Reacții la prima victorie împotriva lui Iohannis

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 24
Author

17 Comentarii

 1. Este o victorie a oamenilor curati impotriva celui care a vrut puterea pentru sine si a facut orice ca poporul sa o duca din rau in mai rau.Este de notorietate nepasarea lui in cheltuirea de zeci de milioane pentru excursii de agrement peste hotare,din banii poporului.Neavand copii nu intelege lupta omului de rand pentru a pune pe masa copilului ceva de mancare.Preocuparile lui azi sunt de a vizita tari africane,turism de inbuibat faca griji si obligatii de a vizita Kenia.Cred ca va venii timpul sa dea socoteala.

 2. …iar, in 1933, Guvernul Liberal a mitraliat fara mila, pe grevistii CFR isti infometati, cu familii si copii ca vai de capul lor. Indivizii ca Rares Bogdan violent si plin de ura, Catu drogat si betivan, Popescu bandit la drumu’ mare, si alti indivizi PNL isti pusi pe capatuiala din banii publici, spera ei, ca romanii actuali ar rabda si ar tolera sa le moara de foame copii, pt ceasurile de lux si pt drogurile pnliste ?! Sa-si pregateasca pnl istii biletele de avion catre Tarile care nu-i extradeaza…inca.

 3. ceva despre portofelul digital…? ceva despre cenzura care se institui prin minstrul adevarului toma despuiatul, platiti de ideologia sorosh in Romania? muuuclesss.

 4. Hmm..Incep sa cred ca plavanul de lux s-a dus la africani sa ceara azil politic si sa verifice piata imobiliara.Ce fel de ,,consultari politice,,poate avea cu africanii cand aerianul nostrul pur sunge nu-i in stare sa aiba cu poporul roman ?Cand vezi chestii de astea sa mor daca nu ramai cracanat ca Ciuca in piata ,atunci cand s-a trezit cu legatura de patrunjel bagata in nas de Rares Bogdan direct de pe taraba.

 5. articolul si documentele care pot sustine acest articol ar trebui traduse si trimise ca reference la CV marelui Lenes in special HR instiutiilor Eu (sau altele) la care Marele Lenes urmeaza (dupa work experience-ul foarte costisitor facute cu banii romanilor in locatii ca America Latina, Egipt, Africa) sa isi depuna „canditatura” .

 6. Apreciez din suflet lupta dumneavoastra cu sistemul. Va felicit din suflet pentru victorie si inteleg suferinta prin care ati trecut. Totul in numele adevarului si a dreptatii. Bafta si sanatate Doamne ajuta.

 7. Ii impartasesc Profesorului Scurtu amaraciunea si revolta mahnita si ii apreciez supunerea fatza de o sentinta vadit nelegala pt ca PATRIMONIUL GEG s-a constituit DUPA fondarea GEG prin Decretul (ILEGALILOR COMINTERN) Ion si Mihai Antonescu. Acest PATRIMONIU care a fost CONFISCAT pe drept prin Decretul Regelui Mihai I de Romania NU A FOST PRELUAT DE GEG INTEGRAL de la vreo COMUNITATE ETNICA GERMANA existenta in 1940 inaintea FONDARII ORGANIZATIEI NAZISTE printr-un decret al Statului Roman!!!

  Afirmatia Dlui Profesor Scurtu prin care sustine ca „istoria nu poate fi ocultata si nici interpretata in conformitate cu anumite interese” m-a DEZAMAGIT profund stiind ca tocmai aceasta OCULTARE a fost comisa de Istoriografia MARXIST/BOLSEVICA fara sa fie CORECTATA dupa 1989!!! La aceasta ora trebuiau DEMASCATE inclusiv de catre Profesorul Scurtu in ordine: Instaurarea „republicii bolsevice”, la ordinul CRIMINALULUI POPOARELOR Lumii Stalin, de catre UNELTELE sale COMINTERNISTE si CONTINUITATEA consfintita in 1989 de catre ODRASLELE UNELTELOR COMINTERNISTE ale lui Stalin!!! Si daca tot a fost preocupat de CRIMELE lui Iuliu Maniu merita sa i le abordeze in ANSAMBLU, mergand pana la a-i stabili calitatea de ILEGAL LENINIST/Cominternist care a operat pe teatrele MACELURILOR TERORIST-BOLSEVICE EUROPENE intreaga viata!!!Sederile saleindelungate la Badacin erau ACOPERIREA MISIUNILOR EXECUTATE CONSPIRATIV, sub alte identitati, in Europa!!!

 8. Corectura, in loc de „revolta mahnita” a se citi REVOLTA MOCNITA…

  Nu voi inceta sa afirm ca si daca PATRIMONIUL organizatiei NAZISTE/NSDAP/SS-Gestapo-Waffen SS ar fi fost preluat INTEGRAL de la o COMUNITATE ETNICA GERMANA EXISTENTA, acest ACT DE PRELUARE NU AR FI FOST LEGAL pentru ca in GEG NU S-AU INSCRIS TOTI MEMBRII AI PRESUPUSEI COMUNITATI!!! De aceea PATRIMONIUL GEG NEAVAND VREO LEGATURA CU COMUNITATEA ETNICA GERMANA ISTORICA, NU PUTEA SA FIE
  REVENDICAT „istoric” de un forum „simbolic” creat dupa LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern!!! Spun SIMBOLIC pentru ca in timpul si dupa cel de-al DOILEA MACEL BOLSEVIC MONDIAL comunitatea germana a fost DECIMATA de BOLSEVICI, ramasitele ei FIIND VANDUTE de catre CRIMINALUL COMINTERNIST CONTRA UMANITATII Ceausescu si dupa 1989 majoritatea TINERILOR etnici germani s-au REPATRIAT in Germania!!!

 9. charlie, ești Editat băiete…pune mana pe carte ca nu urzica, vorba lui Ian[u!

 10. Dle Nistorescu,
  Am facut un comentariu la articolul de fata al dlui Scurtu,
  dar (R.C.) 42085 Articole
  Author ,
  nu a binevoit sa-l redea.
  Discutam mereu de democratie si drepturi discutie in fruntea careia va inscrieti,
  insa va intreb in ce baza ii permiteti acestui author sa manifeste atita reavointa -nu este pt.prima data- fata de unii comentatori?
  Cine este acest individ ?
  Stiti de cenzura lui Ordinara ce o practica aici?
  Individul imi provoaca dezgust imens, nu merge cu potlogariile lui impuse comentatorilor prin neredare,el este moderatorul securist ?
  Face ce vrea el la Casa Seraphim sub care functionati potrivit Reg.Comertului/
  Este proprietarul in persoana ,stapin al comentariilor noastre?
  Am crezut ca articolul este gestionat de dl Scurtu,nicidecum de gorila RC,pe care l-a lovit damblaua ca nu stie nimic din ale vreunei profesii ,plin de ifose si grandoman el nu este in masura-
  -sa interzica comentariile
  -sa le aprecieze in vreun fel!
  Din cauza acestei gorile securiste,am renuntat sa mai fac comentarii un timp ,scirbita de cenzura lui ,dati-l afara pe acest HOT si TORTIONAR contra libertatii de expresie pe care o promoveaza cu dubla masura!Cum vrea gorila gindirii sa scriem ? Ia spune gorila,RC- „author”care e gindirea ta si ce vrei sa scriu, ce nu-ti convine ? Iti place Charlie se vede si tot ce este antiromanesc,astfel cum ai sta plin de slana ca cenzor ORDINAR?

 11. Foarte bine, R.C „author”a „42085 Articole”.
  Nu cred ca mai exista in presa un „ziarist”care sa nu-si dea numele,sa posteze cu initiale,ceea ce denota ca nu vrei sa se stie cine esti!Cine se ascunde in spatele initialelor care si-a arogat rolul de moderator cu initiale !
  Noia avem aici mailurile si IDul, cu care faceti ce vreti,introduceti clone peste nickurile multora,deformindu-le sustinerile si parerile ,asa cum vreti si sunt atitea exemple .Procedeu prin care va dovediti opozotoa fata de parerile adevrate asa cum sunt exprimate.
  Pe cine sustineti voi,pe cine slujiti?
  Asa cum voi sunteti „authori”si noi avem dreptul de autor asupra comentariilor ,deci nu puteti sa le interziceti,deforma si izgoni comentatorii incovenabili voua,prin metoda securista si faruduloasa.
  De ce mentineti Cotidianul,ca sa va laudati cu liberalul Ratiu,cu obiectivitatea lui de a sustine orice parerea adversa,si atunci cins sunteti kezati la bani incepeti contraofensiva ?
  Ce patroni slujiti,sub masca principiului lui Ratiu ,ce patron va permite sa afisati niste initiale si sa faceti pe „moderatorii” mascati,ascunsi ,persecutind prin cenzura arbitrara,ilegala?
  Mai vaeti dreptul sa criticati pe altii ?
  Si sa ne antrenati in interesul vostru?
  Foarte bine ca ai redat,securist al gindirii mele,postarea,insa-
  Unde este comentariul meu la articolul dlui.Scurtu? Pt. dinsul am depus efort,nu pt.securismul gindirii tale,sunt si aomeni care iau ub seriso lucrurile,nu-i intereseaza eminamente doar banii si interesul sau ascuns,vindut!

 12. 1.Stimată doamnă Ileana, vă susțin în întregime, dacă vi s-a întâmplat așa ceva. În Constituție spune că cenzura este desființată, și cred că intervenția dvs. a fost făcută cu decență și nu-mi închipui eu că ați folosit cuvinte obscene, înjurături etc. În ce privește pe regretatul om politic Rațiu, din poziția oficială pe care o aveam la Ambasada României la Viena, în anii 90, am fost onorat să-l întâmpin și să-l preiau de la aeroport și să-l conduc unde urma să-și facă programul. În țară era discuția despre soarta PCR.L-am întrebat ce părere are, pentru că atunci în Austria exista un partid comunist, fără vreo relevanță politică, e drept, dar exista că așa e normal în democrație. I-am spus că la Graz, într-un arondisment, alegerile erau câștigate de ani buni de un comunist, spre stupoarea partidelor tradiționale și a presei care a încercat să „descopere„ de ce se întâmpla așa. Și, ce să vezi, au descoperit că respectivul se ocupa de cele mai grele probleme sociale și multe le și rezolva cu un angajament personal total dezinteresat. Urmarea a fost, asta la câțiva ani, deci după vizita dlui Rațiu, ca a fast ales, ca o recunoaștere a populației, primar al acestui oraș, unul din cele mai mari după Viena.

 13. 2. Comentariu său: dragă, zice dânsul,nu-i nicio mirare, oamenii au ales pe cel care se îngrijea de ei. Discuția din țară e o mare prostie, sigur că ar trebui să existe un partid comunist, așa cum există și în VEst, și exclusiv alegătorii trebuie să hotărască ce soartă să aibă. Și ceva mai tare, îmi zice: dragă, Lenin a scris o lucrare: Stângismul, boala copilăriei comunismului„. Ce se întâmplă acum în țară, se vede treaba că ar trebui scrisă și o lucrare despre stângism ca boală a copilăriei capitalismului. Treabă grea democrația, a încheiat venerabilul om politic. Consider că am fost norocos că l-am cunoscut în aceea scurtă împrejurare și-i păstrez respect pentru felul lui de a fi prietenos, amabil, înțelept, fără ifose și un depozitar al unei experiențe politice de care am fi avut nevoie, dacă nu trecea prea repede la cele veșnice. Sper că cele de mai sus să-i fie de folos și domnului care vă cenzurează, după cum ziceți. Adevărul, se știe, e incomod, dar dacă nu-l căutăm și practicăm, facem umbră pământului degeaba! Cu gânduri bune pentru dvs. și nu vă lăsați descurajată!

 14. Va multumesc!
  Comentariul meu,cenzurat nejusticiat era fix pe speta dlui.Academician Scurtu,prin care aratam ca instanta,Judec sect.6 Buc.,prin Sentinta civila nr. 10451/15.12.2017,in actiunea in constatare a FDGR ,nu a verificat calitatea procesuala a FDGR care nu avea dreptul de a promova actiunea ce trebuia respins si in consecinta Dl Scurtu nu trebuia sanctionat prin amenda imensa intrucit nu a incalcat nici-un „drept personal nepatrimonial „al FDGR-reclamanta”) la imagine si reputatie!
  Pers.juridica ce a preluat dr.GEG ca „succesoare”a fost FDG -Sibiu prin Sentința civilă nr 2790/2007 a Judecătoriei Sibiu.
  promovata de Klaus Iohannis președintele pe țară al FDGR împotriva Primăriei Sibiu, condusă de primarul Klaus Iohannis,fiind asadar rezultatul incompatibilitatii lui Iohannis:prin ac.manevra juridica si-au arogat toate bunurile confiscate prin Tratat international etc.
  Judecatorul Vlad Ionut Severincu ce a dispus amendarea dlui Scurtu,a mers pe sirul ilegalitatilor,FDGR nu avea calitatea procesuala de reclamant,fiind acoperite astfel rapturile anterioare,tupeul FDGR de a sicana,hartui si cere „sanctionarea”patriotului Scurtu si a oricaror critici si opozanti ai raptului,prin mina Justitiei,reusind din pacate.
  Toate sentintele,hot.,obtinute de FDGR,FDG-Sibiu,de Iohannis si acolitii lui tb.desfiintate,anulate,revizuite.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.