Revine și Speranța lui Firea!

Fostul prefect Speranţa Cliseru a fost numită consilier contractual pe probleme de mobilitate şi infrastructură al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, au declarat, pentru mediafax.ro, reprezentanţi ai Primăriei Bucureşti.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au declarat, pentru MEDIAFAX, că Speranţa Cliseru, fost prefect al Capitalei, a fost numită consilier contractual pe probleme de mobilitate şi infrastructură al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Pe 20 decembrie 2018, Speranţa Cliseru şi-a încetat mandatul în funcţia de prefect al Capitalei.

Fostul prefect al Capitalei, Speranţa Cliseru, este cunoscută drept o apropiată a Gabrielei Firea, ocupând în trecut funcţia de consilier al acesteia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

  1. Pai n-a cumparat ea autobuzele tucesti? Garantat Ciocarlan!!!! Asa-i madam Pandele?

  2. Doar nu era sa ramina Speranta somer de lux! A fost recuperata de marea ei prietena, pe bani multi, Gabi Firea! Vezi ce inseamna sa ai niste pile unde trebuie?

  3. Daca mai pui la socoteala si distrugerea zonelor protejate in beneficiul smecherilor din Primaria Capitalei dar si a prietenilor, cartierele cu case vechi protejate vor fi distruse. Deja strazile de acolo se lasa, apa inunda proprietatile, s-a dat liber la fitme si este plin de masini de nu se mai poate iesi din case, camioane cu marfa trec zilnic, taximetristii isi fac siesta, soferii de pe masinile de curierat stau la o sueta, o cafea. Oare romanii aia de la case care platesc taxe si impozite mai mari ca cei de la bloc, (unde primaria subventioneaza gazul natural pentru incalzire) nu mai au nici un drept? Stiti ca la o locuinta cu suprafata de 100 m2 caldura costa minim 900 lei? daca mai pui si celelalte utilitati, unii ajung sa traiasca de azi pe maiine. Oare de ce trebuie sa beneficieze de tot felul de subventii si ajutoare doar cei de la bloc? Ei nu dau zapada , nu matura, nu le blocheaza nimeni accesul cu masinile, nu gasesc rahat de caine langa gard.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.