Mitrea prezice Sfârșitul lui Piedone

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea, convertit în analist politic la Realitatea Plus, este de părere că Piedone va „pierde în mod cert Bucureștiul, pierde și Sectorul 5, în proporție de 90% și iese din politică”.

„Cristi Popescu a fost surprins de intrarea în joc a lui Gabriela Firea și Sebastian Burdjua și nu mai reușește să își calibreze campania. Erau tot felul de discuții înainte de a intra Gabi în joc. Îl știu de mult pe Cristi Piedone, dar acum este dezechilibrat, fiindcă este conștient că și-a pierdut campania. Cred că este o greșeală, pentru că nu face decât să ajungă jos în sondaje. Azi, Piedone, care înainte de intrarea lui Firea si Burduja, se bătea cu Nicușor Dan, cred că se va lupta abia pentru locul 3. Se vede că e este frustrat. Jurnaliștii nu sunt întotdeauna comozi, uneori sunt obraznici. Dar asta e meseria lor, dacă tu nu înțelegi că acel om nu are nimic cu tine, e grav. Jurnaliștii trebuie să scoată informații de la politicieni, pentru că asta este meseria lor.

„Umbli cu 50 de gealați după tine și dai în judecată o jurnalistă de 50 kg că te-a bruscat!”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

12 Comentarii

 1. Când vine vorba despre măscăriciul ăsta umflat, cea mai mare prostie este să discuți serios despre el şi clanul lui de borâți. Într-o țară normală la cap, de la a doua rudă angajată era arestat direct – în România şi-a angajat 46 de rude şi prieteni! Când mă uit la ospătarul ajuns ciocoi mă gândesc la un hoț care dă spargere şi îl prinde poliția că a zăbovit prea mult la frigider. Tot ceea ce face trădează că e redus mintal şi numai alți reduşi mintal pot să îl ia în serios pe un redus mintal. Din păcate 35 de ani de distrugere calificată a învățământului şi culturii îşi spun cuvântul şi rezultatele se văd.

 2. eu tot pe Fi(E)rea aș VOTA-o, da’ nu sunt Bu🌈eștean.
  Că doar Comuniștii m-au făcut StatMajoriZd la GărZile Patriotice Tulcene, ba m-au mai și trimis să fac 2 perfect MICȚIONĂRI la CEPECAca.
  În Rudotele și CarBaxine, măR🤣g…
  ●}RumburKK- PeZeDea IliciEsciană TL & TM -RumburKK{●

 3. Daca nu lua viteza la sfatul unor ‘prieteni’ si batea palama cu coalitia ca fiind candidatul lor, Piedone era de atunci 100% primar general. Sigur ca intrarea in cursa a Gabrielei Firea i-a subtiat masiv electoratul.Nu mai are nici o sansa. Si-a taiat singur craca de sub picioare

 4. Piedone si familia lui, amicii lui nu inteleg ca lumea s-a mai desteptat. A vazut ca in sectorul 5 sunt mai mult vorbe decat fapte si bani cheltuiti aiurea. Plus ca are un limbaj de fost golan si puscarias. Din taxele si impozitele noastre.

 5. Chiron Chitrea poate, onanist politic. Piedone e mana in mana cu toată gașca de rromi din sectorul 5

 6. Pacat ca a lasat-o moale in campanie. Parca spui ca a facut troc cu psd sa o lase pe Fi-Rea.
  Daca Piedone arata ca este independent, necontrolabil si nesantajabil de mafia psd-pdl-USR, castiga alegerile!

 7. ‘Întrebare … întrebătoare’, de ce l-a promovat Dan Voiculescu în poziția de președinte PUSL?

 8. Lupta este intre trecut si viitor intre cei cu scoala vieții si cei cu scoala la zi. Dupa revolutia emoțiilor anilor 1990, 2000, a început revolutia tacuta. Sistemul simte asta , nu mai pot dezvolta situatii emotionale . Probabil vor demara ceva la sfârșitul lunii mai ,dar lucrativă ar putea avea efect contrar. Diaspora va juca rolul decisiv in decizia de la toamna. Iohannis a facut un joc pervers a folosit la maxim interesul personal si indirect i-a compromis pe comasați. Se pare ca pierd ambii.

 9. Cat va mai trebuie sa „ingropati” acest infantil cu nume de personaj de filme pentru copii care mananca de pe tarabele din piete, sa nu piarda la tonaj ?

 10. Singura ieșire din politica a unuia de teapa lui unflatul asta este pușcăria. După alegeri toți pretendenții la primărie care acum fug de lege ascunzandu-se un spatele voturilor prostanilor,vor ajunge la pușcărie. Sper ca votanții de infractori sa-si deschidă mințile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.