S-a decis ce se alege de procurorii revocați

Ciprian Man

Procurorii Ciprian Man şi Cristian Ardelean, revocaţi de la DNA Oradea, îşi vor continua activitatea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, unitate de la care provin, se arată în decizia Secţiei pentru procurori a CSM. Cei doi au fost revocaţi din DNA după înregistrarea privind judecătorii.

„- Soluţie Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii domnului procuror MAN CIPRIAN FLORENTIN la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor (unitate de parchet de la care provine), începând cu data de 05.02.2019, ca urmare a revocării sale din funcţia de procuror la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea.

– Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii domnului procuror ARDELEAN CRISTIAN MARIUS la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor (unitate de parchet de la care provine), începând cu data de 05.02.2019, ca urmare a revocării sale din funcţia de procuror la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea”, se arată în decizia Secţiei pentru procurori a CSM.

Decizia vine după ce tot Secţia pentru procurori a CSM a avizat favorabil, în urmă cu câteva zile, cererea şefului interimar al DNA, Călin Nistor, de a-i revoca din funcţia de procurori la DNA Oradea pe Ciprian Man şi Cristian Marius Ardelean, în urma înregistrării privind judecătorii.

Procurorul şef interimar al DNA, Călin Nistor, a solicitat revocarea din funcţie a procurorilor Ciprian Man şi Cristian Marius Ardelean, de la DNA Oradea, în urma înregistrării privind judecătorii.

Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a deschis un dosar penal având ca obiect conţinutul înregistrării din interiorul DNA Oradea, în urma denunţului unui ONG, procurorii dispunând începerea urmăririi penale in rem în această cauză. De altfel, mai mulţi procurori DNA Oradea au fost audiaţi în această cauză.

Dosarul a fost deschis după ce avocatul Răzvan Doseanu a publicat o înregistrare audio a unei şedinţe a DNA Oradea din ianuarie 2018. În înregistrare se vorbeşte de urmărirea penală a unor judecători ca să intre „frica în ei”. Avocatul a susţinut că a primit înregistrarea anonim şi a dat numele celor care ar fi participat la şedinţa DNA Oradea, spunând că le recunoaşte vocile personal. Astfel, el i-a nominalizat pe procurorii Man Ciprian, Muntean Adrian, Ardelean Ciprian, Pantea Cosmin şi Rus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

15 Comentarii

 1. Sectia d e procurori a CSM are mare grija sa nu-i las epe acesti domni fara paine, transferandu-i paractic pe amandoi ,de la DNA, la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor,unde vor fi „coledgi”.
  Adica si-au pierdut rangul,(epoletii?), ce sanctiune este asta-„retrogradare” ?
  O solutie de compromis, s anu fie nici dl Calin Nistor purs in situatie penibila, nici manelistii sa nu sufere ca nu mai au bani de manele…
  ce bine ar fi fost daca DNA si sefii inclusivi cei din CSM s-ar fi gandit prin prisma atributiilor de serviciu si la muritorii de rand din dosare.Oare le-o fi clar ca nu sunt hierofantii tarii ? Sau ai Oceanaului Atlantic ? Cata prostie,ura, dispret ,paranoia sa isit aservesti functia terorizand oamenii ?Incasand retributii de miliarde inspirand teama, „putere”, culegand beneficii si facand pe maimuta nesatula aruncand cu legile in capul celor smirna ?santajati? bagati in hrube?omorati si dezonorati, transformati in zombi? ASA ZISA PEDEAPSA ESTE UN SIMULACRU,ACESTI NU POT FI IN CONTINUARE MAGISTRATI !

  • Corb la corb nu-si scoate ochii! Specialistii in paradeala judecatorilor si oamenilor nevinovati trebuiau supendati din functie si tinuti in suspensie pana la finalizarea cercetarilor. In justitie, nimeni nu pateste nimic indiferent cat de vartos a incalacat legea! Felicitari parlamentului care nu modifica legea privind magistratii prinsi cu rata-n gura!

  • Nu e retrogradare . Drepturile salariale si celelalte privilegii, raman la nivel de parchet general o data ce au trecut pe la DNA sau DIICOT. Cat a trebuit sa ma las mituit ca sa am si eu o vila la nivelul celor care ma ancheteaza sau ma judeca

 2. S-a decis ,nu se intampla nimic.Colegii lor nu puteau sa-i lase „pe drumuri”!!!!! Golaniile din justitie continua,din pacate!!!!!!

 3. Numai rude de infractori si pe aici.Pe aici si pe luju .Ala sponsorizat de puscariasul Voiculescu.Sper ca DNA Oradea sa renasca din propria cenusa si si curete definitiv tara de hoti.

  • Fara suparare, ori sunteti unul dintre protagonisti, ori ii facturati la comentarii de sprijin, alta explicatie nu-i. Asta e procuratura?! Dupa parera dvs. asa se face justitie (vezi si banda de golanu de la Ploiesti si cati or mai fi la fel)?

 4. Modul cum actioneaza CSM sectia pentru procurori, este specifica gruparilor infractionale: PROTECTIA ! Mare rusine pentru procurorii din CSM.

 5. Ce bataie de joc ! Daca au fost dovediti a fi niste ticalosi in profesie , nu trebuiau dati afara si trimisi sa faca altceva , de ex. soferi de autobuz , frizeri , ospatari , sau daca nu stiu nimic a face , sa faca niste cursuri profesionale ? Si , nu platesc pt nenorocirile facute ? Asta inseamna bataie de joc si o mare insulta pt toti romanii . Batu-v-ar Dumnezeu de nemernici !

  • Pai cum sa plateasca jegurile astea protejate de CSM-procurori? Mai ales cand individul hot de case din dealul Cotrocenilor, spune ca este multumit de munca acestor javre!

 6. Nimic nou sub soare! Ati crezut ca se va intimpla altceva, stiind ca CSM-sectia de procurori constituie impreuna cu jegurile astea lipsite de caracter un grup organizat de infractori?

 7. ardelene!de aici ti s-a tras!ai impartit lumea in doua,voi si restul lumii!voi,cinstitii si restul ,niste puscariasi!uiti ca pentru a fi magistrat e nevoie de citeva calitati ori voua chiar asta va lipseste.locul vostru e in tenebre de unde ati si venit.

 8. Adica incultii astia, scoliti probabil pe la ceva cursuri de drept de la distanta, mai pot fi numiti procurori ? Pentru ei catusele nu se pot pune ?

 9. Acesti nemernici distrug destine si se aleg cu o simpla „rotire a cadrelor”. Mai crede tata mare in justitia din Romania.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.