Problemele de la TAROM nu dispar

La aproape o lună de la protestul mascat al piloților de la TAROM, a avut loc ședința plenului Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Transporturilor.

Cu această ocazie, au ieșit la iveală o serie de aspecte care merită menționate astfel încât alte posibile mișcări de protest să aibă o explicație.

Sindicalist Tarom: domnul Grindeanu știe să arunce pisica

Mai multe surse cotidianul.ro susțin că, în timpul ședinței, s-a discutat despre mai multe aspecte printre care: cheltuielile cu personalul de la TAROM, participarea salariaților la profit, evidențiindu-se faptul că reducerea pierderilor a fost făcută aproape exclusiv de către salariați.

Un alt aspect demn de menționat, așa cum a fost el dezvăluit de sursele cotidianul, este acela că venitul mediu lunar pe salariat nu este corect făcut pentru că:
– este global realizat și nu pe categorii de personal
– ⁠ascunde veniturile în valută rezultate din diurnele externe
– ⁠ascunde veniturile în lei rezultate din diurnele interne

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Ha, ha! Problema TAROM-ul’i, ca ș’ problema SNSPA-ul’i trăbă căutată la sediu’ partidelor, al parlametul’i ș’ guvernul’i… Restu-i can-can!

  2. „Problemele” la Tarom vor dispărea când o cumpără o companie din Vestul „civilizat”. „Problema” Taromului este că e prea românească și regimul fanariot al vânzătorilor de țară de după ’89 lucrează cu zel să rămână în poziția de „frecventabili” pe la Bruxelles & co…

  3. Nu ar trebui prezentate și veniturile realizate per familie ?

  4. si cind se va „privatiza” ????? La calendele grecesti , stiind ca este societate de „familie” pe banii publici. acest TAROM DEFINESTE ECONOMIA DIN RO, ADICA TOTUL ESTE FALIT , INCEPIND CU CETATENII .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.