Schimbăm Europa și țara cu niște de-ai noștri

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 40

64 de Comentarii

 1. ‘ Ai noștri tineri …’ la Bruxelles vor face același lucru care l-au făcut din 2007 încoace, vor vota cu frenezie tot ceea ce hotărărește CE, cea care impune hotărârile ce vor fi adoptate în PE pentru că UE, o uniune pornită de la o înțelegere economică, se vrea un stat federal bazat, chipurile, pe egalitate.

 2. Da, da! Schimbăm Europa cu oamenii noștri. Da’ cu pamperșii lor.

 3. ‘Ai noștri’ vor fi lăsați să se joace acasă pentru că UE vede în noi doar o sursă de materii prime (resurse naturale), o mare de consumatori și granită a ‘imperiului’,

 4. Ha, ha, Tudosie și cu Bleaga! Dauă parașute in derivă…

 5. Ce naiba sa mai schimbe daca deja au semnat acte cu executare silita? România:
  – nu mai are suveranitate decât in gura prin vorbe la politicieni,
  – nu ii mai aparține decât sclavia și sărăcia lucie in care se scaldă peste 60% din cetățeni,
  – e pusă pe tava pentru orice acțiune împotriva Rusiei,
  – totul e pus la dispoziție spre utilizare in orice scop oricăror strainezi. Scuze, ii mai aparțin bugetarii de extra lux din politica și stelarii, da, botoxatii și vopsirii, care efectiv, își bat joc de orice sau vand din Romania. Niciunul dintre cei puși în articol, nu au înscris în viața lor umanizarea, nu au nici devenitul slogan „ajută-i ti aproapele”, dar nici sănătatea colectivă a celor din Romania. De asta tot spun că trebuiesc scuipați mai rau că pe o măsea stricată

 6. Trădătorul ăsta de Iohannis impreună cei doi: Ciucă și Ciolacu ( doi nemernici) or să capete câte o plăcuță suedeză de la noi.

 7. Mi-am tot framantat creierii cu intrebarea: De unde atata ura fatza de Dan Voiculescu la unii si cu toata perspicacitatea mea
  investigativa nu am reusit sa-mi dau un raspuns logic…Fapt ce dovedeste ca cu logica simpla/complexa nu descifrezi totdeauna
  enigmele…Sa fie vinovata inaccesibilitatea ARHIVELOR, asa cum sustine ALATRINEZU lu MARESALU PROFI? Pot intelege argumentul cu APARTENENTA lu Voiculescu la Securitate, dar tot nu am rezolvat enigma, doar viata publica musteste de colonei, de generali si de maresali de Securitate mult mai productivi si care nu au luat-o peste bot de la Partid si Securitate, fiind si in LIBERTATE si cu MILIARDELE…Poate stie ceva Ticutza a lu Cpt core/Core care are aceeasi obsesie? Ca si Ticutza e urmarit de obsesia lu marius
  de a se identifica cu mine, prin el…

 8. Vrem in Romania un presedinte suveranist pe viata, ca in Rusia,China,Coreea de Nord si cum vrea Trump gorbaciovistul in SUA.
  Daca tarile aste mari pot, noi de ce nu luam modelul???
  Asa cum distrus Gorbaciov frumusete de URSS asa vrea si Trump Suveranistul sa distruga frumusete de SUA, prin reforme peste reforme

 9. „CRITICAM,CRITICĂM,CRITICA-VOM!” NICI UNUL NU-I BUN,FAC POLITICĂ-POLITICIANISTĂ,SUNT ÎMBRĂCAȚI ÎN ZDRENȚELE TUTUROR RELELOR…DAR ATÂTA VĂ ROG DOMNULE EDITORIALIST :SCRIEȚI NUMELE UNEI SINGURE „DEMOCRAȚII ACTUALE ”UNDE ESTE ALTFEL ,UNDE TOATE SE SE PETREC ,ÎN POLITICĂ,ÎN VIAȚA PUBLICĂ,ÎN CEL MAI CURAT SAU MĂCAR CURAT STIL , UNDE SĂ MERGEM ȘI SĂ NE EDUCĂM POLITICIENII !! ORI CU OAMENII CARE ÎI AVEȚI ÎN BUCUREȘTI ȘI ÎN PROTECTORAT STRĂDUIȚI-VĂ SĂ GĂSIȚI TREI MII DE OAMENI „INTEGRI„ DISPUȘI SĂ CANDIDEZE PE LISTELE ALEGERILOR DE TOATE FELURILE ȘI COMASĂRILE ȘI SCHIMBAȚI FAȚA ȚĂRII-ORI NU MAI OCĂRÂȚI BIETELE FĂPTURI CARE-ȘI PUN VIAȚA,CINSTEA CÂTĂ O AU,AVEREA-ÎN JOC !!!CĂ PĂDUCELUL(CRATAEGUS SP) NU FACE NICI MERE NICI PERE,NICI PIRUL NU DĂ BOABE DE MĂCINAT!DECI LISTA CU CEI BUNI !MULȚUMESC!

 10. Persoana din spatele pseudonimului Core mult rău faceți României, mult rău faceți! O Persoana superdesteapta, intelectuală până la al 8-lea Nivel Karmic, dar slugă la psd-pnl? Cum vine asta? Brânză bună în burduf de câine! Idiotul României, prostul irecuperabil cu 4 stele, bea vin de 16 800 de lei sticla ca să impună un infractor ca primar general al Capitalei? Suntem la Obor, vindem porci castrați? Doamna Core, dvs distrugeți viitorul copilului meu, distrugeți viitorul unui popor amărât! Cred că „Bunul Dumnezeu” vă va pedepsi veșnic, pe dvs și pe trolii dvs, că țineți la butoane cretinii, vânzătorii de Neam și de Țară! Doamna Core, Iisus Hristos Mântuitorul spunea că și perii din cap ne sunt numărați! Dvs aveți „cunoștință ” la ce căruță trageți? Dvs v-ați pierdut mințile? Sunteți sclav la Complexul Militar Industrial American și la fiecare 19 minute moare un bolnav de cancer de plămâni în România? Nici un spital nou de 35 de ani și prostul României, balbaitul cu 4 stele, bea vin de 16 800 de lei sticla? Nu nai zic nimic! La asemenea idioți, asemenea slugi! Panait Istrati doi, Spovedanie pentru învinși! Nimic nou supt psd-pnl! Noi furăm, prostimea înghite…

 11. Coane „Prostia ingroapa U-R-S-S”, m-ai dezamagit total cu ultima zicere „bascalioasa”…Si asa alegerea pseudonimului a fost mai mult decat nefericita, noroc ca te corectez eu acum…Bascalia cu „suveranismul” e de rasul gascanilor de pe Capitoliu, doar v-am
  spus repetat, nu pot INTERNATIONALISTII sa devina „suveranisti”, mai ales cand conduc IMPERII COLONIALE BOLSEVICE!!! Si cand ma gandesc ca e atat de simplu de priceput si acceptat…

 12. Tica, crede-ma, nu te inteleg. Este adevarat ca am avut mai multe comentarii la editorialul cu „Despre comasare…” Era un fel de raspuns al meu pentru cineva (in general) care regreta o anumita epoca, o dictatura si personajele importante… La sfarsit chiar intrebam daca glasnost si perestroika nu erau o varianta buna si ce ar fi fost daca… De asemenea aduceam in discutie si ceea ce a reprezentat in trecut, dorinta de libertate la care oamenii nu ar trebui sa renunte. Ce te-a suparat doar tu stii.

  Oricum, cat inca mai avem aceasta libertate de a ne exprima, sa ne bucuram si tu si eu si toti!

 13. Acum vorbimd in afara politicului (de fapt nici acesta nu exista in Romania securistilor) pentru cloaca europeana mafiota baietii astia „de-ai” nostri sunt chiar foarte indicati.

 14. Corect , țara ați schimbat-o la ”față cu niște d”ai voștri de la Țăndărei , Ciorogârla , Plenița și din Mahalaua secuiască . Eurafrica o schimbați cu ”morocanii de la Pata Rât ,^cimișorenii Cârpaci, ”Nachbar rex Cioabă plus aportul de la ”localele Congo , Senegal etc.

 15. @ CIARLICA: Cominterniste militist (ca intelegere) au fost unii baieti ai securitatii care au plans sincer dupa Ceausescu dar asta nu i-a impiedicat sa profite in acel scurt vid de putere de banii de care aveau cunostinta. Nu poti sa-i consideri tradatori ca pe cei care l-au lucrat la propriu pe Ceausescu chiar si post mortem. Cel mult ii poti considera ciorditori calificati. Dar a avut grija noua securitate sa le scoata repede nostalgia din cap si mai ales sa-i invete tabla impartirii. Metodele folosite au fost diferite in functie de indaratnicia fostilor colegi.

 16. Persoana care o atacă zilnic pe Doamna Core, mirosase a câine ud, fuge cu o conservă de fasole goala legată de coadă. Fuge să-și prindă cu dinții, umbra cozii de pe asfalt.

 17. Ai dreptate, Tablagiu! Cînd ajunge, cum zici, cominternistul milițist Ciarlică să dea evaluări ajungem la sapă de lemn. Îl vezi băgat toată ziua pe la dedesubt, încurcînd tot ce poate, ca prostul calificat în ignoranță și falsuri istorice ca și cum e în misiune. nu ar fi cazul primenirii celor trimiși în misiuni de astea?

 18. Charlie, avand URA fatza de TARA noastra/ROMÂNIA, URA fatza de POPORUL nostru/cel ROMÂNESC, URA fatza de SPIRITUALITATEA cea NAȚIONALA a POPORULUI nostru cel ROMÂNESC (ca istorie si cultura), URA fatza de GENIILE si ELITELE noastre cele NAȚIONALE (reprezentate MAGISTRAL de catre Vladimirescu, Balcescu, Cuza, Eminescu, Iorga), URA fatza de EROII si MARTIRII poporului nostru cel ROMÂNESC … NICI macar Român NU POTI sa FII numit ! Fiind doar un STRAIN oarecare (un NEICA-NIMENI), SOCOTIT asa de catre NEAMUL nostru cel ROMÂNESC !

 19. Traim plenar fanariotismul de rit nou, cu zambetul pe buze de zici ca suntem retardati cu acte in regula. Probabil am ajuns la nivelul cel mai de jos la care poate ajunge un popor. Daca scarnaviile alea ne reprezinta e clar, nu ne mai raman decat emigrarea sau decesul.

 20. Totul pt. ” valorile ” ue ! Totul pt. NATO ! Totul pt.ukRUINA ! Totul pt. CLICA TRADATOARE NEO- FANARIOTĂ
  ! …NIMIC pt. CETĂȚENI , NIMIC PT. POPOR ! Mai este această regiune o ȚARĂ !!??

 21. @Otova , tare chestia cu schimbăm Europa cu ai noștri, dar cu pamperșii lor. Am râs cu lacrimi.🤣🤣🤣 Mulțumesc.

 22. Toate nulitatile vor sa ajunga la Bruxelles ca sa toace banii de pomana la fel cum au facut si ceilalti pana acum.As fi foarte curios sa ne spuna cineva cam ce au facut europarlamentarii romani in toti acesti ani la Bruxelles, pt. Romania si pt. romani ? NIMIC ! La fel vor face si astia care viseaza sa ajunga acolo .

 23. Archytas/(435-360 BC), un Pitagorician ca formatie, in tratatul sau „Despre justitie si lege” indica ca titlul de ‘basileu’ semifica cel de ‘conducator pamantean, ales agnatic si suveran/suveranist’.
  Si de aceea, conducatorii nostri tribali cei stravechi GETO-DACI s-au NUMIT drept BASILEI imparatesti (titulatura venita pe linie straveche greceasca si balcanica, datand inca din Epoca Fierului IE/3000 BC, fiind inscrisa pe diverse tablite provenie din epoca Miceniana (*gʷasileus) a Linearului B (qa-si-re-u)/(1600-1100 BC). Asa cum a ramas scris si in Rugaciunea (cea paleo-crestina si crestina) a unui Dac (Tatal Nostru), precum si in tot folclorul si praznicele noastre cele IMPARATESTI.

  Si de aceea, si in epoca actuala, conducatorii nostri trebuie ALESI in mod AGNATIC (pe merit), DOAR dintre cei PAMANENI si SUVERANISTI.

 24. Archytas/(435-360 BC), un Pitagorician ca formatie, in tratatul sau „Despre justitie si lege” indica ca titlul de ‘basileu’ semifica cel de ‘conducator pamantean, ales agnatic si suveran/suveranist’.
  Si de aceea, conducatorii nostri tribali cei stravechi GETO-DACI s-au NUMIT drept BASILEI imparatesti (titulatura venita pe linie straveche greceasca si balcanica, datand inca din Epoca Fierului IE/1500 BC, fiind inscrisa pe diverse tablite provenie din epoca Miceniana (*gʷasileus) a Linearului B (qa-si-re-u)/(1600-1100 BC). Asa cum a ramas scris si in Rugaciunea (cea paleo-crestina si crestina) a unui Dac (Tatal Nostru), precum si in tot folclorul si praznicele noastre cele IMPARATESTI.

  Si de aceea, si in epoca actuala, conducatorii nostri trebuie ALESI in mod AGNATIC (pe merit), DOAR dintre cei PAMANENI si SUVERANISTI.

 25. Democrație? Justiție?
  Poporul nu a condus, nu conduce și nu va conduce niciodată!
  Pentru a face democrație și justiție este necesar să se înființeze TRIBUNALE ale CETĂȚENILOR , CETĂȚENI ALEȘI DIN RÂNDUL CETĂȚENILOR, ÎN FIECARE COMUNITATE , CU ROL DE CONDUCĂTORI ȘI JUDECĂTORI , ÎN TOATE PROBLEMELE ȘI DOMENIILE.
  APOI ÎNFIINȚAREA DE LAGĂRE DE MUNCĂ FORȚATĂ ÎN CARE SĂ FIE TRIMIȘI TOȚI CRIMINALII, HOȚII, ȘARLATANII ETC.
  Nu se poate face democrație, justiție, egalitate, dreptate prin interpuși din partide și cei numiți de aceștia.
  E FRĂȚIA HOȚILOR DE MII DE ANI !

 26. Ferma animalelor-George Orwell.Suinele au inlocuit stapanul si s-au transformat in noii stapani, mai rai, mai lacomi, mai cruzi, mai feroce, mai ahtiati dupa bani,etc.

 27. Oare ce părere vor avea occidentalii despre România când îi vor vedea pe borhotul Tudose, şuncosul Blaga şi analfabetul Cârciu? Cred că se vor bucura, că aveau nevoie pe acolo de nişte instalatori să le desfunde Buda…

 28. Mi-am plătit Lumina si Telefonul pe Luna Martie 2024 , dar Rămân Restantzier la Intretinere la Bloc cu 360 de lei pentru Luna Februarie 2024 . Am sa plătesc Restantza la Intretinere la Bloc dupa data de 8 Martie 2024 ! Ca am cheltuit Banii de Intretinere ca mi-am cumpărat un Încărcător la Telefon de 95 de lei si un Ceas de Mana de 195 de lei !

 29. da da .. vezi ca a crescut numarul de drogati…ca si in Europa ptr ca esti prea pufos si nu ai facut nimic sa impiedici sa mai vanda,sa introduca/sa fabrice in tara astia droguri ..la timp.
  acum cu numarul de dependenti in crestere cred ca te-a educat europa nazista pe tine DEJA PLINA/TICSITA de droguri.
  vezi? cred ca si Macron cumpara ..ca a scos porumbelul pe gura

 30. Ce am sperat și ce avem în demonkratie!!?? … CORUPTIE NELIMITATA , JEFUIREA RESURSELOR NATIONALE , O CAMARILA NEO- FANARIOTA , JUSTIȚIE INEXISTENTĂ, RAZBOIUL LA 2 PAȘI, INARMAREA la ordin , transformarea ” țării ” in baza militară straina, DATORIE ASTRONOMICĂ care creste ZILNIC pt. a plăti salarii , PENSII ( SPECIALE ) și ARME , ALEGERI SIMBOLICE cu numiri de PRESEDINTE sau GUWERN , minim 50 % din cetățeni cu probleme de existență zilnică , distrugerea ISTORIEI și a IDENTITĂȚII NATIONALE cu obligarea studierii istoriei poporului talmud ,, FUGA a 3- 4 MILIOANE DE COMPATRIOTI gata formați , etc. !!! …” SLAVĂ mue&nato” !!! Așa se distruge o ȚARĂ !

 31. Cum aduc vorba de PROFI si Alatrinez, cum se infiinteaza ALATRINEZII cu denigrarile…Nu sunt capabili sa compileze o propozitie fara poticniri atunci cand nu citeaza din altii…Mereu alte acoperiri patronimice, vezi Tablagiul damblagiu care in decrepitudinea
  lui nu pricepe ca NU EXISTA VECHEA si NOUA Securitatea, aceasta fiind ETERNA sau plutonietu Maria consortu lgtb a lu Tablagiu…

  Monstrul ANTIROMAN doru popescu FARA Dumnezeu si FARA PATRIE il baga-n ciorba toxica marxistoid-genocidara pe Tudor Vladimirescu
  alaturandu-l TERORISTILOR MARXISTI MULTIAGENTI de la 1848 si ceilalti care le-au urmat si pe care i-a listat cu nerusinare!!!
  Niciun marxistoid/narodnicoid/bolsevicoid legendat in Principate si Romania Mica NU S-A JERTFIT, la fel cum nu s-au jertfit pt. NATIUNEA ROMANA odraslele lor COMINTERNISTE, nici in MACELURILE BOLSEVICE MONDIALE, nici la LOVITURILE DE STAT din 1947 si 1989,
  INTOTDEAUNA AU FOST ASASINATI NAIVII sau cei scosi oficial in strada pt a fi SECERATI CU ZECILE DE MII de LUNETISTII/TRAGATORII PUCIULUI in toata Romania!!!

 32. Incă mai ai incredere in romîn ?? Incă poți da credit la orice iți promite,? Incă nu vezi de cum ești muls și batjocorit cu concursul licuriciului,.. care te ghidează prin telecomandă prin lichele lepre ?? Să mai votezi din cei care azi te-au adus in halul in care ești,. cît de cornut trebuie să fii..??

 33. cu de-ai noștri:
  -tocmai vedeam prin tzintirim o placa
  parea o carte de vizita sau asa il chema p-ala,
  Ambasador Mihnea Constantinescu!

  (Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile,..
  -nu stim unde intra asta
  la „vulgaritate” sau la „atac la persoana”)

  Mama lui Mihnea – Digi24
  http://www.digi24.ro › Opinii
  14 dec. 2023 · 13 decembrie, ziua în care fratele meu, Mihnea Constantinescu, ar fi împlinit 62 de ani, am recitit o simplă pagină de agendă, …

  In Memoriam: Ambassador Mihnea Constantinescu
  euroatlantic-council.ro › in-memoriam-mihnea-…
  Mihnea Constantinescu was a stalwart supporter of the State of Israel, a leader in the fight against anti-Semitism, and a true friend of the Jewish people. His …

 34. Prosti, inculti, ignoranti, tâlhari, hoti, nemernici, agramati, fara limbi straine, fara studii, fara maniere, fara charisma, politicienii romani reprezinta „crema” politicii EU…

 35. SOSOACA PRESEDINTE! GRAPINI PRIM MINISTRU! ACESTA ESTE BINOMUL STATULUI PERPENDICULAR.

 36. Stati flexati. PE e doar de decor, e o sinecura grasa. Deciziile se iau la Washington si se transmit la Komisia Europeana, care le pune in practica. Asadar, alegerile europarlamentare nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. PE nu are drept de initiativa legislativa.

 37. nu mai consumati rahat alimentar din suta lui Ciolacu ca nu mai este folosit doar zahar(albit cu extras de oase din cimitir ) ci si cu metale grele sau rare!
  s-a spart targul in schenghen ,asa ca pregatiti-va sa se sparga eu cand intram noi „aerian” in schenghen.
  ganditi-va la lustruit ghete .. 😀

 38. Ciolacule ! Poti sa Traiesti cu 74 de lei pe Săptămână ? Auzi ! Sunt Oameni care Trăiesc cu 74 de lei pe Săptămână ! Eu numai la Telefon m-a Costat 130 de lei pe o Luna ! Si Lumina 50 de lei pe o Luna ! Iar la Intretzinere Restantzier cu 360 de lei pe Februarie 2024 !

 39. S-a Scumpit Telefonul cu 2 Euro de la 1 Aprilie 2024 de la Orange de la Telefonia Fixă si Internet !

 40. Nene, vine Calinescul la presedentie si va satura pe toti. Vom avea arme la noi, ca in SUA, sa ne pazim de nebunii in libertate.

 41. Va schimba Europa pe toti gunoaielor…slugile naibii. Tremura rahetelu in voi ca o coarda de chitara.
  As propune hitul anului 2024 iar Scorpions . Wind of change!

 42. Cine dracu mai pune stampila de vot pe o listă pe care se află indivizi precum Rareş Bogdan care eate cel mai mare dintre lingăii lui Klaus Iohannis. Desi după 10 ani de mandat în care Klaus Iohannis a fost mai degrabă un presedinte mediocru fără vre-o performanță notabilă, Rareş Bogdan nu pierde nici o ocazie să-l laude pentru calităti pe care „vasăzică nu le are” cum ar spune Caragiale. Ba mai mult, Rareş Bogdan consideră că după încheierea mandatului prezidential Iohannis are pregătirea necesară pentru funcții importante la nivel european. Si ca orice lingău care se respectă Rareş Bogdan sustine că după Iohannis liberalii au candidat la prezidențiale în persoana lui Nicolae Ciucă: „E foarte bun Nicolae Ciucă. A evoluat enorm în ultimele luni. Am fost în diverse locuri cu Nicolae Ciucă, şi-n ţară, şi-n diaspora. E uman. Omul ăsta e uman şi e sincer. Ce ştie face şi răspunde, ce nu ştie, spune: ”Domnule, lăsaţi-mă să mă informez”. Nu e atotştiutor, nu e arogant, nu e corupt. E un om de bun simţ”.
  (vezi si: https://www.cotidianul.ro/domnu-presedinte-ia-uitati-cum-miroase-patrunjel-adevarat/)

 43. Nea Cornel, iti sugerez sa CITESTI sau RECITESTI cu atentie ultimul articol, BOMBA, al Generalului de Securitate Rogojan care e CEL MAI INFORMAT dintre generalii in viata/lasati in viata!!! Rogojan demasca indirect toate speculatiilor PROFI-lor care „legitimeaza”
  ATACAREA CRIMINALA a STATULUI SUVERAN Ucraina de catre IMPERIUL COLONIAL BOLSEVIC URSS!!! Sper sa nu te supar prea tare…

 44. Ce o fi in sufletul persoanei din spatele pseudonimului Core, ființă extrem de inteligenta, numai bunul Dumnezeu știe! Vilă de zeci de milioane de Euro pentru un domn care râdea, lua în bășcălie morții de la Balș, dânsul fiind pe pârtie la Sorica Azuga? Doamna Core dacă nu știați, vă spui. cel mai mare organ al corpului ca unitate morfo- funcțională este epiderma, banala piele! Știți ce se întâmplă cu ea când este arsă la 1500 de grade? Devine crocanta precum grisina, simțul tactil, dureros și termic, multiplicat exponențial, chinurile Iadului! Bolnavii de la Balș arși de vii, marele escroc, viitor puturos, boier pe viață la Aviatorilor 86 Vilă de multe milioane de Euro? Doamna Core vă spune ceva numit: merit, iubire de țară, dragoste de popor, evoluția unei țări? Sau Asta seară dansăm în familie? Pe ce criterii de competența ții tu ca popor amărât, tii în puf de gasca marele idiot cu zambet de plastic alb din tacâmuri de avion? Dvs ce părere aveți de cum se exprima dl Ciucă in lb română? Vă place? Nu vă vine când îl auziți vorbind, ca să va aruncați în Lacul Ciurel cu o dacie 1300 legată de gât? Nu vă zgârie cortexul limbajul acestui analfabet total? Mai dormiți noaptea? Suntem așa de blestemați cu cretinii României la volan?

 45. Ăla din dreapta mai e cum mai e, ăla din stânga e daună totală! Îmi depășește cu mult imaginația! Ăsta nu este coerent la 2( doua) fraze banale din lb Română gen Ana are mere, Vecinul se caca în pădure, Vecina e amanta mea, io fac ostropel de pasăre excelent, io dorm dus de somn somnolent, io beau apă cu gura și din găleată! Etc! Eroul din Kandahar vrea la Cotroceni! Și Ali Baba cu 40 de hoți vrea!

 46. Cred că nu-ți are nimeni habarul, biet Charlie. Ataci persoane și apoi victimizezi degeaba. Dă la analizat la cineva cunoscător și-ți va spune că ce faci e doar bolșevism-nazist. Nu are nimeni timp de nimicnicia cuiva. Doar te expui singur cu prostiile tale organice. Chiar propun ca atunci cînd se discută Ucraina sau istoria, pentru reperul de ignoranță și minciună să fie invitat Charlie. Este distractivă prostia, dar de data asta tristă.

 47. Ne pierdem vremea cu acest Charlie. Deja știut de la subsoluri, spune aberații (că așa-i cu mintea goală) și apoi face pe victima. Ba se și ia de brăcinar cu „nea Cornel”. Nu areb pregătire și nu știe nici istorie, nici altceva. Chestiunea simplă pentru capete la purtător: Ucraina are teritorii ale altora – Transcarpatia, Bucovina (care e a României), Galicia, Dombas, Crimeea. Charlie bîrfește ca să aplicăm ce au decis Stalin și Hitler. Nu e de mirare, sunt părinții cugetului său. Dacă se restabilește dreptul istoric, Ucraina rămâne cu ce are, care este mare destul. Nu se poate, însă, fără neosecuriștii ăștia, care zi de zi trag la delațiune? Cum e și acest ins.Incapabil să discute subiectul, atacă persoane. Cum habar nu are de ceva, îi face pe Roosevelt, Kissinger, Vaclav Havel și alții bolșevici. Nu are nimic de zis, și atunci schimonosește nume – Merkel este Engie, Putin este Rasputin, Ileana Rolanson este rolansoana, etc. Crede că stîlcind nume e polemică. Obișnuit cu gazete de perete, joacă rolul incitatorului primitiv. I-au propus mulți să publice sub numele real, în editură, încropelile sale și să-și susțină public idioțeniile. Exemplar tipic al abuzului și neosecurismului.

 48. @ Charlie , te-ai uitat in oglinda si te-ai speriat de ce-ai vazut ?Si acum te-nvirti sa-ti musti coada ?Nu coada e de vina , ci prostia ta divina . Dar ia zi-ii Sharlica ,de cind Creatorul ( denumire standard ) se cheama Dumnezeu , Elohim , Adonai , Yahve , etc ?Hai sa te aud fauritorule de picanterii ” bolsevico-comunistoide- securistoide” .Sa vedem ” doctule” , nu dottore ca le faci de rusine tagma de analfabeti functional , care-i mai ” comunist” dintre ei ?Amu Sharlica , vad ca ti-ai „aprins paie-n cap” singur. Mai trebuie sa te insoteasca ” o nunta de maidanezi” .Si ramine sa te vedem intr-un rol. Cu lacrimi spunind:”Ah Desdemona”!…..Cortina , aplauze……..

 49. tableta, milioane de euro pe casa faraonului. Antidotul este prezenta la vot daca vor fi multi si hotarati poate se va schimba ceva unii spun ca 2024=8 opt seamana cu infinitul, iar infinitul poate insemna si renastere, iar heroglifa pt 8 are si simbolul renasterii la egipteni…

 50. PSD-ul e cu … „niste evrei”
  Deci ?
  Nu merit eu stab la NATO ?
  Nu e NATO in acelsi oras cu UE-aua si obsecen 😛
  peste ea ?

  IQ=?
  😉
  @Cornele desi radeai manzeste 😀 ai ajuns la „vorbele” lui Mishteaux ?
  TRAIASCA ROMANIA DODOLOATZA ! ❤️❤️❤️

 51. La Zalau s-a rasturnat la modul real carul cu militieni tolomaci. Desi multi din ei au fost facuti generali (ei zic chestori) alde Charile s-a pensionat tot tabalagiu. Acum arde gazul pe forumuri repetand lozinci reflexe pe marginea textelor ce i-au fost introduse ani la rand in bibilica asudata. Militianul din padure are tupeul sa-l atace pe Popescu care este cu ani lumina peste el ca pregatire intelectuala dar si ca documentare riguroasa fara de care nu scrie un rand. Charlie are tupeul securistilor pe stil nou: incult cat cuprinde dar siret si impostor.

 52. # SA DEA DOMNUL de la 9:32

  Ce spuneți dvs este foarte corect chiar daca „editorialistul” nu are nici o soluție, dumnealui făcând critica de amorul artei, deși personal cred că solutia lui este usr-ul dar n-are curaj să fie vertical și să recunoască!

  Incercati sa scrieti cu litere mici, folosind literele mari doar atunci când trebuie și regulile te obligă.
  O zi bună !

 53. Ciuca, Ciolacu si Iohannis s-au sudat de scaunele puterii
  PNL s-au sudat de PSD si PSD s-au sudat de PNL in partidul unit si unic ‘comasat’

 54. Unii cu retardul foarte dezvoltat vor introducerea ceausistilor-ortodosi, adica a legionarilor, in conducerea Romaniei. Se pare ca au trait degeaba ultimii 75 de ani.

 55. Comasarea este despre altceva in special la alegerile europarlamentare,este vorba despre a da cât mai mulți pp-isti pentru Bruxelles și de a salva PNL.
  Belferul a primit ordin de la Bruxelles și a executat pentru că e slugarnic și ghiocel,aroganta lui scârboasă și disprețul e pentru noi și vine din faptul că nu îi apreciem strădania și valoarea.
  Toți trebuie să execute Comasarea care e un „exercițiu al democrației”că democrația asta trebuie și ea călărită,tăvălită să vedem dacă s-a „consolidat”,așa se verifica o democrație.
  La Europarlamentare pe lângă comasare o să mai intervină și tableta care face că diferența să fie cum se dorește.
  Se lucrează „profund”că Belferul să primească funcția mult visata și meritată până la urmă ,la UE și mulți vă întrebați ce o să facă acolo că aici la noi toți l-am madarit și i-am făcut voia de musai.Eu vad Bruxellul că o mare gradina Zoo in care la fiecare i se găsește locul lui,ce credeți că ceilalți sunt mai breji?
  Nu sunt mai breji și o să vedeți că al nostru o să le de-a lecții .Mai acuma trebuie sa fie și acolo cineva care sa fie subiect de cacao zilnic.
  La noi e pe zi ce trece „lupa” cu AUR
  s-a transformat într-un război cu Puțin ,asta vad eu,pentru că și serviciile Ucrainene au poze compromițătoare cu Simion și dacă spun ucraineni,asta e.
  Simion și-a făcut poze și cu mine și eu cu el numai că eu nu sunt putinist ,șanse sunt să fiu ,după cum merge treabă,chiar mai mai decât Simion.

  RĂSPUNDE

 56. Monstrul ANTIROMAN Charlie FARA DumneZEU [ATEU semit si NECREDINCIOS in raport cu ZEUL cel AUTOHTON, MITOLOGIC si STRAVECHI PIE/3000 BC de pe acest TARAM, Zeul OMULUI-DZEU cel stravechi GETO-DACIC al STIINTEI Zalmoxis/550 BC] si FARA PATRIE [NEFIIND NASCUT in ROMÂNIA !], avand URA PERMANENTA si ATAVICA fatza de TARA noastra/ROMÂNIA, URA fatza de POPORUL nostru/cel ROMÂNESC, URA fatza de SPIRITUALITATEA cea NAȚIONALA a POPORULUI nostru cel ROMÂNESC (ca istorie si cultura), URA fatza de GENIILE si ELITELE noastre cele NAȚIONALE (reprezentate MAGISTRAL de catre Vladimirescu, Balcescu, Cuza, Eminescu, Iorga), URA fatza de EROII si MARTIRII poporului nostru cel ROMÂNESC … NICI macar ca cetatean Român NU POATE fi NUMIT !
  Fiind NASCUT pe alt taram (desertic si desartic), intr-o ‘tara a RUDELOR sale cele CALATOARE’, INCEARCA (in mod PERMANENT) sa bage-n ciorba toxica marxistoid-genocidara POPORUL nostru cel stravechi ROMÂNESC (CULPABILIZAND, HULIND, UMILIND si VICTIMIZAND in mod permanent istoria, spiritualitatea, credintele si cultura noastra, incercand sa introduca notiuni precum ‘genericitate’ si ‘modernitate/cosmopolitism’, precum si de ‘conducere si comanda de la alte centre capitalizante’ dar NEnationale, de pe taramuri STRAINE afro-asiatice si de peste baltoaca) !

  Si de aceea, NEAMUL nostru cel stravechi ROMÂNESC (NOI cei PAMANTENI, NASCUTI pe acest TARAM de peste 6 generatii) … IL SOCOTIM doar un TRADATOR de TARA/ROMÂNIA si de POPOR/ROMÂNESC !

 57. N-ajung pistoalele pentru a face ordine în Țaras asta ! 😎
  Trebuie să ajungă la conducere români adevărați, nu niște corciți tarați !
  Am văzut unde-am ajuns cu ultimii , hai să încercăm și cu primii !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.