Regele Charles, în vizită la nora aflată în același spital

Regele Charles o vizitează astăzi pe Kate la clinica din Londra înainte de propria sa operație de prostată. Suveranul a fost internat la același spital în care Princess se recuperează de la o intervenție chirurgicală abdominală.

Prezența Camillei care îl însoțește pe Rege este privită de unii ca o mișcare neobișnuită, având în vedere că regretata regină și prințul Philip mergeau la spital pe rând.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat imediat după ora 9.30: „Regele a fost internat în această dimineață la un spital din Londra pentru tratament programat. Majestatea Sa dorește să mulțumească tuturor celor care și-au transmis urările de bine în ultima săptămână și este încântat să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra conștientizării sănătății publice“.

Deocamdată, nu se știe durata spitalizării regelui Charles.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

6 Comentarii

  1. O opereaza acelasi medic, ca si pe el?

  2. @Eduard F Kalacu Motz ot CZernopartZ
    Probabil, daca are tot probleme cu prostata.

  3. Unele servicii au rapoarte strict secrete, ca medicul asta a facut schimbări de sex nereușite!!!
    Înțelegeți de ce merge si Cămila la spital?

  4. Multă sănătate ambelor persoane. Sunt oameni, cu funcții de conducere în țara lor pe care majoritatea cetățenilor acelei țări îi iubesc și susțin. Orice limbaj denigratoriu trădează invidie și răutate. Nu e treaba noastră să-i judecăm. Că o atitudine umană trebuie să le dorim sănătate și chiar binele. Pentru că influența lor poate conduce la mai mult bine in lume (pe principiul bătăii de aripă al unui fluture în Australia care ne poate influența în România). În particular, noi românii suntem și cumva legați de monarhia britanică iar regele Charles chiar iubește România și Transilvania. Trebuie să învățăm și să ne străduim să dorim binele aproapelui și să de debarasăm de rău dacă dorim să existe bine în lume.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.