Șumudică dezvăluie cine l-ar vrea pe Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu este eroul orașului Salonic după ce a reușit să aducă al patrulea titlu din istoria lui PAOK și al doilea cu el pe bancă.

Statuie pentru Răzvan Lucescu

Fanii lui PAOK cer patronului să facă orice pentru a-l păstra pe Lucescu junior pe bancă mult timp de acum înainte. Însă perfomanțele lui Răzvan au avut ecou în Europa și un important club din Turcia îl dorește antrenor din sezonul viitor. Este vorba despre Beșiktaș Istanbul, club de care este legat unul dintre cele două succese ale lui Mircea Lucescu la începutul anilor 2000. De fapt, încă din iarnă, Beșiktaș a făcut pressing la Mircea Lucescu pentru o revenire spectaculoasă, chiar dacă acesta are acum 78 de ani. Propunerea a fost declinată.

Cei de la Beșiktaș sunt disperați să revină în prim plan și prin  urmare vor un antrenor de valoare care să poată redresa echipa. Marius Șumudică, obișnuit și bun cunoscător al fotbalului din Turcia, a susținut la FANATIK SUPERLIGA, că Răzvan „se bate cu Mourinho la Beșiktaș și cu Thomas Tuchel. Portughezul e favorit, dar nu se știe niciodată. Problema e că Răzvan Lucescu are o clauză de reziliere de 7 milioane de euro. Va fi greu să o plătească cineva. A apărut în presa din Turcia, acolo se discută de asta”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Ce sa dezvaluie ghertoiul asta, bre unchiule?! Mangleala asta era un fel de secretul lui Polichinelle de cateva zile, adica, pe intelesul lui Sumudica, o stia toata mahalaua. Auzi la ei, manelistul asta mort de foame face dezvaluiri, haha!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.