Serena Williams, titlu istoric

Câștigătoare a nu mai puțin de 23 de titluri de Grand Slam, Serena Williams dobândeșate încă unul. Nu în domeniul sportiv, ci va fi recunoscută drept Fashion Icon, la ceremonia CFDA Fashion Awards 2023, echivalentul Oscarurilor în industria modei. Serena devine astfel prima sportivă care primește acest premiu.

Distincția a mai fost acordată unor celebrități de talie mondială, precum Naomi Campbell, Lenny Kravitz, Zendaya, Jennifer Lopez, Franca Sozzani, Pharrell Williams și Rihanna, scrie Ziare.com.

La gala CFDA Fashion Awards 2023, care se va desfășura la New York, pe 6 noiembrie, Serenei Williams îi va fi înmânat premiul, în cadrul unui eveniment prezentat de Sarah Jessica Parker.

Serena Williams va fi oficial desemnată o icoană a modei” de către Consiliul Creatorilor de Modă din America, punctează Tennis.com.  

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

    • Ca sa vedeti pana unde a ajuns propaganda! Comunistii erau mici copii.

  1. Absolut dezgustator. Doar pentru ca nu e alba? Trebuia clar sa fie desemnata Rachel Levine.

  2. La cat sa injectat asta nici nu mai conteaza ce mai câștigă și cum castiga este americanoida și obligatoriu rade tot. Dar cea mai talentata astronauta nu poate deveni ? Si totusi Fashion Icon ?!!? Uluitor !

  3. O statuie, ceva, un miliard premiu, un imn etc, nu se poate? Oare de ce îmi vine să vomit?

  4. Ba lasatio Editat asta. Nu sintem rasisti

    Spuneti de Naomi Campbell, Iman,Halle Berry dar lasatio pe asta in grasimea ei..

  5. biata de ea, nu o spala nici 10000 de articole de cat s-a dopat ca sa ia banii cuveniti altor sportive. o mumie impaiata si inveninata de succesul competitoarelor care au invins-o fara drept de apel.stricata de bani la suflet.

  6. Prin Piața Matache tot umblă vorba că Serena e băgată mai mult decât în dopping camuflat, în MAFIA PARIURILOR. Oficial, România nu are treabă cu afacerile frumoasei Serena, deși poate că i-ar prinde bine o smetie peste BOT după tot ce spus despre fata noastră de aur, Simonica. Între Serena și Simona, vorbind despre frumusețe și sex-appeal, da, cred că odată ajuns în pat lânga una ca Serena, cred că stai cu un ochi la ușă și cu altul la fereastră.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.