Ancheta continuă - persoanele care vor să depună plângere sunt așteptate la Parchetul Militar

Protest diaspora: Peste 200 de plângeri depuse la Parchet

Ancheta continuă – În acest weekend, persoanele care vor să depună plângere sunt așteptate la Parchetul Militar.

În urma activităților desfășurate pe 17 august în dosarul privind anchetarea evenimentelor din cadrul mitingului organizat în București, în data de 10.08.2018, evenimente care au avut ca rezultat rănirea mai multor persoane, numărul plângerilor înregistrate a ajuns la 238, fiind efectuate până în prezent 106 audieri, anunta Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sunt în curs de desfășurare activități investigative pentru identificarea persoanelor implicate în comiterea violențelor, inclusiv din rândul forțelor de ordine.

Parchetul General acuză PRESIUNI în dosarul protestelor

Se desfășoară activităţi de relații cu publicul la sediul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, strada George Georgescu  nr. 3 , sector 4, Bucureşti, iar începând cu data de 20 august se vor efectua acte de urmărire penală, primirea de plângeri sau denunţuri, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, situat în Bulevardul Libertății nr. 12, sector 5, Bucureşti.

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție avertizează asupra pericolului generat de atacurile sistematice, din media, la care sunt supuși unii procurori care instrumentează dosarele aflate în atenția opiniei publice.

Totodată, reiterează asigurarea efectuării unor anchete imparțiale și efective pentru aflarea adevărului privind faptele comise, identificarea persoanelor implicate, precum și al stabilirii responsabilităților legale.

Citește și:

Discuțiile dintre superiori și jandarmii aflați la protest, înregistrate și securizate

Oficial: LISTA substanțelor și a muniţiei folosite în Piaţa Victoriei

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

  1. Totusi 200 de abuzati mi se pare extrem de putin!La un total de 150.000 de protestatari,dupa cum spunea colegu’ Vlad Macelaru,de la SIE,care se pare ca i-a numarat personal,doar 200 de lacrimatii reprezinta cam 0.13 %.Pentru o lovitura de Stat, chiar ratata,it’s a very poor score Nu te ia nimeni in serios !Iar majoritatea se plang de ochi rosii,dureri in gat si usturimi la inghitit.Pai asta li se trage desigur de la m*ie!De cat au strigat m*ie PSD, vreau sa spun.Puteau si ei sa-si puna in declaratii ceva coaste ori picoare si maini rupte cum isi puse colegu’ Bot, palma stanga in carpe,ca dreapta-i aia fara ceas,cu care face el jocco di mano!Nu puteati face toti la fel ca el, dragi colegi de vineri seara ?

    • Numai in halucinatiile tale au fost 150,000 de protestatari. Numarul real e undeva sub 50,000. Protestatarii sa invete sa respecte ordinea publica daca nu vor sa primeasca bastoane pe spinare. Jandarmii deja le dadusera 3-4 avertismente. Cert e ca Iohannis a pierdut o gramada de voturi de la jandarmi saptamana asta. Continua sa te legi ca oligofrenul de jandarmi si politie si sa vezi tu cum Sasu pierde alegerile la anu din primul tur.

  2. Stimați proști, pardon peotestatarri, ascultați îndemnurile celor care vă folosesc ca să alunge PSD și să se instaleze ei în fața bunătăților și la butoane, și scoate ți-vă certificate medicale de la Medicina legală, depuneți plângeri la Parchetul militar și la alte parchete. Instituțiile într-un stat conlucrază,nu-i așa, “instituțional” între ele. Ce responsabil v-ați înscris cu mânuță voastră în bazele de date ale Poliției și SRI. Aceste date se pot transmite în cadrul legăturilor dintre Poliția Română respectiv SRI către similarele din țările unde lucrați. Și iată-va și în baze de date similare ale țărilor unde robotiți la coloana” personă anarhistă”. Cu urmările de rigoare la Vamă și locul de muncă.

  3. ei la toti indivizii astia care singuri s-au demascat sa li se faca dosar penal pentru ultraj si tradare de tara si inchisoare de la 15 ani in sus.

  4. Care diaspora?! Cel putin 80% din toti nespalatii de la proteste sunt provinciali care stau cu chirie la Bucuresti.

  5. ar fi bine de ştiut câţi dintre lăcrămanţi sunt diasporeni, aşa, de-o statistică nevinovată…

  6. E amuzant cum s-au dus sa se inregistreze ca au participat la un miting ilegal. Saa vezu distractie in justitie. Acuma o sa vadacei diferenta dintre muie si sex oral.

  7. Este minunat ! Toti cei 200 cu plangeri , vor depune ca martori unul pentru altul si invers ! Hi,hi,hi! Metoda este veche , de la revolutia din decembrie , cand s-a umplut tara de pseudorevolutionari ! Adevaratii revolutionari, s-au retras la casele si treburile lor , modesti si fara pretentii !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.