Putin, vizită de lucru în regiunea Kursk

susra foto Kremlin

Președintele rus Vladimir Putin a efectuat o vizită de lucru în regiunea Kursk. Liderul de la Kremlin a primit informații de la oficiali despre ultima situație din Kursk, care a fost sub ocupație ucraineană de 9 luni.

 

Într-o declarație scrisă a Kremlinului, s-a afirmat că Putin a examinat la fața locului activitățile organizațiilor de voluntari din regiune. În timpul vizitei, Putin a discutat situația actuală și nevoile regiunii cu viceguvernatorul regiunii Kursk, Alexander Khinstein.

Putin a avut, de asemenea, o întâlnire cu primarii orașelor din regiunea Kursk și a vizitat Centrala Nucleară Kursk-2, aflată în prezent în construcție.

Armata ucraineană a intrat în regiunea Kursk pe 6 august 2024, deschizând un nou front în război.  

Pe 26 aprilie, șeful Statului Major General rus , Valeri Gherasimov, i-a raportat președintelui rus Vladimir Putin că regiunea Kursk a fost complet eliberată de armata ucraineană și că armata ucraineană a fost învinsă în regiune.

Recomanda 7

4 Comentarii

  1. „Forțele Armate ale Ucrainei (AFU) au suferit pierderi semnificative în regiunea Kursk – un total de peste 76 de mii de militari uciși și răniți”.
    „Pierderile totale ale formațiunilor Forțelor Armate Ucrainene s-au ridicat la peste 76 de mii de oameni uciși și răniți. «În esență, o componență a grupării inițiale a inamicului și chiar mai multe au fost eliminat
    Peste 7.700 de unități de echipament militar au fost de asemenea, distruse, inclusiv 412 tancuri, 340 de vehicule de luptă pentru infanterie, 314 transportoare blindate și aproximativ 2.300 de alte vehicule blindate de luptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.