Start urât de campanie la Timișoara

Nici nu a început bine campania electorală, că deja s-a înregistrat un scandal. Locul faptei? Timișoara. Protagoniști/implicați: USR, AUR, Dominic Fritz.

„USR sare la bătaie!
Am dat startul campaniei la Timișoara în Piața Unirii, pentru că noi vrem să îi unim pe români.
Din păcate, am fost atacat de viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău de la USR pentru că am îndrăznit să-l întreb pe Fritz despre penali din USR, despre dezastrul de la Timișoara, despre milioanele de doze de vaccin achiziționate de Vlad Voiculescu, despre alianța lor cu turnătorul Petrov și cu Orban, despre cetățenie și despre călcarea legilor în picioare.
Aveți dovada agresiunii celor de la USR.
Solicit demisia viceprimarului USR și retragerea de pe lista de consilieri.
Pe 9 iunie trebuie să spunem STOP acestor practici agresive și să eliberam Timișoara de mafia USR, de acești interlopi și de furăciunile lor!“

Fritz, lipitorul de afișe

Actualul primar al Timișoarei s-a fotografiat și el în primele ore ale campaniei.
„Sunt oficial lipitor de afișe! 😀 Prima zi de campanie oficială, ora 1 noaptea, pe Torontalului/Cetății (…)“, scria Fritz pe FB.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Nu va fi de mirare daca aia care au inceput ‘revolutia’ romanilor in curtea popii Tochesh unde s-au dus in graba sa-l apere de mazilire se vor lua la paruiala pentru a-l apara de aceasta data pe romanul Fritz.

  2. Partidul ” Suveranist ” Nazist abia astepta Noaptea Cutitelor Lungi sa preia puterea. Asa o fi ordinul de la Moscova, sa destabilizeze tara !?

  3. Mey pupșa, mey, ce „milioanele de doze de vaccin achiziționate de Vlad Voiculescu”?!
    Tu știi să citești ziarele?
    Voiculescu o fi avînd el bube-‘n-cap (și nu-mi plac deloc USeReii $$oroșijdi), da’ în povestea cu milioanele de doze de vaxcin achiziționate a spus clar că primu’-sinistru șî Jiorjiță Cel Viteaz cu iEpooletzi, sub oblăduirea klaunului, au fost cei care s-au ocupat de problemă, dimpreunați cu urSula 15%Bourla, ei AU SEMNAT, iar după o lună i-au trimis și lui Voiculescu contractele, ca să ia-la-cunoștință. N-am nici un motiv ca să nu-l cred!
    Știi cum se numește reacția ta la asta? …îți spun io: ANALFABETISM FUNCȚIONAL! Dispari, maimuțoiule! …cu tot cu „Partidul Republican din Romînia”, a’ tău! Slugă sekurelă scoasă din-spuma-mării……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.