Rifai duce politica în derizoriu. Pandele și Negoiță, unul mai ”primar” ca altul

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a răspuns întrebărilor Denisei Rifai. Și a fost chestionat și în legătură cu Florentin Pandele, bărbat robust și om puternic.

Calități indispensabile oricărui primar, se`nțelege!

Primarul de Voluntari este înzestrat cu multe calități, admite Negoiță.

Ocolește edilul de la 3 întrebarea sau n-a înțeles?

Moderatoarea îi mai explică o dată, mai ales că limba română e plină de sensuri.

”În bărbății de genul acesta…nu mi-am măsurat bărbăția cu Florin Pandele, dar e adevărat că mă știu de foarte multă vreme cu Florentin.

Este o persoană cu multe, foarte multe calități, dar ca noi toți oamenii are multe defecte. Și eu personal am multe defecte, poate unele nici nu le realizez.

Vreau să vă răspund, dar nu știu ce să vă răspund. Nu mi-am măsurat niciodată bărbăția cu Florentin Pandele, dar el este un tip robust, e un om puternic și care a dus multe bătălii pe picioare, așa că cine îl ia în joacă greșește”, a spus Robert Negoiță.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Nu Rifai a dus politica în derizoriu, ci a accentuat criteriile care au dus această lătură națională numită politică în haznaua unde este astăzi de multă vreme.

  2. Editat ajunsa „anal”-ista politica… la celebrul post „SekuritateaTV”… o adevarata „pepiniera” de „anal”-isti politici, marca Rares Lighean
    Bleah !

  3. Poate are si Negoita dreptate ,daca Pandele nu ar fi fost un om puternic ,la ora actuala ar fi fost solutionat dosarul Azilelor de groaza din voluntari.A mai auzit cineva vorbindu-se de acest subiect ? Totul a fost bagat ca multe alte probleme sub pres ,tocmai datorita acestor oameni inca destul de puternici care au relatii peste tot.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.