Se clatină poziția lui Cîțu în PNL? Ei bine, nu!

Întrebată de jurnaliști dacă va fi suspendat Florin Cîțu din partid, în contextul dosarului privind achiziția vaccinurilor, Alina Gorghiu a spus că nu face observații politice de la ”guvern”. În proximitatea guvernului, înțelegem, ministrul nu vorbește despre formațiunea din care face parte, PNL. Întrebată de situația lui Cîțu în partid, Gorghiu alege să vorbească, deși nu a fost întrebată de dosar, despre dosar.

„Cu privire la acest dosar, pentru a putea să înceapă urmărirea penală, erau necesare aceste două demersuri, și anume acceptul Senatului, Camera din care face parte domnul senator, pentru a putea începe urmărirea penală în ceea ce îl privește, și decizia Președintelui României, pe care am înaintat-o Parchetului General ieri, cu privire la ceilalți doi colegi invocați în dosar”.

„De acum încolo, Parchetul trebuie să instrumenteze, să adune probe și să deruleze urmărirea penală. Nu vreau să anticipez cu privire la ce va urma în acest dosar, n-am cum să știu, va depinde de probele pe care le vor avea colegii din dosar”, a  explicat Gorghiu.

Despre parcursul anchetei, nimic de excludere

„Nici nu vreau să mă pronunț cu privire la ce se va întâmpla în interiorul partidului cu colegul Florin Cîțu, pentru că pot să remarc un singur lucru, nu a ezitat nici măcar o secundă să ne ceară tuturor să dăm acest aviz pentru începerea urmăririi penale, în Senat, și a avut tot timpul comunicarea corectă pentru un om aflat în poziția domniei sale, și anume justiția își va face datoria. Nu blochează cu absolut nimic niciun parcurs de desfășurare a anchetei”, a mai spus Alina Gorghiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. sa se clatine, PNL-ului ii merge foarte bine la cate prostii a facut. Conform ultimului sondaj este pe lucul 4, cu 11%!
    Si mai are sanse, pentru si mai bine!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.