Să nu fie Ciolacu candidatul PSD la prezidențiale? Senator PSD. Nu există ”șansa” asta…

Senatorul PSD, Bogdan Matei, nu  s-a arătat deranjat de dilema moderatorului dacă e șansă ori ghinion desemnarea premierului candidat la prezidențiale.  Întrebat fiind dacă ”există <șanse> ca Ciolacu să nu fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale”, senatorul a răspuns că nu există (șanse – n.r.) din motive de cutumă.

Ar fi fost de așteptat să fi spus că o astfel de  candidatură a lui Ciolacu la prezidențiale nu reprezintă pentru PSD o neșansă, ci dimpotrivă, o șansă.

De altfel, senatorul s-a arătat chiar încântat de scenariul prezentat în emisiune: ”(…) Domnule senator Bogdan Matei, dvs. aveți, practic, doi candidați la prezidențiale, pe Marcel Ciolacu și pe Nicu Ciucă? ”Mie îmi place scenariul dvs.”, a răspuns Bogdan Matei.  ”Notez”, a spus moderatorul surprins, dar râzând.

Există șansa ca Ciolacu să nu fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale? „Pe cutuma existentă a Partidului Social Democrat, astăzi, nu există”, a  spus Bogdan Matei.

 Întrebat ce părere are despre Nicolae Ciucă, Bogdan Matei zice că nu i-a încurcat

”Nu a pus sub nicio formă în pericol această alianță președintele Partidului Național Liberal, așa cum au făcut-o alți colegi, atât din PNL, cât și din PSD. Să știți că nu e doar dintr-o parte”, a explicat Bogdan Matei.

Pe Ciucă l-au împins colegii…

„Nu l-au împins decât colegii dumnealui. Adică este doar strict decizia lor, în care au spus foarte clar că vor să meargă separat la toate alegerile din România, inclusiv la cele prezidențiale. Faptul că și-au anunțat candidatul mult, mult mai devreme decât Partidul Social Democrat, iarăși probabil că este doar o simplă, idee de-a dumnealor, de a apărea înainte cu acest candidat al dumnealor și atâta tot”, a explicat senatorul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. OriCINE ar fi Catindat sau/si ALES, NU va fi ALESuu’ NOSTRU.

  Si OriCARE ar fi,
  NU conteza absolut deloc CE GANDeste si CE ar putea deveni, Acolosha SUS in Deal, chiar presupunand ca
  a SCAPAT Filtrelor SECRETE Interene SI Externe care INTERZIC sa apara f’Un Individ de Valoare in Romania, in Functii de CONDUCERE REALE.

  Si ATUNCI,
  Care-i Chichirez Gaceava ?

  De CE atata Agitatiune care da ILUZIA Maselor BOBULare ca sunt bagate in Seama inainte de Alegeri si bagate in … 🙂 Alte PARTI, imediat DUPA ?

 2. Oricum,spre disperarea trolilor proruși,Ciolacu e cel mai potrivit să candideze și să și câștige(câștiga râul cel mai mic și nu Simion ori sacul cu 💩, Soșoacă)Și,in plus, Ciolacu a spălat PSD de figuri sinistre ca Dragnea ori Dancila,i se deschid ușile cancelariilor lumii civilizate.Este o figură frecventabilă spre deosebire de dilii pomeniți mai sus.

 3. APLICATIILE ELECTRONICE SUNT TOATA SMECHERIA.TOT CU EXPERIMENTUL GRECILOR OPERĂM??/
  LA LOTO, TRECEREA IMEDIATA LA EXTRAGEREA MANUALĂ CA IN ITALIA IN 6 ORASE DIFERITE, COPIII LEGAȚI LA OCHI INVSRT ROATA CU BILE.
  LA SUPERBET ETC,PIERZI UN MECI, AGENR=TIA ITI DA MINIMUM, NU AFISEAZA MODALITATEA PRACTICĂ DE CALCUL, NU RASPUND LA RECLAMATII, CERERI SI SESIZARI.

 4. @Ghita
  Ar fi bine sa iasa sef peste noi unul care sa nu aiba mentalitate de sluga. Ciolacu ori Ciuca sunt cei mai servili candidati posibil.
  Nici beat si nici pe bani nu i-as vota.

 5. Slugile ucrainenilor Ciolacu și Ciucă nu merită nici măcar să fie portari la parlament, nemernici care îi urăsc pe români

 6. Măgarul trebuie pus în fruntea oilor orice- ar fi și Ciordacu în fruntea mafioților cu pensii speciale.Du- te ,du- te Peeeeseeedeee unde s- a dus Ciolhannis :in Africa cu avionul!!!

 7. Nu conteaza cine va fi presedinte , daca se va zbate sa faca ceva pentru tara , ceva palpabil, masurabil; nu mai avem nevoie de un Presedinte de decor!

 8. NIET! Conteaza „cine va fi presedinte”: va NUMI Premierul! Va DECIDE, ca in ultimii 20 DE ANI:(( ___________Ps. Daca in urmatorii doi ani va respinge propunerile de anulare a DREPTULUI DE VETO, doar atunci vom sti ” CINE ” este presedinte. Daca nu vom simti, e simplu, Mon Cher: noi nu vom mai exista, ca natiune. Fizic, poate.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.