Se cer excluderi şi de la „useriştii progresişti”

Senatorul social-democrat Florian Bodog consideră că premierul Marcel Ciolacu „a acţionat cu fermitate şi responsabilitate” în cazul „azilelor groazei”, iar acum a venit rândul celorlalţi lideri politici să ia măsuri.

„Miniştrii PSD şi-au dat demisiile de onoare, iar premierul Marcel Ciolacu a acţionat cu fermitate şi responsabilitate în scandalul „azilelor groazei”. Acum este rândul celorlalţi lideri politici şi guvernamentali care au fost implicaţi în cazurile de „cămine ale groazei”! Până acum, Drulă, Armand, Fritz, Viziteu şi ceilalţi userişti ‘progresişti’ nu au făcut nimic, deşi au cel puţin aceeaşi răspundere politică ca şi miniştrii demisionari. Liderii USR şi PNL au fost împreună la guvernare şi, deşi au fost informaţi, au preferat să tacă şi să închidă ochii”, a scris Bodog, vineri, pe Facebook.

El îi cere preşedintelui USR, Cătălin Drulă, „să aplice în propriul partid ceea ce solicită de la alţii: integritate şi verticalitate”.

„Drulă trebuie să-i excludă, în regim de urgenţă, pe primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, şi pe primarul municipiului Bacău, Lucian Viziteu. Toţi aceşti primari USR au gestionat cămine de bătrâni în care s-au găsit nereguli grave. Responsabilitatea politică se dovedeşte prin fapte, nu prin vorbe! Este momentul demisiilor de onoare! Asta, desigur, se aplică doar celor care au aşa ceva”, se mai menţionează în mesaj.

Florian Bodog consideră, totodată, că demisiile nu vor rezolva problema de fond, fiind nevoie „de o schimbare reală pentru a se putea repara un sistem profund defectuos”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 11
Author

17 Comentarii

 1. Aha, se intelege clar complicitatile din politica, care, acum nu stiu cum sa le expuna. Cumva usr au ramas in avantaj dupa aceasta teapa in afacerile cu azilele primita de psd cu brio? Oaia care nu isi protejeaza lana, o haleste lupul! Nu e prima teapa luata de la parteneri de acest partid politic psd! La mai multe dar si de la cetateni o palma definitiv pentru disparitie, va rog!

 2. @parere functionarii care monitorizau activitatea caselor de batrani apartin unei agentii in subordinea Consiliului Judetean condus de un memebru PNL, domnul Hubert Thuma. Lui nu i-a cerut nimeni demisia cu toate ca stia cel putin din februarie de cazul acestui asezamant.
  Culmea , infiintarea si avizarea acestui asezamnat pentru batrani a ufost ale domnei Turcanu…tot PNL…

  De fapt am observat ca nici un nume direct implicat NU este pomenit de protestatari. Membri PNL au fost ocoliti cu obstinatie. Protestele Declic si gashka de fapt s-a indreptat impotriva domanei Firea, care putea sa fie contracandidatul lui Nicusor la primaria capitalei.
  Deci societea civila, ma rog asa zisa societate civila, nu e interesata de batrani, ci de politica, sa scape USR si PNL de orice atingere….ca poate se su[ara PSD si paraseste guvernarea si se intoarce iubirea PNL+USR!!!
  In aceeasi tabara sunt si procurorii care au asteptat instalare guvernului PSD, adoca 6 luni, ca sa arunce bomba…Asa mult le-a pasat de batrani…
  Mai vedeti vreo manifestatie prin vreu sector in care s-au gasit grave nereguli sa se ceara demisii?

  Doamne fereste.
  S-a atins scopul…Nicusor-mucusor a scapat de concurenta….

  Ciolacule, salveaza PSD si pleaca naibi din guvernarea asta nociva. Asta daca nu vrei sa ajungi la 10% la vot.

  Nici nu stii cate bombe ti-a pregatit PNL cu ajutorul procurorilor si serviciilor…Lasa-i domnule sa guverneze pana la alegeri.
  Nare fraier ai fost ca nu l-ai lasat pe Ciuca premier. O sa ajungi sa iti schimbi toti ministri, iar in campanie ti se va striga ca ai adus la putere un guvern de corupti!!!

  Pana se va dovedi nevinovatia oamenilor, trec alegerile…Ponta si anul asta inca s-a judeca pe un dosar facut de Portocala, adica8 ani de procese…

 3. Salvamar PSD esti bine platit de scrii asemenea prostii. Nu USR ca primarii mentionati su avut cele mai grave probleme cu caselw de varstnici. Bodog vorbeste aiurea, are si el multe schelete in dulap si a uitat cum a fost dat jos ca ministru al sanatatii. Psd plin de japite corupte si ipocrite.

 4. De ce nu intelegeti? Ponta a fost luat de fraier si si-a dat demisia in 2015, cand rezistii/usecuristii (in frunte cu Johannis) s-au urcat pe victime pentru capital electoral.
  Acum au facut exact la fel.
  Cine v-a oprit in 2021 sa ii cereti demisia lui VeVe/Citu pentru incendiul de la Bals. V-a fost mila de rezisti si nu ati vrut sa ii distrugeti? Acum indurati.

 5. @SALVAMAR Nu-ti fa probleme, pe mucusor il invinge in alegeri si o maimuta de la zoo, la cat de idiotul este. Basca s-ar putea sa aiba probleme la dna.

 6. Ha ha – Primarul Buc cu minte de matematician nu se lasa dus cu DNA. La cata carte au unii, te sperii de cei idei scot!

 7. Pesedeii lui Ciolacu si-au sapat singuri groapa. Au dovedit repede slabiciune si dezbinare fara a realiza ca asta s-a dorit. Lenin striga mereu „unitate,unitate,unitate!” si Uniunea lui Sovietica a durat aproape o suta de ani iar daca nu aparea ‘ciolacu’ lor Gorbaciov exista si acum. Pesedeii sunt pe tobogan si nu mai au cale de intors oricat s-ar lovi intre ei in lunile urmatoare. Pedelistii, useristii si auristii sunt in buda cu procentele electorale si nu au cum sa se scoata decat cu cele ale PSD-ului.

 8. Foarte jalnica reacția pesedelei , dar reprezentantiva pentru nivelul intelectual și moral al acestor hoți ..”da’ și USRul are azile cu probleme”
  Pare ca PSD, in disperare de cauza, a intrat in competiția cu AUR la lansat fumigene pentru cetățenii mai limitați intelectual , gata sa înghită orice gogomanie .
  Și pentru ca prostia sa fie cu mot, au pus si marota cu “progresiștii “ si “Soros”
  Dacă nu au reușit sa îl înfigă pe Tudorache Diamante la primăria sector 1 hai sa incercam cu azilurile 🙂

 9. @Tudor. N-au mai avut loc de Tudorache Diamante la primărie, locul a fost ocupat de mama hoților Clotilde Bechtel

 10. Ha ha scrii doar prostii! Bechtel a fost firma americana de autostrazi iar Clotilde Armand are si cetatenie dubla, romana si franceza. Ai incurcat sticlele de tuica !!!

 11. Eu am asa „o parere”, ca ai tot facut pe prostul si ai ramas asa.
  De contractul de consultanta al lui Clotilda Hoata la lucrarile Bechtel , nu ai auzit mai „trufanda ideologica” ?

 12. PSD PNL USR aceași bandă de hoți și trădători de țară… PNL+USR au guvernat împreună deci au știut la fel ca PSD … meritați să vă arestăm pe toți și să construim un nou canal cu voi

 13. @ Mai sunt și ”bodogi” d’ăștia bă, ?
  Cică ar fi apărut iarăși prin politică niște, ”varani” și ”tăriceni” , cu ”influențe politice” , ?

 14. USR nu reprezinta progres, ci invers, inainteaza cu spatele.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.