Și mai și – noul superlativ al nesimțirii în politică

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 35

78 de Comentarii

 1. Mi-a placut sa citesc scrisul mic. 3 randulete pentru fiecare exemplar din paleta de culori desfasurata ca un evantai.

 2. ‘ O mână spală pe alta și amândouă față ‘, politicul nu există fără ‘ajutorul dezinteresat’ al deținătorilor de capital, returnarea se face prin acte normative / numiri cu dedicație.

 3. Bucureștenii implicati în alegeri ca vot real, sunt direct răspunzători pentru tot ce li se oferă începând de la minciuni până la distrugere, nu cetățenii din provincie votează candidatul Bucureștiului. Cât despre nesimțirea ajunsă la cote alarmante in politică, stați să vedeți rezultatul alegerilor de anul asta, vor fi in guvern și parlament enorm de multi infractori dovediți care au folosit alegerile la limita legii! Daca legea privind condițiile pentru depunere candidatura clara, de ce sunt lăsați să își depună candidatura? De ce nu se iau măsuri din start pentru a nu fi înscriși pe listele electorale?

 4. Baietel, nu pacalesti pe nimeni. Dintre cei trei ciobani, personaje ale capodoperei romanesti MIORITA tu esti cel ungurean. Ba cu udemereul, ba cu pedeleul dar cel mai mult cu usereul. Fumuri de cioban ce se crede vestic!

 5. Doar prostanacii reali citeaza din nea Nelu. Cei destepti gandesc cu capul lor. Dar de cand esti bucurestean?

 6. Păi, maestre, ce facem? Niciun stuchit spre Piedone!? Măcar unul mic, așa. Pentru consecvență.
  Maestre, vă simțiți bine? Luați un paracetamol, un ceai de salvie, o țuică fiartă cu piper.
  Sănătate, maestre!

 7. Prin cartierele de blocuri din orașele foste minerești din Valea Jiului, Baia Mare, Gura Humorului, Brad, Abrud, prin Câmpia Turzii, Turda, Zalău, Făget, toată țara cu industria rasă de pe fața localităților nu-și poartă pașii să vadă nivelul sărăciei de lipsă de perspectivă. Și într-un uriaș contrast să vadă câte familii de tineri frumoși, cu copii minunați găsești pe stradă și magazine, tineri fară nu au un loc sigur și demn de muncă trăind de pe o zi pe alta. Toată adunătura de politicieni “Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi / Ajunsă a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi!” prin ce înțeleg, ce-i preocupă, și cât sunt de dispuși să vândă destinul românilor și al țării noastre pentru a ajunge și a rămâne la putere, sunt un blestem pentru prezentul și viitorul României

 8. M-am lăsat de citit cărți,citesc numai comentarii ca-s mai interesante,nu te plictisești pentru că au mai mulți autori și fiecare cu durerea lui.
  Totuși am citit INEPTIILE lui Soros și Romania Educata scrisă și citită numai de KWI.Si de Bătrânul!
  Din ultima am rămas cu un citat, A FOST NEVOIE SA MOARA OAMENI,care mi-a rămas lipit de minte.
  Mare om mare caracter contemporanul nostru și de fapt ce a zis el e mai ceva decât „cuget deci exist”care e o căcărează după mine ,așa pare după ce a spus-o altcineva când stătea pe Buda.
  „A fost nevoie sa moara oameni” a venit de la stătul pe un cui care se numea VVP și a venit într-un moment de sinceritate,singurul din viața lui.”A fost nevoie sa moara oameni” e mai tare și decât „dati-mi un punct de sprijin în univers și am să răstorn pământul”, am citat din memoria care mi-a mai ramas și a fost zisa de un fizician care cerea prea mult.
  Auzi să-i dăm noi un punct de sprijin și nu numai atât îl vrea în univers .Mai lasă-mă!
  Al nostru ,tot fizician ,e mai practic și e cu picioarele pe pământ ,aici își pune in practică teoriile!
  Acuma sa trecem la subiectul din titlu nu are sens că ne întâlnim cu ieri și îl supărăm pe mâine care o sa fie că azi!

 9. `„calomniați,murdăriți,loviți POATE RĂMÂNE CEVA…. DECI FOAIA V.D.P… POATE-TREBUIE SĂ-ȘI SCHIMBE DENUMIREA DIN https://www.cotidianul.ro/ ÎN /CALOMNIATORUL PE BANDĂ ND/ unde nd = nicușor cucucu-șor. FACEȚI ODATĂ LISTA ACEEA CU „BUNI ȘI FOARTE BUNI-că trec votările și…!

 10. Șoșoacă:”Nu am luat în viața mea medicamente, nu am nicio problemă psihică, nu am fost niciodată internată”! Ce tare! Dacă o consultă un medic psihiatru, s-ar putea să aibă o altă părere!

 11. Taxe „profitabile” pe jocuri de noroc/pariuri bani din castiguri „taxe” din CARITAS/FNI, presp.ca plateau taxe.

  Jocurile de noroc un CARITAS protejat de Ciuca si Ciolacu, ca si liberalizarea facuta sa umfle preturile sa creasca taxele la stat si baietilor destepti din energie.
  Dintre traderii din energie ai lui Virgil si friZerii lui Ciolacu de la jocurile de norok care este diferenta,

 12. Clasa politica reflecta electoratul.
  „Desteapta-te, romane”, „cetateanul turmentat”.
  Degeaba!

 13. marius observa ca sunt comentatori care nu s-au schimbat („dupa bani”, imi apartine), Batranul are curaj sa-l infrunte pe cel mai agresiv
  Si pentru toate astea, va iubesc.

  Un prieten rapidist spune ca indemnul lor este „sa castige cel mai bun!” Da, Doamne!

 14. Observați diferența de gândire de cine conduce România și Estonia! Ministrul de externe al Estoniei zice: “… Estonia îi poate sprijini ambiţiile”!!! Deci nu e vorba de ambițiile președintelui Estoniei ci de ambițiile Estoniei!!! În acest timp Președinția României adună la București șefi de stat, printre care și pe ungurul Victor Orban ale cărui ambiții pentru Ardeal sunt declarate și în România și la președintele Putin și la UE și la președintele USA ca să sprijine ambițiile președintelui Iohannis pentru șefia NATO. Cum Orban este un negociator rău, Ce va ceda domnul Iohannis din partea României ardelene pentru un votul favorabil iredentist-revizionistului Victor Orban? SRI, MApN se aude?

 15. Din periplul perturbator psiho-emotional de loaze rotunjite din banii si din spatiul public, expus mai sus de maestru conchidem urmatorul aspect: rahatul public asteapta sa prinda un pic de crusta, apoi se da rotund in fata maselor largi, populare.

 16. „dece se baga in mocirla, are averi,bani…?”

  Dar n-are putere, adica n-are sclavi. La gabaritul lui redus este important.

 17. Dacă vreți să aflați de ce se întâmplă ce se întâmplă AICI cautati-l pe HA,HA comentatorul ,e pe aici pe aproape la o aruncătură de bat.
  Și apoi o să vă dați seama că verticalitatea și caracterul trec prin stomac și când o să aflați că verticalul in care ați crezut e un COCOSAT sa nu vă mirați!
  AICI se zbenguie „progresiștii” mai nou.Am trăit să o văd și pe asta!
  Prin comparație Varanul e un începător!

 18. 03 APR. 2024 LA 12:51
  La noi se cheama o structura infractzionala organizata incepand dindec.89. Nu-i bai, ca era shi inainte, dar mai soft, asha ca l-au ciuruit pe impushcatul de Craciun, tov.Ceashka, maskota chibutzului lor PCR, desfintzat legal de Rege, dupa atentatul bolshevic cu bombe in Parlamentul Romaniei, care refuza inca in Colonia noastra d.originala sa omagieze victimile, shi cu syndromul Stockholm in sange, sta shi asculta bazaconiile lui Wexler, pui de nomenclaturist shi el de la Consilul de Minishtri( din tata in fiu, ca doar sunt venitzi cu Tank urile la el) . Asha ka kare guverne??? Daca sunt comunitatzi shi nu turme sau goyimi ,cum zic cei cu tay mult dicku, ele tebuie sa se auto-organizeze singure, nu sa vina alde alles!bullake, sa ne spuna el ce shi cum ( ex. lgbdt, schimbat sex,etc.), mai ales ca in mintea lor de haita, trebuie sa omoare pastorul ca sa haleasca turma. Un guvern il cumperi simplu cu salarii nesimtzite shi pensii speciale, salarii bune numai pentru unii, asha ka kakaia natziune, ca de aia Petrov, vroia la porunca sa fie numai 300 de Parlamentari, ca Oculta Mondiala, sa nu transpire la finantze, dar mai ales sa fie sigura pe ea. Extrapoland, se pare ca metoda se aplica Mondialu, numai cu China au luat leapsha in 89, asha ca pana la urma shi-au fuck norocelul precum Nula dixit. Idea este a lui Trotzky=stat in stat, cu crime, mai ceva ca dictaturile orientale, lucru intamplat in trecut, dar shi la noi in Dec.89. Asha ca pana ce armata asta subterana=stat in stat, de sio, zio, salam cu Zoia, sburda pe mapamond conform rabyiilor lor, ka ka ei nu este nimeni sa cucereasca Planeta, precum omul suporta ploshnitele, asha cum Mayakovsky a prevazut asta, shi nu mai avem incotro sa luptam (vezi teatru=Ploshnitza).
  O zi buna.
  Con
  P.S. Doctrinele totalitare, shi nu numai, au fost ka la kalaba lor, facute de ei (Rabyii, dinastii de Sculeni-Vama, NY, de ce vretzi voi), dar acum fiind expirate nu au ramas decat ka kabala lor la purtator.

 19. ba sifiliticilor, vestul spune cai mai bine sa muriti pantru ei soldati pa front, decat sa fiti saraci in roma_niea, cu gauri in talpa si cu haine de la biserica pa voi.

  dar prima data va opreste la granita can intrati, sa vaza de nu vau dat interzicere de intrare pa 6 ani, care e defapt interzicere pa toata viata. Au bagat lege speciala pantru voi ce se numeste „Fast Track”, adica can va adunati, va baga la puscarie si va da amenzi fara Judecata, automat etc. Deci numa sa nu fiti jidani, ca aia au lege tomna invers, ca ai baga la puscari paia care le interzice adunarea.

  dar voi sunteti roma, nu jidani, daia ultima lege nu se aplica la voi.

 20. Nai , poporul nespecial , poporul cinstit , vedem bine ca adevarul este de partea maestrului Nistorescu , dar este important ca il spune el , cu mijloace specifice ! Psd – pnl comasat , roade , roade , Romania ( in aplauzele sclavilor voluntari ) , si pregateste un nou regim in nebunia lui de coruptie si abuzuri fara limite . Partea buna este ca primele victime ale NOULUI REGIM , vor fi chiar ei ! Chiar ei ! Ne invata istoria . Tic-tac , tic-tac .

 21. Don Cornel îmbătrânești din ce în ce mai urât.Ai început să citezi din Tapalabă Cred ca vrei să-l depășiți pe Cârstoiu la avere.,,E buni banii”de la USR să mănânce și gură ta

 22. @con…esti bun coane..fix pe tzinta
  as mai adauga ceva….astia care vin din west in est ca in west west nu au mai avut loc…iau capacit pe rumini din 45 si din 89 incoace…galitzia (sau ma rog) conduce Romania

 23. Con care invoca un absent 03 APR. 2024 LA 12:51, poate fi fericit pentru ca desi scrie intr-o pasareasca ghiceste ce a vrut sa spuna autorul, a fost inteles totusi de gigel care-i da diploma de tintas.

  Când se mănâncă între ei,
  Când se omoară frați cu frați,
  Săracii – ei n-au nici o vină,
  Numai altii-s vinovați! (Iertare, AS pentru o mica modificare !)

 24. Spuneam la 10:17 increzator in deontologia jurnalistica ceausist-„demo0cratica”:
  Dupa ce i-am amintit ca a cam uitat s-o blago-sloveasca pe ShoshoTROACA, preferandu-l pe SeMe Ivan, Nea Cornel si-a revenit in tromba, dar cu litere mici si pe buna dreptate, in disperarea ei individa intrecandu-se pe sine sa ramana in atentia publica…
  O noua „Tziganiada”…Te si intrebi cum a putut sa se imbarlige impartind asternutu si misiunile primite brusc, din 2020, cu un
  asemenea „monstru” pe langa care Lazar Rus-u cu toata inf fectia prelucrata tehnologic in Padure pare un bebelush inofensiv, chiar daca zilnic oracaie dupa o TZATZA/MAHALAGIOAICA, planturos-rubensiana care sa-l adape de la izvoru vietzii…
  TZATZA, nu tzitza, ShoshoTROACA, sefa COLOANEI A V-A Quintus a lu Rasputin in Romania…

 25. Avem o lista deschisa de candidati: Nicusor, Cristian zis Piedone, Gusa, Carstoiu unu si unu… Cum e turcu si pistolu’? Oh, nu, noi suntem altfel inteligenti, hotarati, stim ce vrem dar de la pașopt incoace se zice ca suntem deocheati. Norocul nostru ca avem pe cine da vina!
  La mine, la intersectie sunt cateva corturi ale partidelor. Al lui Șoșo era dezolant de gol, fara masa, fara reprezentanti… Pe cine o fi propunand?

 26. In popor se spune „a baut” gaz Ciolacu-Ciuca, dar nu singuri, perspectiva oferita de Ciprian Purice este sumbra. Pirul=coalitia PSD+PNL parjoleste orice speranta. Asa ca observatia Dvs. Domnul Nistorescu este nimic fata de ce urmeaza. Domnul Purice ne prezice victoria PSD+PNL fiind tot ceea ce romanii viseaza, mai ales ca PNL inseamna PD-L diseminat in PNL USR si PMP, valori pt care acelasi domn Purice in starea sa onirica ii vede de nemiscat ca si Basescu si ai lui. PD-L lui Basescu rebotezat PMP este votat cu pasiune in Transilvania. Sindromul Stockholm este patruns in sufletul unor romani, ni se spune ca-s majoritari. Tot ceea ce isi doreste mai mult un roman este sa fie condus de frizeri, covrigari si docti cu diplome de pe taraba, cica de pe net se poate cumpara orice diploma…De ce sa ne suparam daca poporul iubeste oameni fara 7 ani de acasa, adica fara cinste si onoare, eventual trecuti prin bor…delul moral a unui „clan” unde ”fara IQ” a lui taticu este promovat presedinte de agentie desi la testare si BAC a luat cate o nota mare cu valoare mica(4) la examen. S-a inventat ”protectia datelor” la BAC pt ca am afla ca majoaritatea ”are un scaun(4) sau un set” inainte de a fi ajuns in guvernamen, etc…un seful a intrebat un angajat:”Ce-ai realizat daca stii/ai citit. Omraam, ii indemna sa iasa sa spuna ce au invatat/descoperit. Este inutil. Romania nu are nevoie de iubitori de lumina, majoritatea viseaza caini cu covrigi in coada si asteapta cu o placere imensa sa fie umilita, jefuita si alungata din Romania. Romanii apreciaza ce Gusa a adunat: ”valori” CA CIprian Purice, fanul PSD a lui Ciolacu si a altor umbre ale intunericului, considerate salvatoare.

 27. Un ospătar analfabet cu 8 clase, cu ștergar jegos pe antebraț, mirosind a exudat de câine ud, conduce un sector în București cu populație cât a județului Ialomița? Ospătar. 8 clase, criminal în serie cu 68 de arși de vii la Colectiv, viitor primar general al Capitalei? Ce este în sufletul Maestrului Cornel Nistorescu, ce este? Var nestins, fontă topită, acid Fluorhidric concentrat? Două tone de acetilcolina? Să discuți despre un hoit viu, să discuți despre nimic, un mare, mare nimic? Și asta în secolul XXI? Albert Einstein citire: Universul e probabil finit, prostia umană e infinită? Exudat de câine ud, versus apă caldă și săpun? Maestre, țară de imbecili, 80% analfabeți total, analfabeți spre idioți. Cretini! Șanse zero de vindecare!!!!

 28. Ma uit la Starea Impostorilor! Covrigarul analfabet cu carte de muncă la 37 de ani și Ecologica la 38 de ani, el cu camarila lui 100 de oameni, 300 de firme, 30 de miliarde cifră de afaceri în 10 ani! Dacă apele este „limpezi” în cam 8,10 ani covrigarul analfabet, slugoi la un terorist arab, va depăși 1 miliard de euro avere bob numărat! Ii va suflă în spate d-lui Nelu Țiriac! Șanse sint cam 100%. La o țară în care 80% sunt analfabeți funcțional, analfabeți spre cretinism, Covrigarul va înota în bani, lux, averea de pe lume! Toată lumea e a mea, nu film indian, Realitatea românească!

 29. “ Sinistrul personaj politic (…)” fraiere este singurul care în țara asta, prin fapte, a făcut ceva. În timp ce tu te scalzi în “ idei mari” și multe cuvinte ( fără, însă, să faci ceva concret) acel sinistrul personaj politic a fost singura care a bătut țara asta în lung și în lat, pt a cunoaște realitatea de la firul ierbii, nu din cosmos.

 30. Jurnalişti ţineţi-vă bine, vine bomba:
  Klaus Werner Iohannis, pentru a avea susţinera lui Viktor Orban ce concesii ai mai făcut Ungariei, nenorocitule! – AI VÂNDUT ROMÂNIA LEPRĂ TRĂDĂTOARE!

 31. Ați citit această minunată carte Maestre? A fost scrisa înainte de 89′. Ăia din carte parcă sunt politicienii de azi, Covrigarul analfabet, cârpă de șters pe picioare la un terorist arab, butoiul cu Untură Ranceda cu 4 stele, impostorul, prostul României unde lb română la el este smoala încinsă pe epiglota. Ospătarul cu ștergar jegos pe antebraț, criminal de 68 de suflete tinere. Etc, etc! Când și cum mai scăpăm de gunoaiele astea sociale? Niciodată, Niciodată! Vor rămâne ca niște tumori maligne pe trupul României până la dispariția acestuia din Istorie! Niciodată vindecare, niciodată deratizare! O horcaiala vecină cu agonia! Nici mort, dar nici viu! Ceva acolo…

 32. NO,VEDEȚI DACĂ NU CETIȚI ȘI SĂ ȘI ÎNȚELEGEȚI!!NU PENTRU POSTUL LA NATO A FĂCUT KWJ-UL KERMEZA CU VICTOR ORBAN-CI CĂ EL VA FI PREȘEDINTELE UNGARIEI MARI,ORBAN PRIM MINISTRU ETERN IAR CROATUL -PROBABIL MINISTRUL APĂRĂRII ! NO AȘĂ-I CĂ ASTA N-AȚI BĂNUIT-O ! ȘI AM UITAT AUSTRIA!

 33. – Oameni buni!!! Voi realizați că noi trăim într-o țară în care Generalul Number One Eroul de la Nassyrria Doctor Savant Inginer Academician, ne explică el nouă cât de buni sunt frizerii să conducă instituțiile statului?!?!?!?!? Ce dracu s-a întâmplat în toți acești ani?! Anormalitatea a ajuns normalitate!

  Emilia Șercan s-a înșelat amarnic când s-a apucat să verifice doctoratul plagiat al unui impostor, ce nu știe altceva decât fasole cu cârnați! Trebuia să îl sune și să îi dea o dictare de clasa I-a! Să verifice dacă oligofrenul e capabil să deseneze bastonașe sau să bage triunghiul verde în gaura triunghiulară, cercul galben în gaura rotundă și pătratul albastru în gaura pătrată!

  Voi realizați că suntem singura țară de pe toată planeta, unde un general, în loc să fie la armată, ne explică ce performanți sunt frizerii în fruntea instituțiilor statului?!?!?!?!?! În care primarii se preocupă asiduu de lăutari, spart ceapa cu karata, icoane, parizer și legături de usturoi?!?!?! În care primul om în stat se autoinvită la funcția de șef al NATO, fără să îl fi chemat nimeni?!?!?!?!

  CE DRACU SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ȚARA ASTA?! E IREAL! NU SE POATE AȘA CEVA! NICIODATĂ NU AM FOST ATÂT DE JOS!

 34. Absolvent de zoo în CA la Nuclearelectrica? Ce au cele 4 stomacuri ale vacii, Burduf, Ciur, Foios și Cheag, cu principiul Excluziunii al lui Pauli, cu tehnologia CANDU, cu barele de Radiu, cu sodiul lichid? Ce are balegarul de vacă în comun cu fizica Atomică? Ce are inteligența în comun cu butoiul cu Untură Ranceda cu 4 stele, doctorat luat pe aur și argint de la Bazarul Mare din Instambul, cu putini cu brânză de oaie, curcani grași, vin cu sutele de vedre? Tactu bucatar de general, îl face pe copchilul propriu, idiot total, general cu 4 stele? Suntem la Piața Chirigiu, vindem ceapă si cartofi? Atâta bătaie de joc de haină militară mai rar în Europa Occidentala Civilizata! Ne mai facem bine pe Dracu! Când îl aud vorbind, îmi vine ca să arunc televizorul pe geam, să dau în el cu fierul de călcat! Dacă îl faci imbecil, insulti imbecilii! Un om cu IQ atât de mic nu am văzut nici la școala de copii cu nevoi speciale de la Galbinasi! Ăsta este mai jos decât nucleul Pământului și ăla fizic și ăla magnetic! E de horor cât este de înapoiat mintal!

 35. Pavel Coruț a scris o carte ” Mântuirea după cumplita rătăcire”. Dânsul se referea că religia Ortodoxă e o mare înșelătorie, vroia ca să sara de 95 de ani! S’a împiedicat în 71, asta e, s-a mântuit după cumplita ” proprie” rătăcire! Păcat, băiat muncitor! Noi romanii cu ceva creer ne ” mantuim” după cumplitele minciuni spuse de imbecilii, gunoaiele sociale, situate efemer în fruntea Bucatelor! Nikos Kazantskis: Nu cred în nimic, nu sper la nimic, nu vreau nimic! Pur și simplu sunt liber! Să mai cred în cuvintele butonului cu Untură Ranceda cu limbaj de sugar cu pampersii cu căcat la cur? Sunt imun! Să cred cuvintele Covrigarului Analfabet, multimilionar în Euro ? Sunt imun, rece. scârbit, indiferent! Gunoaie Sociale, latrăi pe bani publici…

 36. Pavel Corut, l-am apreciat pana in ziua in care, intr-o carte a deviat de la adevar, indemnand la distrugerea traditiei, considerand-o nociva, ceea ce m-a deranjat, pt ca in afara de viu/flori/pasarele/animalute ma atrage istoria veche, iar ea e izvoreste din cuvant/toponime/hidronime, din mit si urme arheologice/documente. Mi-au trebui ani buni pana sa inteleg ce sarbatoare aveau getii in al 19 lea an…Este o vibratiei a Pamantului cu o periodicitate de aprox. 19 ani…asa cum Zalmoxis a ”disparut” 4 ani si a aparut in al V lea si iata cum se explica anul bisect. Nu avem multe urme, dar ele au devenit esentiale: Scrierea de la Tartaria, 5500 iHr. mai veche decat cea din Sumer. Anul bisect si conceptul de nemurire, dar si tratare intai a sufletului si apoi a trupului. Din nefericire azi medicul nu-i decat un mecanic bun la schimbat o bujie/valva.

 37. Tică, te scapi pe tine și Codruț, Hannibal Dumitrașcu, te așteaptă să vadă jnde te repartizează Dumnezeu după Judecata de Apoi. La tine e virba de judecata pe dinapoi, ca la ateii ce uau in derâdere pe Dumnezeu.

 38. Spuneam la 19:24 entuziast:Ticutza a lu Cpt core/Core si-a reincarcat bateriile de ticacalos mistificand-rastalmacind-falsificand REALITATEA ca in Romania BOLSEVICA au fost ASASINATE ELITELE CULTURALE, STIINTIFICE, MILITARE, AGRICOLE etc pentru a fi inlocuite cu nimeni in drumurile prafuite de la satele golite de gospodari, cu niste nimeni altii decat puturosii, ciorditorii, inclusiv de oua de dropie…
  Mi se pare infam sa faci propaganda abjecta cu „prostocratia” a lu toti PROFI numai ca sa acoperi REALITATEA ca COMUNISMUL a fost
  FABRICANTUL NONVALORILOR exceland in slugarnicie doctrinara odioasa!!! Niciun PROFI post-LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern NU A FOST SCOLIT EXCLUSIV IN Romania, toti au fost trimisi la CAPITALISTI unde UNIVERSITATILE PRIVATE dau ELITE, dar din pacate SUPER INDOCTRINATE marxist/bolsevic de catre alti PROFI legendati anterior in ultimile aproape doua secole!!! FAMILI DE PROFI ILEGALI!

 39. Șoșoacă:”Nu am luat în viața mea medicamente, nu am nicio problemă psihică, nu am fost niciodată internată”! Foarte rău! Dacăte-ai fi tratat, nu ajungeai aici!

 40. Am tras un semnal de alarma! Nu tot ce zboară se mănâncă, nu tot „ceea” ce se scrie e adevărat! L-am cunoscut la târgul de carte pe răposatul dl Pavel Coruț! M-a fascinat ca om, ca prezenta! Îmbrăcat la 4 ace, privire rece de oțel călit, dădea autografe pe cărțile lui! L’am privit tăcut, impasibil, neutru! El este cel care îl neaga pe Mântuitorul Iisus Hristos, el este cel care neagă Ortodoxismul? În lipsa lui Dumnezeu omul este un mare Nimic, nu știe de unde vine, nu știe încotro se îndreaptă! Academicianul Leon Danaila e Ortodox practicant, este unul dintre cele 500 de genii în viață ale Umanității! Profesorul Doctor Ioan Lascar de la Floreasca este Ortodox Practicant! Academicianul Dumitru Constantin Dulcan este Ortodox! Deci? Deșteptul învață din greșelile altuia, prostul nici din ale lui! Deci? De la literatură SF până la Ateism e cale lungă, lungă ca intestinul Obezului Analfabet, Intestin care trebuie umplut cu 2 roabe de fasole sleita de la popota, plus 200 de ciolane de porc, toate astea din banii proștilor, că din ai lui de unde? Am o așa scârbă pe proști, idioți, lepre certate cu Munca, Sfânta Muncă, paraziți, păduchi pe spinarea celor care muncesc din greu! I’as deporta în Balta Brăilei la tăiat stuf! Scuip pe hoți, puturoși, impostori, paraziți de lux! Gunoaie sociale și atât…

 41. Maestre cum este posibil, posibil, posibil, PO-SI-BIL ca un ospătar analfabet cu 8 clase, cu ștergar jegos pe antebraț, mirosind a exudat de caine ud, să fie primar de 3 ori peste un sector cu populație cât a județului Ialomița? Cum e posibil așa ceva? Cum e posibil? Trăim in Kafka? Trăim in peșteri? Trăim in Evul Mediu întunecat? Sau ecuația e foarte simplă? 80% din populația României este analfabeta funcțional, analfabeta spre cretinism? Masticație, defecație, deglutiție, condusi de Nervul Vag, De Paleocortex ca animalele erbivore? Ce părere aveți? Unde se află succesul ospatarului cu ștergar jegos pe antebraț? De unde atâta succes la o nulitate totală? Aud?

 42. ce tara de Editat, un turnator la militie ajunge presedinte de tara 10 ani, si nu putea fi dat afara ca porma sa facut turnator la amerecani.

  ba mancavas, voi niciacum nul puteti baga la puscarie pa besescu. Nici pa ficasa, care va facut de Editat in UE si europa.

  de pe vremea lui ca presedinte vi se spune in „europa” roma la toti. Cor fi observat ca ficasa e neagra.

 43. Plagiator de joasă speță, cititor de cărți de telefon si schilodfizic, mental, gramatical.
  Ai de la mine un buchet de flori numar par.

 44. au anuntat acum ca ukranu a intrat cu armata in Moldova. Cre ca va luati ramas bun.

 45. Există un Dumnezeu, Există o Judecată Dreapta! Toate furaciunile celor de la Putere, să cada asupra trolilor psd-pnl pana la al 7-lea Neam! Vermele cel neadormit și scrisnirea dinților! D3vce tii cu hoții, cu banditii? Pentru bani? Pentru bani să suferiți ” dincolo”. Putoriloe ce sunteți!

 46. ”Lumea trebuie să oprească Israelul sau vom muri cu toții într-un holocaust nuclear
  Mike Adams
  Israelul a ieșit din fire și este acum descris de fostul congresman al SUA Dennis Kucinich drept un „guvern necinstit” care nu respectă nicio lege, nici tratate și nici reguli umanitare.

  Având în vedere că Israelul țintește și ucide acum lucrătorii internaționali de ajutor alimentar (intenționat) și țintește, bombardează și distruge o clădire a consulatului iranian din Siria, Israelul anunță lumea că nu va înceta niciodată să comită violențe, război și genocid până când lumea va găsi un cale de a opri mai întâi Israelul.

  Acesta este mesajul critic astăzi: lumea trebuie să oprească Israelul. Dacă nu o facem, toți murim într-un holocaust nuclear, pe măsură ce războiul regional se transformă în război mondial, iar războiul mondial dezlănțuie arme nucleare care decimează viața pe planeta Pământ.

  Israelul este acum cea mai periculoasă națiune de pe planetă și se află în mâinile unui psihopat mut (Netanyahu) care riscă cu bucurie moartea a miliarde de oameni pentru a încerca să se salveze.”

 47. Lumea trebuie să oprească Israelul sau vom muri cu toții într-un holocaust nuclear
  Mike Adams
  Israelul a ieșit din fire și este acum descris de fostul congresman al SUA Dennis Kucinich drept un „guvern necinstit” care nu respectă nicio lege, nici tratate și nici reguli umanitare.

  Având în vedere că Israelul țintește și ucide acum lucrătorii internaționali de ajutor alimentar (intenționat) și țintește, bombardează și distruge o clădire a consulatului iranian din Siria, Israelul anunță lumea că nu va înceta niciodată să comită violențe, război și genocid până când lumea va găsi un cale de a opri mai întâi Israelul.

  Acesta este mesajul critic astăzi: lumea trebuie să oprească Israelul. Dacă nu o facem, toți murim într-un holocaust nuclear, pe măsură ce războiul regional se transformă în război mondial, iar războiul mondial dezlănțuie arme nucleare care decimează viața pe planeta Pământ.

  Israelul este acum cea mai periculoasă națiune de pe planetă și se află în mâinile unui psihopat mut (Netanyahu) care riscă cu bucurie moartea a miliarde de oameni pentru a încerca să se salveze.

  „Motivul pentru care sunt promovați şi încurajați transexualii este unul singur: banii. O procedură completă de schimbare de sex costă 1.5 mil USD, e suportată parțial sau integral de stat, şi de aceea „psihologi” trimişi de clinici de profil umblă prin şcoli şi chiar grădinițe, să racoleze copii pentru a le schimba sexul.
  Speranța medie de viață după schimbarea de sex este de 7 ani. Statisticile SUA spun că transexualii mor de boli, depresii, sinucidere, droguri după 7 ani de la operație.”

 48. Suntem in Postul Pastelui.
  Putem avea puncte de vedere total diferite. Putem fi cruzi in exprimare dar, blesteme?
  Eu am o rugaciune in fata situatiilor oricat de dificile. O spun pentru toti:
  Tatăl nostru Care ești în ceruri, sfin­țească-Se numele Tău, vie împărăția Ta, fie voia Ta, precum în cer așa și pe pă­mânt. Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noș­tri. Și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbă­vește de cel rău. Amin!

 49. ce mecla de umil fericit are ala din centru…ride ca si cind i-ar fi sarit plicu-n buzunar… zici ca-i baluta la pizza…astia toti au gasit calea spre fericire iar noi sintem invidiosi… plicuri! plicuri! sa ploua cu plicuri!

  dintr-una stearpa penelista si unul impotent psd-ist ce putea sa iasa? o anomalie, desigur…

 50. sintem in postul pastelui sau prostul pastelui? nu se vede pina aici, in fundu salii…

  fii atenta ce-ti doresti Core, ca in ceruri nu e pace…chiar deloc…

  e mai buna mamaliga decit painea. griul are gluten si e baza alergiilor… putem reajusta un pic mai favorabil sanatatii rugaciunea?

 51. Zalmoxis, este o rugaciune veche pe care au spus-o si bunicii bunicilor nostri.
  Stii ca se spune, „eu imi castig painea prin munca cinstita”, hrana.
  Cine stie, poate strabunii nostri vanatori se rugau pentru hrana sau poate, palmasii…
  Cat priveste Postul Pastelui, acesta are si o latura morala. Zice sa iertam gresitilor nostri…

 52. „precum în cer așa și pe pă­mânt”

  Doar „care” se scrie cu majuscula, nu si numele planetei Pamant ? Orto-dosia sluteste limba romana ? Religia este un sentiment intim, individual, intern, nu public !

 53. tomlin, cum Dumnezeu este Unic, aceasta Rugaciune poate fi spusa de oricine, de orice religie, indiferent cum Il numeste. Si, daca analizezi fiecare afirmatie, este o bogatie de intelesuri. Nu este vorba de habotnicie, este vorba de intelepciune…

 54. Nu am spus-o pentru ca m-am trezit eu scriind ci pentru ca un inconstient, cu cateva comentarii mai sus a aruncat un blestem foarte greu. Nu vreau sa discut despre asta dar, cred in puterea Rugaciunii de a alunga Raul. Rugaciunea este un dar si este un scut si este invatatura si de aceea o poti impartasi.

 55. Despre dropii, agicultori si ciorditorii, inclusiv de oua de dropie …
  Dropia (Otis tarda) este o pasăre din familia Otididae specifică stepelor din sud-estul Europei și zonelor cu climă temperată din Asia. În România s-a găsit până acum câteva decenii în Bărăgan.
  In jurul anului 1900, în spațiul ocupat de actuala Românie existau cel puțin 5.000 de dropii.
  Reforma agrară din 1921 a constituit una dintre primele lovituri date dropiilor, deoarece marile proprietăți, alcătuite din culturi întinse, au fost fărâmițate în tarlale mici, cu o mulțime de proprietari, astfel încât prezența omului pe câmp a devenit comună. De obicei, dropia nu acceptă prezența omului la o distanță mai mică de 250 de metri de ea, fiind foarte bănuitoare. După mecanizarea agriculturii începute în 1940, populația de dropii din țară începe să scadă. În anii 1960, sunt estimate aproximativ 2.300 de exemplare, iar în 1979, doar circa 200 de exemplare în Crișana, Banat și Câmpia Română. După anii 1990, specia este considerată dispărută din România. Observațiile de pe teren din ultimii 13 ani ale Grupului Milvus confirmă existența unei populații transfrontaliere, de circa 40-50 de exemplare, în zona Salontei (Bihor). [OARE zona de obarsie a lui Charlie ?]
  Orașul Drochia, din Basarabia, a fost numit în cinstea acestei păsări.

  PS 1. Daca la 1947 satele ar fi fost „golite de gospodari” ar fi PROLIFERAT, implicit, si DROPIILE. Dar, NU A FOST ASA !

 56. PS 1. Daca la 1947 satele ar fi fost „golite de gospodari” ar fi PROLIFERAT, implicit, si DROPIILE. Dar, NU A FOST ASA !

  PS 2. Daca in Romania BOLSEVICA au fost ASASINATE ELITELE CULTURALE, STIINTIFICE, MILITARE, AGRICOLE etc … CUM DE NE-A MAI RAMAS Charlie cel GENIAL ? Sau, Charlie cel GENIAL a FOST UCIS, bantuindu-ne doar cu STAFIA SA [din Manifestul de la anul 1848] ? Sau, Charlie, cel care a trait [sa presupunem] in ROMÂNIA post anii 1947 [desi nu stim cu precizie inca asta !] a TRAIT [si El] precum UN NIMENI in drumurile prafuite de la satele golite de gospodari [dar cum explicam ca nu mai exista azi DROPII in aceste sate golite de gospodari ?], adica UN NIMENI care a facut parte [si El, post 1947 si pana astazi] dintre niste nimeni altii decat puturosii, ciorditorii, inclusiv de oua de dropie ! GRELE INTEBARI … pentru un GENIU cam PUSTIU (desertic si desartic) precum Charlie !

 57. PS 2. Daca in Romania BOLSEVICA au fost ASASINATE ELITELE CULTURALE, STIINTIFICE, MILITARE, AGRICOLE etc … CUM DE NE-A MAI RAMAS Charlie cel GENIAL ? Sau, Charlie cel GENIAL a FOST UCIS, bantuindu-ne doar cu STAFIA SA [din Manifestul de la anul 1848] ? Sau, Charlie, cel care a trait [sa presupunem] in ROMÂNIA post anii 1947 [desi nu stim cu precizie inca asta !] a TRAIT [si El] precum UN NIMENI in drumurile prafuite de la satele golite de gospodari [dar cum explicam ca nu mai exista azi DROPII in aceste sate golite de gospodari ?], adica UN NIMENI care a facut parte [si El, post 1947 si pana astazi] dintre niste nimeni altii decat puturosii, ciorditorii, inclusiv de oua de dropie ! GRELE INTEBARI … pentru un GENIU cam PUSTIU (desertic si desartic) precum Charlie !

 58. PS 2. Daca in Romania BOLSEVICA au fost ASASINATE ELITELE CULTURALE, STIINTIFICE, MILITARE, AGRICOLE etc … CUM DE NE-A MAI RAMAS bufonul cel GENIAL ? Sau, bufonul cel GENIAL a FOST UCIS, bantuindu-ne doar cu STAFIA SA [din Manifestul de la anul 1848] ? Sau, bufonul uzurpatorilor de tron [pre anul 1947], cel care a trait [sa presupunem] si in ROMÂNIA post anii 1947 [desi nu stim cu precizie inca asta !] a TRAIT [si El] precum UN NIMENI in drumurile prafuite de la satele golite de gospodari [dar cum explicam ca nu mai exista azi DROPII in aceste sate golite de gospodari ?], adica UN NIMENI care a facut parte [si El, post 1947 si pana astazi] dintre niste nimeni altii decat puturosii, ciorditorii, inclusiv de oua de dropie ! GRELE INTEBARI … pentru un GENIU cam PUSTIU (desertic si desartic) precum acel bufon regalist !

 59. PS 2. Daca in Romania BOLSEVICA au fost ASASINATE ELITELE CULTURALE, STIINTIFICE, MILITARE, AGRICOLE etc … CUM DE NE-A MAI RAMAS bufonul cel GENIAL ? Sau, bufonul cel GENIAL a FOST UCIS, bantuindu-ne doar cu STAFIA SA [din Manifestul de la anul 1848] ? Sau, bufonul uzurpatorilor de tron [pre anul 1947], cel care a trait [sa presupunem] si in ROMÂNIA post anii 1947 [desi nu stim cu precizie inca asta !] a TRAIT [si El] precum UN NIMENI in drumurile prafuite de la satele golite de gospodari [dar cum explicam ca nu mai exista azi DROPII in aceste sate golite de gospodari ?], adica UN NIMENI care a facut parte [si El, post 1947 si pana astazi] dintre niste nimeni altii decat puturosii, ciorditorii, inclusiv de oua de dropie ! GRELE INTEBARI … pentru un GENIU cam PUSTIU (desertic si desartic) precum acel generic bufon regalist !

 60. PS 2. Daca in Romania BOLSEVICA au fost ASASINATE ELITELE CULTURALE, STIINTIFICE, MILITARE, AGRICOLE etc … CUM DE NE-A MAI RAMAS bufonul cel GENIAL ? Sau, bufonul cel GENIAL a FOST UCIS, bantuindu-ne doar cu STAFIA SA [din Manifestul de la anul 1848] ? Sau, bufonul uzurpatorilor de tron [pre anul 1947], cel care a trait [sa presupunem] si in ROMÂNIA post anii 1947 [desi nu stim cu precizie inca asta !] a TRAIT [si El] precum UN NIMENI in drumurile prafuite de la satele golite de gospodari [dar cum explicam ca nu mai exista azi DROPII in aceste sate golite de gospodari ?], adica UN NIMENI care a facut parte [si El, post 1947 si pana astazi] dintre niste nimeni altii decat puturosii, ciorditorii, inclusiv de oua de dropie ! GRELE INTEBARI … despre un GENIU cam PUSTIU (desertic si desartic) precum acel bufon regalist !

 61. În 1948, noul regim comunist român a întreprins o epurare politică a membrilor Academiei Române . În total, 113 membri au fost eliminați în iunie, reprezentând peste două treimi din numărul total de membri la începutul anului. 55 de membri ai „vechii” academii, în principal oameni de știință, au fost admiși în „noua” academie. În 1990 și 1994, ca urmare a Revoluției Române, 97 dintre membrii excluși au fost readuși în academie, post-mortem.

  Aceasta este o listă a membrilor post-mortem ai Academiei Române din perioada comunista a anului 1948:
  Ion Luca Caragiale (1852–1912), scriitor (din 1948)
  Ion Creangă (1839–1889), scriitor (din 1948)
  Mihai Eminescu (1850–1889), scriitor (din 1948)
  Ștefan Luchian (1868–1916), pictor (din 1948)
  Alexandru Vlahuță (1858–1919), scriitor (din 1948)
  Aurel Vlaicu (1882–1913), inginer și pilot (din 1948)

  Aceasta este o listă a membrilor post-mortem ai Academiei Române din perioada post-comunista:
  Nicolae Bălcescu (1819–1852), istoric, scriitor și revoluționar (din 2015)
  Alexandru Ioan Cuza (1820–1873), primul domnitor al Principatelor Unite (din 2018)

  Constantin Christescu (1866–1923), general al Armatei României din Primul Război Mondial (din 2017)
  Ioan Dragalina (1860–1916), general al Armatei României din Primul Război Mondial (din 2017)
  Eremia Grigorescu (1863––1919), general al Armatei României din Primul Război Mondial (din 2017)
  Carol Davila (1828–1884), medic, farmacist (din 2003)
  Theodor Aman (1831–1891), pictor, grafician (din 1991)
  Dinu Lipatti (1917–1950), pianist, compozitor, pedagog (din 1997)
  Constantin Brâncuși (1876–1957), sculptor (din 1990)
  Emil Cioran (1911–1995), scriitor, filosof (din 2009)
  Mircea Eliade (1907–1986) filosof, eseist, romancier (din 1990)
  Eugen Ionescu (1909–1994), dramaturg, eseist, prozator, poet (din 2009)

 62. sa traisca mainstreamul! r’ar ea de cutuma si aliniere la ceea ce nici macar nu se stie…

  sa triasca, sa-nfloreasca!

 63. „Nu este vorba de habotnicie, este vorba de intelepciune”

  Intelepciune sa crezi in ceva inexistent, intr-o escrocherie care a omorat oameni si a generat razboaie ? Mai bine n-o numesc, lumile in care traim n-au vreo tangenta vreodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.