Să ne aducem aminte pe cine mai sprijinea Coldea

În anul 2018, presa relata că rectorul Universității Babeș-Boliay, Ioan Aurel Pop, proaspăt ales președinte al Academiei Române, a avut parte de o vizită surpriză din partea lui Florian Coldea, fostul prim adjunct din Serviciul Român de Informaţii, cu ocazia lansării la Târgul de Carte Gaudeamus din Cluj-Napoca a unei cărți a sa.

La lansare a participat și Vasile Dâncu, un alt personaj al cărui nume a fost implicat în declarațiile și desfășurarea evenimentelor ale grupului care a primit denumirea de “Statul Paralel”.

Ioan Aurel Pop şi-a lansat, la ”Gaudeamus” cartea ”Istoria, adevărul şi miturile”, proiect editorial dedicat Centenarului Marii Uniri, volumul fiind prezentat, printre alţii de preşedintele Uniunii Scriitorilor Cluj, Irina Petraş, președintele de onoare al ediției 2018 a Gaudeamus, filosoful Aurel Codoban şi de sociologul Vasile Dâncu. La lansare au mai asistat fostul preşedinte al Academiei Române, Ionel Haiduc, actorul Dorel Vişan, fostul adjunct al şefului SRI, Florian Coldea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

8 Comentarii

 1. Zero surprize, conașule, se știe că pe acolo-s toți securiști. Să nu uităm totuși o vorbă de bine, gen ranga-n dinți pt.canalia supremă și cel ce i-a inventat și i-a făcut mari pe toți acești mizerabili, recte turnătorul strâmb Băsescu. Trăi-ne-ar pe tuburi la UPU.

 2. vasie dincu trebuie cercetat pt numirea finului burleanu in fruntea frf de 3 mandate , iar gică popesu desi plătise prejudiciul condamnat. pt GICĂ POPESCU, ALINA BICA, NEECUTARE DE ORDINE!!!! SI TONI GREBLĂ CU FERMA DE STRUTI, procurorul general si ministra justitiei trebuie să initieze luni RECURS IN INTERESU LEGII

 3. erau origini sanatoase, dupa ’89 au devenit: cine-i unchiul, etc.=deci tot origini sanatoase, numai ca unii clameaza o specificatie: loiali lumii largi si daca se poate sa…rada/daruiasca totul, mai ales de aur cenusiu, ca asta ma doare cel mai mult. Banii sunt ochul…dar aurul cenusiu poate purta si un suflet placut Cerului si atunci Aurul Ceresc coboara printre noi pt a ne lumina calea. Undeva Iisus ne indeamna sa devenim Izvor de Lumina…pe unii va deranjaza ca s-a furat pe mine ma deranjaza ca de 2000 de ani chiar 2068 de ani daca ne gandim ca si Burebista care a fost ucis in 44 iHr. de niste tradatori, exista urmasii lor si nu si-au schimbat indeletnicirea.

 4. SECURIŞTI?!??!!!

  La Cluuuuuuujiii????!!!

  No, aista-i sigur o făcătură de-a miticilor ăştia răgățeni țigani şi nemernici! Un trucaj ordinar! Nu s-o văzut aşa ceva niciodată! La Caritas City toți securiştii sunt „în civil” numai oameni de afaceri, profesori universitari, magistrați, jurnalişti, intelectuali şi prompteriste rujate! Nu există!

  Voi ştiți cât costă băăăi săracilor chiria la o garsonieră de a Cluuuuujii în perioada la Untold Electric Castle?!

 5. Ion Aurel Pop, Ion Pop, Aurel Codoban, Vasile Dîncu de acolo vin. Să nu discutăm restul.Valori slabe ajunse unde nu era cazul. Ce rectorat? cînd a slăbit totul! Ce academie? ce se vede unde a dus-o! Oameni slabi cu relații necurate.

 6. Grupul de crimă organizata de la Cluj care e setat doar pe infracționalitate de orice fel! Lingăul ciolos, ursarul Ciolacu, butoaiele de slănină mergătoare care sunt la vedere și desul de multi, plus alții care acum se dau la fund și aruncă cu vinovații spre acest dovedit infractor cu vechime.

 7. @CEEEEEEEE????!!!!!!:
  Esti panarama – opreste-te! Faci din tantar armasar.

  „Istoria, adevărul şi miturile”
  Tu nu esti patriot. Punct!

 8. „Istoria, adevărul şi miturile” e răspunsul doct al unui profesionist la manipulările ordinare ale unuia Lucian Boia, aflat în capul programului de rescriere a istoriei românilor. „Istoric” care nu știe latină, nu știe slavonă, nu știe greaca veche, nu știe maghiară – darămite maghiara medievală – dar „rescrie” totul, într-un limbaj ceva mai elevat decât Mihail Roller.
  Întrebarea este dacă dl „academician” citește ceva sau numai scrie.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.