Suportăm lipsa de onoare și curaj a clasei politice

Cititorul care semnează „cârcotaș“ comentează articolul ”Îmi doresc să închidem acest subiect”. Când vom avea o lege a salarizării magistraţilor?

 

Asa cum nu se mai poate face dreptate celor sacrificati de binomul Coldea Kovesi, pentru că si daca au fost achitati, viata le-a ajuns în ruina, tot asa trebuie sa suportam lipsa de onoare si curaj a clasei politice care a dat aripi magistraturii. Magistratura a urmat legea naturala a vacuumului, a umplut locurile goale, si-a dat legi- codul penal si cel de procedura penala sunt opera de loby a catorva procurori influenti, unii cazand in propriile capcane- si-a dat salarii din simplul motiv ca secursitii au selectat politicienii. Clasa politica s-a umplut de soferi, chelneri, juristi de ias-uri cu diplome de licenta cumparate, cu teze de doctorat negociate prin bodegi. Pe partea celalata, magistratura a selectat oameni cu carte, chiar daca viciati moral-unii. Asta e, atat putem! Si unii si altii sunt de-ai nostri, vin dintre noi iar noi am tacut, am aprobat, nu ne-a păsat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 16
Author

13 Comentarii

 1. Cand apare o guvernare PSD, atunci apar si toate nemultumirile din lume, apar protestele foarte agresive si extrem de bine coordonate, apar tot felul de cereri si critici.
  Cand a fost guvernarea Ba$$aului, dupa ce i-a batut de i-a spart pe protestanti in Piata Unbiversitatii si Piata Unirii, i-a ologit pe unii si a arestat saiturile de cultura, n-a mai cracnit nici musca. A marit TVA, a impozitat pensiile, a marit varsta de pensionare, a facut toate prostiile fara ca Boc sa aiba habar uneori de nimic. ASfla si el dupa ce-l anuntza dna Nutzy.
  Atunci nu mai erau nemultumiri. La fel pe perioada catastrofalului Guvernul Meu.
  Leprozeria s-a invatat ca PSD-istii sunt slabi si cedeaza usor, fapt concret dovedit si acum……[Rumburak]

 2. Trebuie trecut la sistemul Anglo-Saxon.
  Cu procurori și magistrați aleși la bază prin vot popular, cu mandat limitat.
  Actualul sistem Napoleonian s-a dovedit catastrofal pentru România !🎯

 3. Asa e 10:59, partea mai putin buna este ca PSD-ul de data asta a fost tradat chiar din interior de liderii actuali, altfel orice psdist normal la cap nu ar fi facut alianta cu pnlul mai ales dupa ce in prealabil mutul s-a sters cu ei la foond cand a facut guvern pnl-usr!

 4. Cei loviti de dna erau politruci hoti , dar la momentul respectiv faceau parte din haita gresita , asa ca sa nu le plingem de mila .

 5. ‘ Si unii si altii sunt de-ai nostri, vin dintre noi iar noi am tacut, am aprobat, nu ne-a păsat.’, pe principiul : ‘ cap am, de să gândesc ‘, acest cititor nu a înțeles că opinia sa contează o dată la 4 ani, și atunci în ‘rezonabilul’ procent de maxim 1%. Off-topic : ce se întâmplă acum cu protestari cărora le pasă de viața/interesele lor, problema cerealelor ucrainene este reală ?!

 6. PENSIA SPECIALA ” VA FI ETERNA IN ROMANICA ..! ASA CA NU VA MAI ZBATETI ..!

 7. Dorel cotidianistul, ești plătit de penali de îi plângi pe cei scăpați? Două decenii au avut românii parte de „corupție fără corupți” și nu intra niciun politruc în pușcărie. Kovesi a rezolvat asta, chiar dacă după ce politrucii s-au scăpat de ea, unii au fost scăpați de noul DNA, inactivat de politrucii mai ales pesediști. Cine să îi mai acuze, procuroarea Alina ce la Constanța le ținea de șase bandiților Mazăre și ăluilalt, pesedist și șef de județ, ce au furat județul 15 ani?! Și acum tu îi plângi?! Fii sigur că ăia ce n-au mai fost condamnați nu erau nevinovați!

 8. Intreaga clasa politica romaneasca ar trebuii destituita din toate functiile si interzis pt. totdeauna ,sa mai faca politica sau sa ocupe functii de conducere.La fel toti acesti politicieni sa li se faca o verificare al averilor si ce nu pot sa justifice sa fie confiscat.Exista destui romani corecti in Romania care au stat departe de politica pe care poporul roman ar putea sa inlocuiasca pe toti hotii si banditii care si-au batut joc de tara si de romani.Daca tara asta va continua sa aibe la butoane aceleasi lepre ,va bate pasul pe loc, asa cum o face din 89 si va ramane si fara ce a mai ramas din tara asta nevindut strainilor.Nu mai comentez ca leprele astea pot ori cind sa ne arunce si intr-un razboi nedorit de romani.

 9. CLASA POLITICA DE DUPA 1989 ESTE O GRADINA ZOOLOGICA AMPLASATA IN JUNGLA…………

 10. Romania o Tara a mediocritatii SI misticismului SI prostiei taranoi ghiolbani cu bmw SI mertane

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.