Sondaj IPSOS. Nicuşor Dan, favorit la Capitală

Actualul primar al Capitalei Nicuşor Dan este creditat cu 43% din intenţiile de vot, potrivit unui un sondaj IPSOS, realizat la comanda USR.

Cristian Popescu Piedone (PUSL) are 27,6%, Gabriela Firea (PSD), 19,1%, iar Sebastian Burduja (PNL) – 5,7%, 

Votul pentru CGMB

 • Alianţa Dreapta Unită se află pe primul loc, cu 36,4% din voturi
 • PSD – 27,5%
 • PUSL – 13,7%
 • PNL – 10,5%.

La votul pentru europarlamentare în Bucureşti

 • Alianţa PNL-PSD-39,5%
 • Alianţa Dreapta Unită – 34,6%
 • PUSL – 10,6%
 • AUR – 7,4%

Dacă  Popescu Piedone s-ar retrage din cursă, Nicușor Dan ar avea 52,4%,  iar Gabriela Firea, 29,3%

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

16 Comentarii

 1. Minciuni și iar minciuni și dezinformare ,cum să aibă scârbele usr împreună cu sică mandolină și ciobanul tomac 34%<ne-am dus cu capul toți

 2. Gabriela cea Viteaza e pe locul 3,jenant pentru patroana lagarului de batrani ‘Gabriel cel Viteaz’din Voluntari,sectorul Godei.

 3. @7- richter
  „felicitari”, esti cel mai tare. Anuland votul nu faci altceva decat sa ajuti partidul comasat ai caror votaci bugetati vor vota tot ce este comasat.
  Voteaza cu oricine in afara de comasati.

 4. e clar, trebuie sa ma mut din bucuresti, poate chiar din colonie… colcaie de prosti, daca agentii de influenta de la USR-PMP castiga si consiliu

 5. Macar acum sa inteleag si Ciolacu si Firea si gasca de mafioti PSD ca planul a functionat: dupa alegeri guvern de dreapta fara mafiotii rosii!

 6. asta inseamna ca bucurestenilor le place frigul, gunoiul si ligheanul PNL-iste Violeta Alexandru caci PNL-ul l-a sustinut pe Nicusor si acum se dau fecioare neprihanite folosindu-l pe Burduja drept opozant. Unii ca domnul Ion Cristoiu au avut insomnie azi noapte. Dupa o asemenea noapte procentele se pastreaza?

 7. Este un sondaj manipulator indicat pentru capetele patrate din USR. Doar astia s-au entuziasmat.

 8. NB- In Romania sondajele si numararea voturilor la alegeri, este realizata de securisti- singura tara din Europpa! Nicusorul era cotat in martie cu 10-15% , iar de cand a partait ambasi elgebete a sarit la peste 40%, iar Piedone a coborat cu….20% NERUSINAREA SECURICILOR intrece orice limita!

 9. Planul lui Ciolacu, sa câștige cât mai multe primarii, funcționari fideli si la toamna lasa pe altii sa faca reformele si gasca lor sa bage bete in roate. Jigodiile au simtul supraviețuirii in Dubai si Monaco.

 10. A devenit traditional in orice sondaj o constanta: 7 % pentru AUR, reper similar cu 5 % pentru UDMR ! Doar ca procentele sunt variabile in raport cu numarul de participanti. Vin la vot mai multi, 7% se transforma in 4,9% si gata !

 11. DOSPI Nicu Dan 90% / MUSPA Firea 69% / NOSPA durdulea Piedone 96% Manipulări ieftine sau pregătiți fraude. Asta este scopul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.