Șoșoacă şi Lasca: Ziua trădării naționale! Este inacceptabil

Senatoarea Diana Șoșoacă a transmis un mesaj cu scandal parlamentarilor, reproșându-le că „în loc să ne comemorăm MARTIRII DIN TEMNIȚELE COMUNISTE, noi stăm să aducem omagii“ unui alt stat. Ea face referire la faptul că tot marti prin Lege, aceeași zi este dedicată statului Israel, relațiilor de prietenie cu acesta și sprijinul acestuia.

Într-o declarație politică făcută în Senatul României și din care publicăm fragmente, Diana Șoșoacă spune:

„Această zi a fost instituită prin Legea nr. 127/2017, care stabileşte sărbătorirea anuală a zilei de 14 mai de autorităţile centrale şi locale, dar şi de instituţiile de cultură din ţară, prin organizarea de comemorări oficiale, depuneri de coroane şi manifestări specifice pentru cinstirea memoriei acestor martiri.

Prin Legea 86/09.04.2024 se instituie ziua de 14 mai ca Ziua Solidarității și Prieteniei dintre România și Statul Israel, prin care statul român este obligat să arboreze steagul Israelului în toate instituțiile oficiale și să organizeze ședință solemnă în Parlamentul României.

Este cel mai cumplit moment al existenței României. În loc să ne comemorăm MARTIRII DIN TEMNIȚELE COMUNISTE, noi stăm să aducem omagii unui stat care ne cotropește și care se infiltrează în  toate structurile României. Ziua martirilor noștri din temnițele comuniste a fost sufocată și înlocuită de ziua Israelului, care ne înlocuiește istoria, nația, țara pas cu pas. Noi am salvat peste 400.000 de evrei în cel de-al doilea război mondial, iar voi ne-ați omorât peste 800.000 de români în temnițele comuniste. Ca urmare a acestui fapt, ați acoperit moartea cumplită a peste 800.000 de români, uciderea lor în masă, genocidul poporului român cu sărbătorirea călăilor lui. Românii nu au fost și nu sunt antisemiți și nici nu au săvârșit holocaust împotriva evreilor sau altor seminții, nu suntem noi naziștii și fasciștii care au produs aceste atrocități. Am fost și suntem nația care i-a primit pe toți cu brațele deschise, prea deschise, astfel că acum suntem cotropiți.

Statul român nu va mai exista. Prin această lege neconstituțională, antiromânească și trădătoare, România și-a cedat suveranitatea pe cale pașnică, și-a trădat martirii neamului românesc și și-a întinat sufletul în fața veșniciei. În timp ce toți urlă că ne atacă Putin, uite că nu ne-a atacat nici un rus (…)

Conform art. 3 alin. 4 din Constituția României,

(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

Totul după un plan foarte bine făcut, la milimetru, s-a încălcat Constituția României, românii au fost alungați din țară, iar în locul lor la muncă au fost aduși peste 1,5 milioane de asiatici cărora nu le pasă de noi și țara noastră (…)Anul trecut s-a instituit materia obligatorie Istoria evreilor, obligatorie de anul acesta în clasa a 11-a, în timp ce s-a scos pas cu pas Istoria românilor. Anul acesta, după ce am reușit să cădem la Senat la un vot legea lui Vexler de introducere în CSAT a unui reprezentant al minorității evreiești, Camera Deputaților, cameră decizională, a hotărât că în CSAT, va exista un reprezentant al minorității evreiești. Cum este posibil ca în cel mai înalt for secret al statului român să existe un străin? În ditai Consiliul de apărare a țării, alături de președinte și miniștrii cei mai importanți pentru apărarea țării? Suntem preluați cu trădarea demnitarilor noștri. Apoi Legea prin care se instituie obligativitatea arborării steagului Israelului pe toate instituțiile de conducere ale României. Cea mai mare sinagogă din Europa se află pe teritoriul României, la Sighet. (…)

Nu am nimic cu nicio nație, cu nici un stat, nu urăsc pe nimeni, nicio națiune și nicio seminție, dar nu pot să tac și să nu observ cum suntem cotropiți și sclavizați (…)

Sunt zilele cele de pe urmă! Dacă diaspora românească nu înțelege să se întoarcă acasă, fără să mai întrebe ce îi oferă România, ci ce poate face pentru România, suntem terminați. Cu o populație îmbătrânită și bolnavă, sărăcită și decimată, fără ajutor, nu vom mai putea salva nimic. Avem nevoie de revenirea românilor în țară. (…)

La rândul său, deputatul neafiliat Mihai Ioan Lasca afirmă intr-o declaratie de presă că „este inacceptabil ca tocmai acum, când vedem atrocităţile pe care le comite regimul lui Netanyahu în Fâşia Gaza, Parlamentul României să considere că e cazul să ne arătăm prietenia şi solidaritatea cu Israelul!”

„După rapoartele ONU, armata israeliană a ucis, în ultimele şase luni, mai bine de 35.000 de civili palestinieni, majoritatea femei şi copii, iar noi ţinem şedinţe solemne de marcare a prieteniei şi solidarităţii cu acest stat.Știu, o conducere şi o presă naţională plină de anti-români mă vor eticheta drept antisemit. Dar românii nu sunt antisemiţi!Intervenţia mea nu este împotriva poporului israelian, ci împotriva regimului criminal al lui Netanyahu, lider care a prezentat în faţa Naţiunilor Unite, în septembrie 2023, înainte de atacul Hamas din octombrie, o hartă în care, ATENȚIE, nu era nici urmă de stat palestinian. Un regim care finalizează epurarea etnică a palestinienilor, proces început de mai bine de 70 de ani, fără să sufere niciun fel de consecinţe. Nici sancţiuni, nici izolare.Ba dimpotrivă, conducerea României se grăbeşte ca, în mijlocul atrocităţilor comise de israelieni, să clameze prietenia şi solidaritatea, acoperind cu acest eveniment ziua de 14 mai – “Ziua Naţională de cinstire a Martirilor din temniţele comuniste”.Asta trebuie să marcăm noi astăzi, dragi colegi, comemorarea tinerilor intelectuali români care s-au opus instaurării unui regim tiranic şi care au plătit cu viaţa sau cu ani grei de închisoare.Ziua de 14 mai trebuie să fie alocată exclusiv Sfinţilor Închisorilor comuniste, printre care părintele Nicolae Steinhardt (părintele evreu care s-a convertit la ortodoxie), părintele Arsenie Boca, părintele Dumitru Stăniloae, Valeriu Gafencu, părintele Arsenie Papacioc, părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, părintele Iustin Pârvu, episcopul greco-catolic Iuliu Hossu, poetul Radu Gyr, filosoful şi economistul Mircea Vulcănescu şi mulţi alţi intelectuali români pe care actuala conducere vrea să îi uite la ordin, să îi scoată din manualele de istorie sau să îi eticheteze ca antisemiţi.Nu vom permite niciodată ca istoria neamului românesc să fie rescrisă de institutul Elie Wiesel, condus de fiul bolşevicului Radu Florian, Alexandru Florian, cel care cere execuţia publică a marilor intelectuali români, de la Cioran la Vulcănescu, la Radu Gyr, la Constantin Noica sau Petre Țuţea.Românii nu îi vor uita şi nu se vor dezice niciodată de Sfinţii Închisorilor! Acest pământ este protejat de sângele vărsat de ei pentru apărarea credinţei noastre strămoşeşti.Aşa să ne-ajute Dumnezeu!”

 

 

 

 

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 19
Author

51 de Comentarii

 1. Ne intoarcem la zilele cominternului ? Un evreu in CSAT ? Pai de ce nu-l aduceti pe Jalensky prezident si pe Bibalau premier?Vorba optimismul pesimistului ” ” Se poate mai jos de atit ? Se poate” !

 2. Nu stiam ca exista o zi in care se comemoreaza mortii din inchisorile comuniste…si de ce nu se comemoreaza mortii din inchisorile capitaliste….NU au existat morti in inchisori comuniste la nivel de regula…Anticomunistii inchisi la Sighet au fost vreo 200, cativa morti in inchisoare, in majoritate Criminali de razboi ramasi nejudecati… Teroristii anticomunisti din munti erau doar teroristi, mobilizati de Horia Sima in Germania si trimisi in Romania la ordinul lui Hitler dupa inlaturarea lui Ion Antonescu….Dar, in Romania a exista Holocaust cu un numar de morti cuprins intre 280.000…350.000, evrei, comunisti, tigani, multi arsi de vii. Holocaust recunoscut oficial azi de Romania….

 3. Iata ce inseamna un patriot adevarat ,fara frica !
  De aceea este atat de mult hulita de tradatori si alogeni !
  Cinste si onoare DOAMNA DIANA ,ADEVARAT PARLAMENTAR AL ROMANIEI NEINGENUNCHIATE !

 4. Comentatori cu cap de musca și l divă de muscal in parlamentarii României. Nasol pentru putin da aibă România prieteni ca Israel, știe Șoșoacă ce spune.

 5. Martirii din temnitele comuniste s-au datorat ocupatiei rusesti si cozilor de topor staliniste puse la conducerea Romaniei de Stalin, dupa inlaturarea Regelui.
  In semn de recunostinta ptr contributia muscalilor la sovietizarea Romaniei dupa 1947 si crimelor comise din cauza ideologiei comuniste de rit sovietic, cozile de topor actuale ale acelorasi bestii rosii muscale, il pupa-n dos si il omagiaza pe marele criminal pitic si cracanat de la Kremlin.
  Aplaudati-i pe filoputionosi!
  [KktkuMotZ: mandru sef de Stat Major al GarZilor de Pazit vacile la CAP-CzernowitZ]

 6. Aceasta doamna Sosoaca ar fi mai bine daca si-ar tine gura. In Romania a avut totusi loc pogromul de la Iasi, in care au fost asasinati peste zece mii de evrei, plus macelul de la Odessa, unde alti douazeci de mii de evrei au fost arsi de vii! Bineinteles ca in temnitele comuniste au fost chinuiti si asasinati foarte multi oameni, dar este o prostie sa consideri ca evreii au fost cei care au introdus comunismul in Romania si l-au reprezentat. In toate localitatile din tara, pegra lenei si incompetentei s-a aliat cu politrucii sovietici si a ajutat la acapararea statului de catre rebuturile comuniste. Pentru evreii de atunci, aceasta a fost o oportunitate de a ajunge inalti functionari, dupa decenii de opresiune, si multi au renuntat la principii in schimbul parvenirii.
  Totusi procentul evreilor din cadrul Partidului Muncitoresc Roman nu depasea 10-15 %, insa nationalistii de mai tarziu scot mereu in evidenta tocmai acei putini evrei care au comis faradelegi, fara sa mai sublinieze aportul covarsitor al elementului autohton, fara de care nu s-ar fi putut pune in aplicare politicile criminale ale comunistilor romani!

 7. Ziua tradarii nationale a fost cand Sosocareasa s-a dus sa-l pupe-n dos pe ambasadorul rus. Acum vine si ne da lectii de patriotism si de verticalitate……[Rumburak]

 8. Alta care se dă de ceasul morții numai să-mi facă binele, să se sacrifice pentru mine! Dacă mă uit la ea, dna șoșoȘoacă, după greutatea ei politică, desigur, poate candida, simultan, măcar la două partide, pentru două posturi…Acest specimen trebuie scos de urgenta -legal- din politica nationala.

 9. D-na senator ar face bine sa-si verifice franele masinii de fiecare data cand porneste la drum. Unii, ca Jorg Haider, au uitat sa faca asta si n-a fost prea bine. Atentie si la zboruri, de exemplu generalul rus Lebed, potential castigator al alegerilor in anii 2000, a cazut cu elicopterul.
  Altii iarasi fac atacuri de cord din senin, mai ales dupa ce critica regimul. Altii, ca Gheorghiu-Dej dupa ce a scos trupele straine (atunci sovietice) din tara, fac cancer galopant.
  Dar cel mai bun exemplu daca „nu te potolesti” este, in istoria relativ recenta, Kennedy.

 10. In ce hal au ajuns rusii, sa aiba agent principal de influenta pe sosoaca, ce decadere. Sa treci de la nea Nelu, Brucan sau Petrica la una ca sosoaca arata ca rusia lui putin e o biata copie de prost gust a uniunii sovietice

 11. Cum a ajuns Șoșoacă în parlament? De ce au existat mai mult de trei idyoți să o voteze? Ne vom face vreodată bine?

 12. România ar trebui sa le-o lase rușilor pe soșoaca, sa se spele cu ea pe cap. Să o ducă în kamciatka, la foci la ursi polari, treaba lor. Dar în orice caz, să lăsăm rușilor o fâșie de pământ, de pe care să ne țină sub amenințare… Vă dați seama ce vorbiți? Rușii asta fac în toată țara lor, mai mare decât un continent: plantează mici teritorii cu cozi de topor ca să țină sub control popoare…

 13. Eu am plecat de peste 10 ani dar nu as cota asemenea specimene umane nici daca m-ai plati. Cat de jos sa fii sa iti dorești ca cineva ca ea sau semeon sa conduca tara aia? Pai daca nu s-au facut progrese notabile in 30 de ani cu cei care au condus-o pana acum, daca ajung astia la Cotroceni tara ajunge de unde a plecat inainte de revolutie, dar nici acolo ca ceasca mai vopsea un gard din cand in gand.

 14. Romania a avut Regim fascist legionar dupa 1937…Romania a fost legionara, Stat national legionar, Stat fascist antonescian, legionarismul, rusofobia au fost majoritare in interbelic, ca dovada Romania a initiat Expansiunea nazista alaturi de Hitler in URSS in care au murit 1 milion de romani….In care Armata fascista romana a exterminat 3 milioane de civili sovietici….Dupa 1945, Fascismul roman a luptat cu arma in mana impotriva Regimului democrat popular instalat la 1945, Regim care a intregit Tara cu Ardealul de nord…Represiunea de dupa 1947 a fost provocata de Teroristii care s -au opus cu arma in mana contra Republicii si regimului socialist…Dupa 1990 NU a existat nici un fel de opozitie cu Arma in mana impotriva noului regim instalat prin Lovitura de Stat din dec 1989…Daca ar fi existat, noul Regim de dupa 1990 ar fi reactionat cu Politia si Securitatea…Ei bine, dupa 1947 a existat Opozitie care s – a opus cu Arma in mana Republicii socialiste, au fost sute si sute de teroristi in munti care au omorat oamenii Republicii socialiste dupa 1947…E normal ca a existat si reoresiune impotriva legionarilor care bagasera Romania in razboi si apoi luptau cu Arma in mana impotriva regimului popular, creat dupa secolele de mizerie…Deci, lasati – o moarta cu Stalin…nu sunteti mai breji….Astia care o dati cu Stalin tocmai veti baga iar Romania in razboi..

 15. Pe fond politic, creatura asta cu tot cu sot si partid sunt egali cu zero. Citec in fiecare zi stiri despre ei dar sunt identice cu Pepe vs cealalta nebuna, din trecut. Doar ca aia aratau mai bine si astia vor sa ne conduca. Penibil circ jenant a mai ajuns si politica romana.

 16. martirii din temnitele comuniste erau aia care nu se mai saturau de hotii si furaciuni, multi dintre ei tradatori de tara si neam,spionau ptr alte popoare,marele Maniu, era omul englezilor,aia care ,cand tatal meu era la rzboi cu Maresalul, ei pierdeau noptile la carti cu Malaxa, altul calarea masini si slujnice pe la palat,altii praduiau tara cu Skoda, altul a sters-o cu tatucul lui din Turda la englezi sa nu-l ia la oaste, altul nu se mai satura de 10% si de lupeasca.Pentru astia se screme acum Sosoaca sa i se mareasca votacii, sa zica lumea,bravo,da-i in aia care au stat intemnitele de la Doftana si au construit ce sa fure astia de acum ca asta esti buna rau. E buna la ce? La batut campii cu fleanca si facut orori si circ la prostime! Vrea si ea sa ajunga la frecat menta pe la parlamentul din Bruxssel ca bogdanel de transilvania, eba si multe alte lipitori. De la sarba si hora mare am ajuns cu astia sa serbam ce? Sarba in caruta de malagamba? sta in fotolii la 3 coceni si Unde a ajuns aceasta tara. Unul care vindea copii da medalii si onoruri la iubitii nostri straini, aia care au adus comunismul pe vatrai la romani.

 17. Intr-adevar Silviu Vexler ,presedintele Federației Comunităților Evreiești din România impreuna cu grupul sau parlamentar printre care Simonis Alfred Robert au o activitatea prodigioasa in parlamentul Romaniei unde fac si desfac acte normative dupa bunul plac antiromanes,cele mentionate mai sus cat si aceasta prin care au suprapus peste Ziua NAtionala LEGEA nr. 127 din 30 mai 2017 pentru instituirea Zilei naţionale de cinstire a martirilor din temniţele comuniste,
  o alta „lege”dupa bunul plac al acestor „deputati romani de etnie evreiasca”.
  Ca fapt divers redau cum Simonis semneaza „p. PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR,ALFRED-ROBERT SIMONIS ,PREŞEDINTELE SENATULUI NICOLAE-IONEL CIUCĂ”.
  Deci ce faceau demnitarii condusi de Ciuca avind pretentia de a deveni”presedintele Romaniei”?Dormeau pe banii si frajelile evreilor platiti de Mossad ,sau de SRI,SIE????
  Asadar,sub obladuirea „demnitarilor”Parlamentului Roman,o minoritate a unui Stat,”defineste:politica Romaniei,isi face bunul plac votind legi impotriava Natiunii,Istoriei si Adevaratilor Martiri si Ucisi ai Neamului,organizind dezbinare,slabire politics si social, atribuind stigmate Romaniei si neexprimind vointa Poporului roman devine prietenie sub Diktat straini,inca o data, conform IDEOLOGIEI EVREIESTI EXTERNE care a adus genocid si comunism rosu peste ROMANIA!Si in prezent comploteaza impotriva Romaniei,Mossad si serv.secrete STRAINE!
  Felicitari, doamnei Diana Sosoaca pt.curaj si Adevar !Adevarul este doar UNUL si va invinge!

 18. Sosoaca ,dacă vrei sa cinstește memoria martirilor din comunism renunță sa te mai etalezi cu poporul rus.

 19. @axon
  Evident nu ai auzit de holocaustul rosu.i-au cazut victima doar vreo doua milioane de romani.cine o fi responsabil oare de acest holocaust????ghicesti axoane?

 20. @ axon: multi luptatori din munti asa cum a fost si fratele mamei mele au fost parasutati de americani dupa 46

 21. sunt de acord cu prietenia lor , sunt ok ca elimina teroristii acolo,vom fi mereu prieteni !
  sub nici o forma nu vrem steagurile altor tari afisate obligatoriu(cu exceptia vizitelor oficiale) !
  nu suntem de acord nici cu toleranta fortata(eu tolerez celelelalte comunitati,majoritatea cetateni romani ; tolerez aia X, sau pe invers => a tolera inseamna sa nu ma intereseze ce fac ei intre ei si fara sa ne implice pe noi ; a tolera fortat = discriminare => nu mai ai nici dreptul sa devii altceva decat o persoana toleranta? ).
  Sosoaca e bine ca nu ai afisat embleme in rahatul de pe trotuar inca si ca ati inchiriat spatii !
  Fugareste-i pe astia pana miorlaie! 😀

 22. Suntem sclaveti in propria tara, istoria ne-a fost revizuita si nu numai de Roller, ci si de urmasii lui….restul e can-can.
  Vorba lu’ Walter Roman, intr-un interviu pentru Silviu Brucan prin anii 70, in viitor tot NOI vom fi…

 23. DOAMNA DIANA .
  ,,Nu spera cand vezi miseii
  La izbanda facand punte
  Te-or intrece nataraii,
  De ai fi cu stea in frunte,
  Teama n-ai,cata-vor iarasi,
  Intre dansii sa se plece,
  Nu te prinde lor tovaras,
  CE E VAL ,CA VALUL TRECE .,,
  sa speram ca vor veni vremuri mai bune si pentru poporul roman ,cu ajutorul unor oameni ca DVS !
  multumim mult pentru patriotism si verticalitate !

 24. Care este legea aprobata in cam. deputatilor – respinsa de senat- anul acesta referitoare la csat ?

 25. Pentu toți lingătorii de dosuri și(sau) fețe amerloce care stați cu ,, libertatea de exprimare” -n gură toată ziua , cu democrația, dreptul la viață, educație și alte și alte minciuni și fantezii amerloce ( la fel ca și-n ocraina ) vă deranjează că o persoană se exprimă liber în PARLAMENTUL ROMÂNIEI? Văd că atârnați p-aci cu propaganda voastră securisto-amerlocă fără încetare , nu mai aveți și voi treabă sau cenții și șilingii curg cu picătura sau postarea? SLAVĂ PĂCII , trolilor !

 26. Mda mai ala @ unul cu ceva creier – de unde l-ai luat ? ” Pogromul de la iasi” cine l-a orchestrat ?Nu cumva zona Iasului fiind zona fierbinte era condusa de hitleristi ? Si de unde ai scos ” zeci de mii” ?Probabil i-a” fatat ” ceva creier” , nu ?Pai citeva zeci de mii erau in Iasi , Harlau , Botosani , Dorohoi , nu ? Vezi ca de cit ” creier” ai patineaza mustele pe el.Si ca fapt divers , m-am nascut si crescut pe linga” ovreii” di la Dorohoi. Si poate stiu mai multe lucruri decit ” ceva creier” .Despre ” pogrom” as vrea sa stai de vorba cu un ” ovrei” din Turda , fost fotoreporter la ” Scinteia” care mi-a relatat prin urbea Iesului in 2010 cite ceva.PS Du-te in Haifa si vei vedea statuia lui Antonescu , unde scrie : ” Salvatorul evreilor” .Chiar ca-ti trebuie ” ceva creier” !

 27. @axon 12:59: nu sunt fan al lui madam Șoșoacă, dar nici al tău care scrii istoria după cum te taie capul. Zici că România a „inițiat” războiul împotriva URSS, alături de nemți… Dar, de ce nu spui, Ursare, că, mai întâi, a fost actul Ribbentrop-Molotov? Așa, ca să faci pe prostul? Iar dacă, tot faci pe prostul, îți mai amintesc că multe dintre victimele progromului au fost pe teritoriul Ardealului de Nord.
  Nu în ultimul rând, m-am săturat ca Romania actuală să fie declarată antisemită prin prisma unor evenimente care au avut loc în urmă cu 85 de ani. Ce e cu acest tembelism? De ce din două în două zile trebuie să ridicăm osanale statului Israel? Până când România va avea politicieni care stau cu fruntea doar în țărână? Toată compasiunea pentru victimele Holocaustului și familiile acestora, dar asta nu înseamnă că noi să fim supuși unei bătăi de joc perpetue. AJUNGE!!

 28. @Eduard: Comunismul e de fapt creatia evreilor, in caz ca nu stiai, si a fost impus cu forta in fostul imperiu rus prin Teroarea Rosie la care evreii au participat cu drag! Ba chiar au orchestrat-o! Dupa ce Stalin a decis sa scape de evrei (neoficial, evident) si a inceput sa-i elimine pe vechii bolsevici si la conducere au revenit etnicii rusi prin anii 50, comunismul s-a schimbat. Deci nu ne mai plictisi cu minciunile tale despre comunism. In nicio inchisoare comunista din Romania nu au existat tortionari rusi dar au existat multi tortionari evrei.

  @Dan: Daca nu esti fan al lui Sosoaca, atunci al cui esti? Sosoaca are defecte, de acord, dar e SINGURUL politician despre care nu poti sa spui ca a furat sau a tradat. Macar pentru atat voteaza si tu SOS Romania la urmatoarele alegeri. Mai ai ceva de pierdut?

 29. Cand n-a avut Soso dreptate?

  In pandemie ne atentiona ca vaccinul anticovid e periculos.
  Si ce sa vezi, unul din vaccinurile alea sigure si eficiente, cumparate cu bani din taxele si impozitele platite de NOI, a fost restras zilele trecute pentru ca produce prea multe efecte adverse.

  Pentru asta eu o voi vota la urmatoarele alegeri. Si-a luat sute de amenzi pentru ca tot avertiza lumea despre pericolele vaccinarii si asta, zic eu, denota clar ca e un om cu principii.

 30. Duamna Senatoare a fost tradata la cantar, s-a urcat cu fizikul mirobolant de shunkalizat pe cantar, si acesta sa distrus, uitanduse la cadran , acesta arata ca shunkulitza duamnei cantarea cat o galaxie, aici transa a mirosit tradarea, si sa dus imediat sa faka o sauna in afumatoarea special pregatita pentru dumneaei

 31. I-am ascultat și p-ăia, și p-ăia. Dacă ce zice Șoșo nu e adevărat, de ce nu se ridică respectivii să-i de replica? Tac toți ca porcii în păpușoi până uită lumea, iar apoi își văd de treabă în continuare. Aud?

 32. Ziua trădării naționale?
  -21 decembrie 1989!

  (la Miting;
  intrebati la general Grumaz,
  atunci era un simplu locotenent prapadit)

 33. Dreptatea o vor face arabii intr-o zi de sarbatoare. Va venii….din cer foc mare. Ciuca si Ciolacu o mizerie umana fac de ras poporul roman.

 34. Daca destinsa Sonatoare ar fi facut o parada a shuncii in Parlament, toata lumea ar fi fost ferecita.

 35. Da un stat oriental care face gropi comune. La ce bun un trecut drept daca esti atat de prostavan in viitor?

 36. Din nefericire are dreptate.
  Și dacă nu va câștiga ea pe baza acestei dreptăți , nu-i bai vor câștiga cei de după ea.

  Cei care în mod inevitabilul vor fi mult mai radicali decât ea și mai dispuși să treacă de la vorbe la fapte.

  Că deh dacă nu vă putem convinge de vorbă bună poate că o s-o “rezolvăm” altfel

 37. Cinste acestei femei ridicata din mijlocul unei poppulatii destramate de cai cu hexagonul stelat, populatie bantuita de grija zilei de maine dar care fuge de la calculator/internet la mici si bere – valorile fundamentale ale lipsei de discernamant …
  La Iasi… dupa ce talmudistii semnalizau cu focuri in aer liber unde sa bombardeze sovieticii populatia s-a rasculat – TU ce-ai face cand vecinul tolerat, un alogen mieros cheama moartea si o aduce in familia ta???
  Fugaritii au fost plimbati cu trenul pana s-au linistit lucrurile iar prin ’67, un ziar talmudist di romaneste!n America publica un articol conform caruia Germania si-a asumat responsabilitatea pentru cele petrecute – nici pe departe mii de omorati! – fiindca administratia publica era militara, sub autoritate germana.
  … daca ati sti cat de multi tralmudisti babilonieni vorbesc romaneste in strainatate v-ar ingheta sudoarea pe ceafa!
  Daca asa rau a fost atunci pentru ei, te miri cati mai vorbesc romaneste!

 38. „gheorghe”, iti „ingheata sudoarea pe ceafa” cand auzi romaneste? In primul rand, sunt oameni la fel ca tine, cu bune, cu rele, cu necazuri, cu bucurii… Daca s-au nascut in Romania, au invatat in Romania, poate si parintii, bunicii lor s-au nascut in Romania, iubesc Romania, iubesc locurile in care s-au nascut, au copilarit, au iubit, au trait. Le iei tu dreptul de a vorbi limba tarii in care s-au nascut? Te fac de rusine, fura, cersesc, dau in cap? Doamne!

 39. Pai cam are dreptate.
  Voi stiti ca Base a dat 300 000 de cetatenii evreilor.
  Asti-s cauta stat cum acolo nu se poate ( inconjurati de musulmani) vor sa se mute colea ici in costa si pe coasta noastra)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.