Război cu „bandiți”, „interlopi” și întâlniri secrete cu Maior și Coldea

Audierile de la Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI au deschis un nou front de război, avându-i ca și combatanți pe Victor Ponta și colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir.
Fostul premier Victor Ponta acuză că la Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI sunt aduși tot felul de „bandiți”, de „interlopi”.
“Ducem la comisia SRI tot felul de bandiți, de interlopi, care, în mod normal, ar trebui duși la pușcărie. E un haos din care toți avem de pierdut.”, a spus Victor Ponta la Digi 24 miercuri seară.

Afirmațiile lui Ponta l-au iritat pe Daniel Dragomir, unul dintre audiații Comisiei SRI, care face o afirmație bombă despre fostul premier.

Dragomir susține, într-o replică pe blogul său, că Victor Ponta s-a văzut în concediu acum câteva luni în Turcia cu foștii șefi ai SRI George Maior si Florian Coldea.

„Am evitat încă de la începutul ieșirii mele publice din 11 septembrie să fac declarații politice.

Voi încerca să mă abțin în continuare, dar astfel de declarații și cu atât mai mult date de domnul Ponta încep să îmi zdruncine din ce în ce mai serios zen-ul. În timp ce Comisia SRI face eforturi de bună credință să descopere gravele abuzuri și încălcări ale Constituției.

Are și răbdarea mea o limită. Mai ales că spre exemplu nu eu sunt cel care s-a văzut “întâmplător” în concediu acum câteva luni în Turcia cu Maior si cu tovarășul Coldea.

Așa că reiau o temă de la fostul meu loc de muncă: ușor cu pianul pe scări, domnule Ponta”, a scris Dragomir pe blog.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Ioana Radu 8513 Articole
Author

9 Comentarii

  1. Dragomir susține, într-o replică pe blogul său, că Victor Ponta s-a văzut în concediu acum câteva luni în Turcia cu foștii șefi ai SRI George Maior si Florian Coldea.

    intrebarea e: cine i-a filat si a turnat informatia lui Dragomir? asa ca sa intelgem si ce jocuri si ale cui le face respectivul.

  2. Sekuristul pana in maduva oaselor, Pinochio Ponta sare in apararea sistemului sekuristoid in care a fost amestecat poana peste cap. Acest Maimutoi Penibil Pinochio Ponta si-a pierdut complet busola de cand carmaciul sau sekuristik,Seby Ghita si-a stabilit !!?? resedinta in Yugoslavia. Nu este o singura luare de atitudine a Pinochioului sa nu fie in apararea acestor sekuristi mizerabil, orsice declaratie se pliaza perfect cu miscarile Binomului, nu trebuie sa fii mare academician sa nu vezi asa ceva la cel ce canta la brat cu Kukuveau Mov si Seby Ghita prin vie..La Chilia Port!?si Capitane de Judet!Mare secatura de om mai poate fi acest individ, fara gram de caracter si demnitate, pe multi oameni a mai pacalit acest maimutoi, inclusiv pe mine, din pacate.Hai Siktir mai Pinochio cu diversiunile tale de Cioban sekuristik de doi lei! Stelu

  3. Pe langa dezvaluirea devastatoare, atat pentru Ponta, cat mai ales pentru Maior care inca detine o functie oficiala, sa remarcam si ce ne spune fotografia… Eu o gasesc foarte graitoare. Cine intelege limbajul non-verbal, al corpului, al atitudinii, citeste imediat cine e seful si cine sta inclinat in fata lui. In plus atitudinea lui Maior, care zimbeste si priveste in alta parte in timp ce strange mana subalternului, arata ca incearca sa ascunda faptul.

  4. cred ca SIE i-a urmărit pe cei trei inamici publici ai României. dragomir e un măgar, ca toţi cei care au lucrat în servicii secrete şi au fost eliminaţi din sistem, se răzbună selectiv şi în rate, în funcţie de scopurile urmărite, dar nu de el, ci ca în toate cazurile, de cei din spatele lui. Că mai aflăm şi noi câte o plăcintă, e o chestie secundară, problema principală e că cei trei sunt trădători, iar sri nu mai este un serviciu secret român, ci o oficină străină de spionaj care lucrează în România împotriva României. La asta trebuie să riposteze cu toată forţa, Parlamentul României şi armata. Cât mai e timp…

  5. Haimanaua nu are nimic sfănt … , este disperat în a executa ordinele … , altfel … , i se încălzește locul lăsat liber de Năstase la Jilava … !

  6. Cum ați comenta faptul că un ambasador, fost șef al unui serviciu secret, și-a permis să implice o persoană condamnată și aflată în detenție în România, pentru infracțiuni informatice, în campania prezidențială din SUA ?

  7. O poza cat o mie de cuvinte. Un VP superficial si caraghios si un GM rigid, facut pulbere.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.