Senat. Ministrul Apărării, la „Ora Guvernului’

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, este chemat pe 11 octombrie, de la ora 11,30, în plenul Senatului, la dezbaterea „Ora Guvernului’.

Senatul a aprobat, marţi, în plen, programul pentru săptămâna viitoare, cu includerea acestei modificări.

Se cer explicaţii privind prăbuşirea dronelor ruseşti

Iniţial, Grupul senatorilor USR a solicitat, la începutul lunii septembrie, chemarea ministrului Apărării, Angel Tîlvăr, la ”Ora Guvernului” pentru data de 20 sau 27 septembrie, pentru a da explicaţii privind prăbuşirea dronelor ruseşti pe teritoriul României şi pregătirea ţării noastre în contextul războiului de la graniţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Asta care caută pentru CNN antenele lui felix drone prin delta de unde a aterizat ? De la nato sigur nu

  2. Sincer, asta nu e motiv de haituiala. Eu l-as intreba in legatura cu unitatile militare care se inchid, in locul lor se construiesc centre comerciale tocmai in zonele unde saracia e la ea acasa si indestructibila ca reforma de mentinere(jud.vaslui-buzatu). Oare de ce, poate nu ati uitat, din cele mai sarace zone/judete ale tarii se cara la produs masiv traficul de fete si prostitutie in Romania! Calarasi, vaslui, dolj, margini ale marilor orase unde saracia si violenta de orice fel, au si lasa rani adanci.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.