocupa cu oițe și bivoli ca voi, să aibă azi carne de tun printre babuinii din Romania.

  • Ar trebui pusă întrebarea: care-i opera acelor ziși universitari? În România s-au înmulțit ca potârnichile academicienii și universitarii, dar care-i opera fiecăruia? Nu prea au operă. La noi se ajunge și apoi opera. Dacă mai vine vreodată, căci nu prea vine. Rectorul de București este filosof, dar cine a auzit de el și de opera lui? Dana Jalobeanu – absolventă de fizică la Cluj, tare în tată, pripășită la Filosofie. Restul sunt și mai și. Pace vouă!

  • Nu cumva cu această Dana Jalobeanu se deschide o luminiță. Tot de la Fizica de la Cluj vine și Johannis, vine și Gușă. Nu cumva au terminat cu Fizica băietii și s-au pregătit în altceva. Ce mai? Kovesi, Helvig, Maior, Lazăr, Coldea – toti semnatarii protocoalelor secrete judecători-procurori-securitate sunt de la Babeș Bolyai. Nu ar trebui să ne trezim întrebându-ne ce s-a întâmplat acolo? Poate că Dana ne spune cum a fost, din familie.

  • noroc cu tine, ca stii cum e cu protestul. gogule, continutul conteaza.

  • Ca sa testezi teoria ta pe propria piele, incearca sa organizezi un protest la voi in U.M., dupa care sa vezi reactia superiorilor tai in grad si functie. Tot asa, in spatiul universitar sunt interzise (prin lege) activitati politice (inclusiv proteste). Mascarea lor in activitati „civice” tine doar de lasitatea proverbiala a #rezistentilor, bravi doar cand incearca sa paradeasca cate un mosneag.

  • @eu,@Cioaba rex philosophorum : dreptul la protest, indiferent de natura acestuia este garantat de Constitutie, prin urmare toti cetatenii Romaniei indiferent de profesie au dreptul la el. Ca voi doi ati cazut in cap cand erati mici si nu intelegeti limba romana si diferenta intre protest si greva e problema parintilor care nu v-au vrut si nu au avut grija de voi.

  • @marga Mai copile, nu te baga in probleme care iti depasesc puterea de intelegere. Ti-am urmarit si alte postari, faci spume la gura pe langa subiect.

 2. Dupa maretia dreptului a venit si randul nimicniciei filozofilor! Daca si filozofii pun de un protest spontan organizat este groasa rau de tot! Dupa ce au protestat actorii Teatrului National dandu-si arama pe fata (adicatelea imparatul e gol)acum vine randul filozofilor! Acesti filozofi au si ei adevarul lor precum Ovidiu din peninsula Constantei care a primit dreptate dupa 2000 de ani!Parca basecu ne spunea in gura mare ca, scoala romaneasca scoate numai …filozofi! Succesuri cu a cincea roata „motrice” de la caruta!

 3. LINGEANU il cheama, nu-i mai pociti numele, este suficient ca are caraterul POCIT.

 4. Timmermans a lui Soros la Bucuresti, venit sa rupa urechile romanilor care nu se vor talhariti e pupat in c… chiar si de prima din familia lui politica Dancila, premiat la „Stefan Gheorghiu”, adulat de liicheni si de # diezi care-l sustin – japitele din justitie si teatralistii lor dragi, cu sulurile la vedere !

 5. Haolio, minca-v-as, da’ ham auzitara ca Cioaca hasta e mare filozof ! Totu’ e ca Licheleanu sa fie cu ochii pe masina proprie (parca numita „Siegfried” sau asa ceva, un nume de pe la Jarmania) ca cu Cioaba hasta nici nu stii cind dispare din curtea facultatii ! … Hai, te aves bahtalo !

  • Mai nene, „ganditorii” neamului si ai patriei( ce-o fi aia?) fac progrese! Daca pe vremea „matelor goale” mancau si filozofau la „Cateaua lesinata” acum au trecut la next level, adicatelea se intalnesc si pun tara la cale la „Pisica inbuibata”, demostrand inca odata ca, iubirea trece prin stomac. Si cum sa nu-i dai dreptate unui clasic in viata care a decretat:”mananci prost-gandesti prost, mananci bine-dormi bine!”. Succesuri!

 6. Niste nulitati -cu opera ZERO -promovate pe criterii politice (asa sunt majoritatea promovarilor la univ bucuresti, condusa de tov traforaj). Conform legii, NU AI VOIE SA FACI POLITICA IN UNIVERSITATE – DECI RESPECTIVII AR TREBUI CONCEDIATI (nici o pierdere!)

 7. @Gogu

  eu cred ca exista protestele ilegale…in organizatiile *inchise*, de genul armata, servicii, politie, a protesta chiar in spatiul organizatiei, fara audienta publica, este o forma de ilegalitate..

  ceea ce este suparator este ca protestul a avut loc in spatiul facultatii de filosofie pe o problema ce nu tine de autonomia juridica a facultatii…

  de aceea zic, hai ca aia cu teatrul nu stiu ce fac, dar sa fii profesor de filosofie si sa incalci regulile fundamentale ale birocratiei? pai daca asta nu stiu, cum il predau astia pe Platon? vorbim de o crasa incompetenta profesionala..

  e ca si cum in curtea spitalului, bolnavii ar protesta impotriva maririi accizei la carburanti sau a numirii unui ministru…

  aici este o sursa de comic formidabila…

  ca atare, zic, astia cu protestul lor sunt niste comici…

  si daca ar fi doar incompetenta ..

  e vorba de imoralitate, pentru ca folosirea indecenta, vulgara a unui un simbol public, cel al *facultatii de filosofie*…..

  ca sa vezi cine sunt luminatorii natiei! niste gogomani…

 8. Pe Lista scurta la „Au mai participat”:
  Andrei Plesu
  Farimita Lambru
  Baruch Spinoza
  Malin Bot

 9. A tunat si i-a adunat. Cand nu au argumente, golanii protesteaza isteric. Incep cu protestul in loc sa inceapa cu lectura.

 10. Toate protestele fiind garantate de Constitutia Romaniei, sunt legale. Ne-am fi asteptat ca autorul acestui articol care a incalcat legea in trecut sa stie diferenta intre legal sau ilegal, insa unii trec prin viata ca gasca prin apa, nu se prinde nimic de ei!

  • tov gradu trebuia sa stii – ca la voi la unitate (ca si la juristi) protestele in unitate/grevele sunt ilegale. Invata legea si vezi ca NU SE FACE POITICA IN UNITATILE DE INVATAMANT- o poti face la coltul strazii sau pe centura ppe)- ALTFEL TE DA AFARA

  • @marga

   nu toate protestele sunt legale…

   atunci cand un protest se produce in spatiul unei organizatii, indiferent de obiectul protestului, el trebuie sa fie in acord cu regulile si reglementarile respectivei organizatii…altfel spus, daca sunt scrie in regulamentele lor interioare…

   astia care au protestat dau dovada de o crasa incompetenta ( nu cunosc principiile in cauza) si de o vulgarizare fara limite, folosesc simbolul facultatii intr-o actiune, pana la urma, privata…

   puteau protesta, in fata trotuarului facultatii, cu tot arsenalul lor, nu in cadrul facultatii..dar si atunci solicitand autorizatie de la primarie

   mentalitatea lor de golani.., ca sa nu ceara autorizatie de la primarie si-au fact nevoile pe emblema facultatii…

   cat priveste afirmatia dumitale ,,unii treci prin viata ca gasca prin apa* ti se potriveste de minune! si stii de ce?

   pentru ca in loc sa te orientezi dupa adevar, te orientezi dupa alt ceva, ceva ce tine de partizanatul politic…esti draguta o copie minunata, ilegala, a mentalului din anii 50!

   hai pa..

 11. Ce pramatie Liceanu asta…hm, poate se decide vreun procuror mai acatari sa cerceteze transferul fraudulos al fostei edituri comuniste catre bulache, cu librariile aferente, sa-i vezi pe filozofi cum isi scot capetele din cur. L-a facut ma-sa mare proprietar de librarii si editura! Altfel, micile pramatii sa se dea gratis pe tren si autobuz, dar sa injure degeaba… Ce rusine!

 12. Pentru domnul Spanu, fundamentalist rosu, doar jaful si hotia practicate de PSDragnea sunt legale, in rest orice contravine intereselor PSDragnea este ilegal.

  • SMARANDACHE-PULACHE,ESTI Editat.BA NU,TEMBEL.BA NU,LICHEA,CA LICHEANU, FRATELE TAU DE CORT.
   TOVARASUL DRAGNEA ESTE TOVARASUL,TOVARASILOR….LICHEANU,BLESU,PATAKIEVICI,SCORNEA,PULIDI-PIPIDI SI ALTI MILOGI.
   DECI,PULICA FRANARUL DE SCANDALACHE,TRECI LA COADA VACII LICHELELOR.DOMNUL SPANU,II GROZAV

  • 1 SAVANT COMUNIST,DECORAT CU STEMA PCR
   Savantule, tu nu-ti dai seama cat esti de prost? Intreba un prieten. Smarandache are dreptate si de data asta, tu daca vrei sa comentezi mai treci pe la scoala!

 13. Cum opinați că ar trebui evaluată activitatea didactică a unor astfel de universitari unii și acordate bonificații sau sancțiuni ?

 14. Shalom domnu` Cornea! Nu-i aduci pe MRU, pe madam Pungiu, pe Patapiewikz si pe Tismanovici sa protesteze fata de masurile luate in favoarea romanilor?

 15. Opinați că locul pe care se află universitățile românești în clasamente cu universitățile străine de profil ar trebui să fie un criteriu pentru salarizarea în universități și pentru acordarea de bonificații și sancțiuni?

  • idee nu ai ce trafic de influenta si ce bani se invart si spala in universitati. si mai ai si contract in care te juri ca, daca afli, nu spui nimic. filozofii aia sunt parfum pe langa ce hazna sunt universitatile.

 16. Gabriel Liiceanu (ce bine i se potriveste numele! Cred ca vine de la lichea) inainte de a da lectii ar trebui sa ne explice cum a pus mana pe Editura politica!

 17. „Apel catre lichele”: incetati batjocorirea legii!! De ce credeti ca voua va este permis ceea ce LEGEA interzice? Stim foarte bina ca printre voi sunt o groaza de ranchiunosi, frustrati, plagiatori, impostori, tradatori, dar…incercati, totusi, sa va ridicati macar un pic, deasupra acestei conditii mizerabile! In loc sa convingeti, nu reusiti decat sa starniti mila si dispret!! Stiu ca lichelismul este o boala grea, totusi…incercati!!

 18. GASCA,LIOTA,ADUNATURILE LEGATI CU IZMENE DE SANDRAMAUA SECURISTO-COMUNISTA,-TOTI CU CARNETE PCR SI FOSTI PIONERI CU CRAVATA ROSIE-GEN MOSCOVA,UTECISTI AI KONSOMOLULUI STALINIST- NU VOR SA MOARA IN MLASTINA CAPITALISMULUI HOT DE TARI SI CRIMINAL DE RAZBOAIE.MUHAIELELE EDUCATE MOCA IN TARA IMPARATULUI CEAUSESCU,AU PROFITAT-CA MILOGII DIN OBOR- DE TOATE. ACUM,MAIMUTELE CU GAJAITURI ANIMALICE,VOR SA SE BAGE IN ZEAMA. ADIO,SARLATANILOR ,LA BELLU FARA COROANE SI CAPACE NEGRE. DUCETI-VA LA IL DIAVOLO.VA ASTEAPTA MAINE ,LA ORA 666

 19. @GOGU- VECINUL MEU AVEA UN MAGAR PE CARE-L CHEMA GOGU. Avea obiceiul sa filosofeze. Cand l-a vazut pe Liceeanu s-a indragostit subit de el. De altfel, dragostea a fost reciproca. De atunci toti ce mentionati in articol se simt excelent in prezenta celor doi. Ba mai mult, au inceput sa le imite gesturile, atitudinile si manifestarile politice. Toti folosesc aceeasi crema de corp si aceleasi scaune gaurite de sursele de informare SRI. Astazi, la miting sloganul preferta al celor sase va fi I-A-U-I-A-U magar esti tu. In momentul scandarii slaganului, cei sase vor sta fata-n fata, tinandu-se de maini. Alt slagan folosit va fi : ,,Cine da cu copita nepotcovita nu e magarul nostru,,. Dupa miting editura Humanitas va lansa volumul de eseuri: ,,Cum sa mangaiem tortionarii si nelegiuitii”. Prefata volumului este semnata de un autor cu patripla identitate ascunsa. La finele lasarii se va juca, oblicatoriu, ,,De-a v-ati ascunselea,, si Tara, tara vrem protestanti,, .
  PS. Dupa cate am inteles, cei sase protestatari din curtea FILO-FOSFATILO SI FILO-GERMenilor vor renunta la cultul ortodox in favoarea celui PROTESTANT.
  Ps1. Abia acum reusesc sa inteleg de ce presedintele este mereu in stare de protest. El nu e Ortodox, ci Protestant.

 20. Simpatici acesti rahatei cu damfuri de mici gangsteri.Moș Liiceanu face ce-a făcut, dă cu gura că din c… nu mai poate. Omul confunda organul cu atitudinea si se bazează pe citate. Cam tot ce-a facut nenea la viața lui e o transcriere, că asa-i in cercetare și nu numai. duca-se !

 21. Editura Politică/Editura Humanitas cea mai mare hoție cu bunuri publice din spațiul editorial românesc. Asa au fost ingenuncheate toate editurile si toate initiativele, pentru că Liiceanu si Plesu s-au împroprietărit cu averea CC PCR, editura POLITICĂ. SECURITATEA si-a facut treaba. Liiceanu a dus-o bine intotdeauna, cercercetator la arte plastice. Ce competenta avea el in arte plastice? dar i-a găsit partidul un loc bun, avea nevoie de el. După 90 i-a donat Editura!

 22. De cand au aparut in media inregistrarile cu nucleul dur #rezist (despre „fumat”, despre presiuni de la sponsori „din afara”,etc), s-a inregistrat un recul strategic in papusoi. Era clar ca nu se mai putea servi fraierilor doar partitura cu #rezistentii lumpenproletari. Din acest motiv se apeleaza acum la acoperitii din mediul universitar, din lumea artistica, pentru a genera o contrapondere „intelighenta”. Istoria va consemna cu litere de aur ingemanarea ideatica liiceanu-bot, pippidi-angi serban, sora-sandel, rebengiuc-badita, … janpasedemeior !

 23. Cunoscatorul unor lucrari de filozofie, caci nici unul nu va deveni un Kant sau Aristotel, prin simplu fapt ca ei aveau si cunostinte de astronomie, matemetica, fizica, astia s-ar putea sa nu stie cat fac 1+1, vor spune 3 pt. ca sigur se gandesc la inotatori…si de aici sa ne amintim povestea doamnei care era insarcinata si pentru ideile sale a fost eliminata din facultate, iar printr-un act de eroism suprem domnul cu marxismul in brate a divorta sa nu-si piarda pozitia, ce conta copilul nenascut daca urma sa se nasca sau pierea sub imperiul emotiilor si muncii de suvravietuire fara sprijinul sotului.

 24. Mai intai ti-au scos ochii cu televiziunile aservite…
  Dupa aceea ti-au taiat nasul cu gazele jandarmeriei…
  Apoi ti-au taiat si limba cu interdictia de-a protesta…
  Ce mai urmeaza sa-ti ia ? Cetatenia, sa nu mai poti vota daca nu esti in tara…

 25. Nemetorini- nu-ntelegi nimic si de aceea ti-au pus un morcov in ..ca sa-ti ia gazul, te-au legat la ochi ca sa-ti ia lumina, ti-au legat obiectul ca sa nu mai ai apa si ti-au raschetat neuronul ca sa ai conexiunile deteriorate. Lozinci sunt cu duiumul, dar si cozi pe masura.
  Ps. Cozile nu se fac, niciodata, din radacini, ciupercile cresc si pe putregai, gazele lacrimogene nu sunt pentru efeminizati, tunurile cu apa sunt , intotdeauna, pentru nespalatii spalati pe creier.

 26. Mme Jalobeanu e fiica unui fost secretar PCR al unui institut din Cluj (ante 1989). Firestw, nu ar conta daca dansa nu ar fi atat de zgomotos si talibanic in gasca GDS.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.