Sloane Stephens, campioană la Miami

Sloane Stephens este noua campioană de la Miami.

Sportiva din Statele Unite a învins-o cu 7-6, 6-1 pe Jelena Ostapenko.

La primul lor duel direct, cele două jucătoare și-au pierdut pe rând serviciul în primul set, iar americanca s-a impus în tie break cu 7-5.

Al doilea set a fost fără istoric – campioana de la US Open a defilat spre primul său titlu din acest an și primul trofeu de la Miami, în timp ce letona de 20 de ani a comis aproape 50 de erori neforțate.

După  succesul de la Miami, Sloane Stephens va intra în premieră în Top 10 WTA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

5 Comentarii

  1. Steroizi „cu scutire” de la Unchiul Sam…
    Daca te intalnesti cu individul – ca n-are fata de femeie…_ o iei la fuga ca te ingrozeste!
    Invinsele au fost infricosate de asa specimen, sa fie sanatos ca nu cred ca poate fi si cinstit…, da’ sa nu ne lasam indusi in eroare.

    • Subscriu… astfel scutiri pe motiv de „boala” la unchiul mai au si „altesportive”…si in alte sporturi…confirmate chiar de ele..simone biles, venus si lista continua

  2. Opinii intemeiate/nu , fabulatii , orice se poate .E drept ca surorile Williams se mentin sus desi au o anume varsta. Pana si marele Federer , un monument , a inceput sa aiba rateuri. Sa nu mai vorbim de Djokovic , despre care gurile rele afirmau ca ar fi pus si el boticul pe ceva interzis. Am vazut o stire despre C.Froome cam tot pe tema ce/cum/cat au permis unii sportivi in a se „dedulci” cu „de frupt”.Pe mine , poate si pe altii, ma uimeste cum un ciclist ca Froome in momente cheie , se instaleaza el in fata echipei tragand-o dupa el , iar mai apoi se duce singur, singurel si castiga etapa , ori e pe aproape.Indurain mai era purtat spre victorii si de echipa sa , si nu au fost putine momente!Dar Indurain nu a fost banuit niciodata ca s-ar fi dedat si la nepermise , cel putin atat sunt eu informat.Intorcandu-ne la Sloane Stephens mi se pare logica victoria ei , este o jucatoare puternica , a evoluat in fata unui public ce i-a dat aripi. Despre dopaj , nu e treaba mea . Cred ca a fost corecta.

  3. .Dupa cum arata, cred ca e inscrisa la acelasi club de halterofilie ca si Serena … Si probabil ca ambele sint cliente ale aceleiasi farmacii (veterinara, specializata in medicamente pentru cai) …

  4. rezultatul nu reprezinta o surpriza, Claudia la prezis demult, in plus a si precizat ziua, adica cand Gigi Becali isi va scoate oile in drum!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.