Ciolacu, război jocurilor de noroc! Acolo am deranjat cel mai mult șmecheria!

Premierul Marcel Ciolacu declară război jocurilor de noroc și spune despre  pachetul privind sistemul de funcționare a jocurilor de noroc că el crede că acolo a deranjat cel mai mult ”șmecheria”.

Declarația a fost făcută vineri,  la Hunedoara, unde premierul  Ciolacu s-a întâlnit  cu președintele sindicatului Muntele, Darius Câmpean, pentru a discuta despre înființarea noii societăți care va administra minele din Valea Jiului.

„Cred că pachetul privind sistemul de funcționare a jocurilor de noroc, cred că acolo am deranjat cel mai mult șmecheria. Este unul Sorin, una Odette, tot ne caută prin interpuși și nu știu cum să ajungă la noi să nu cumva să facem ordine și serverele acestor jocuri de noroc să fie în instituția Jocurile de Noroc și nu în alte țări sau în offshore-uri. Sunt interese majore în jurul unui Guvern. S-a dus perioada schimbării sistemului fiscal în Parlament după anumite interese”, a declarat Ciolacu.

Odette, despre care vorbește premierul este  fostă directoare a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, iar Sorin, un afacerist, Sorin Constantinescu, care ar încerca prin interpuși să determine guvernanți să nu facă „ordine” în industria jocurilor de noroc.

Odeta Nestor a condus Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc  în perioada 2013-2017, avea rang de secretar de stat, și a fost numită de Victor Ponta.

După ce, timp de 4 ani, i-a protejat pe participanții jocurilor de noroc, îi reprezintă acum pe operatorii jocurilor de noroc, în calitate de șefă la Asociației Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță (AOJND).

Sorin Constantinescu este poreclit „regele jocurilor de noroc” și are, se pare, legături cu PNL. Constantinescua fost numit consilier guvernamental în mandatul fostului premier Ludovic Orban și este   este fondatorul Gaming Consulting, lider de piață în consultanță în domeniul jocurilor de noroc din țară.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. nu va suparati , o fi oare macar 1 buc ONG-u in Romania europeana care sa apere cetatenii Romaniei de agresiunile subversive ale Mafiei Jocurilor de noroc ???

 2. Acolo e vorba de miliarde ,de miliarde bune care pur și simplu dispar din România…Ciolacu nu cred că are coite să facă dreptate

 3. APLICATIILE SUNT INFRACTIUNI INFORMATICE.
  DE EX LA SUPERBET NU SE DAU MODALITĂȚILE PUBLICE DE CALCUL A CASTIGURILOR, CA LA Fortuna, CU MINIM ȘI MAXIM LA MINUS 1, MINUS 2, MINUS 3, refuză sa raspunda la reclamatii, nu-si publica sediul , iar ANAF SI PROTECTIA CONSUMATORULUI=COMPLICI, INDOLENȚI, TAINUITORI SI FAVORIZATORI ca si pt ȘOTERIA NATIONALĂ ce măresc peste noapte ilegal preturile cu 1-2 lei sau dublează pretul sub mascarada a 2 extrageri pt a camufla reporturile????cat timp ANAF SI ANPC TAINUIESC SI FAVORIZEAZĂ INSELĂCIUNILE REPETATE, APLICATIILE TRUCATE, LIPSA CALCULELELOR LEGALE,SACI CU BANI SUNT FURATI LA JOCURILE DE NOROC ??

 4. Firme de jocuri de noroc cate 5-6 in fiecare cartier. Multi si au pierdut apartamente ori masini, economii, bijuterii, etc. Sunt mana in mana cu cele de amanet. In un cartier ca Tei, Colentina, Mosilor pline de aceste jocuri de noroc.

 5. Ciolacu umbla cu cioara vopsita prin tara. A inceput si el campania electorala peste rand ca si Nicusor. Tot romanul stie ca nu este vorba de smecherie cum incearca siret Ciolacu sa deturneze adevarul. Toate ingineriile cu sume incredibile tolerate apartin exclusiv oamenilor securitatii. Nici un intrus nu poate patrunde in aceasta mafie a jocurilor de noroc daca nu este omul baietilor destepti. Si deocamdata nu a deranjat in realitate nimic.

 6. De ce nu e interzis prin lege? Voi bugetarii de lux din politica, ati facut lege dedicata escrocheriei si hotiei pe teritori Romaniei si nu vorbesc de loteria romana care loterie exista in orice tara, e vorba de pacanele +!

 7. SUPERBET
  CATE 2 ALĂTURI PE BDUL CĂLĂRASI, 3 PE BDUL DECEBAL INTRE O STATIE DE TROLEU,

 8. Ciolace, lasa diversiunile….
  Sa te iei de multinationale, corporatii, sa aduci tezaurul din Marea Britanie, sa vezi care-i treaba cu resursele…..si apoi mai vorbim….
  „Buzat” de Buzau ce esti…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.