Surprize, surprize cu Irina Begu și Mihaela Buzărnescu

roberta vinci

Jucătoarea de tenis Irina Begu (67 WTA) a fost eliminată, luni, în primul tur al turneului de la Shenzhen (China) de sportiva rusă Veronika Kudermetova, venită din calificări, locul 133 mondial.

Begu a fost învinsă cu scorul de 3-6, 6-1, 7-6 (7/5), după mai bine de două ore de joc.

În setul 3, românca a avut nevoie de intervenţia medicului, acuzând dureri la un picior.

Irina Begu a fost semifinalistă anul trecut la Shenzhen şi a câştigat proba de dublu alături de Simona Halep.

Deţinătoarea titlului la Shenzhen este Simona Halep, însă liderul WTA nu participă la ediţia 2019 a cometiției.

La rândul său, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă cu un scor categoric, cu 6-0, 6-2, de ucraineanca Lesia Ţurenko, luni, în prima rundă a turneului WTA de la Brisbane (Australia), dotat cu premii totale de un milion de dolari.

Buzărnescu a cedat doar 58 de minute de joc, nereuşind să îşi creeze nicio minge de break.

Buzărnescu (24 WTA) câştigase ambele partide jucate până acum cu Ţurenko (27 WTA).
Românca va primi 6.940 dolari şi un punct WTA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. sunt in grafic,conform asteptarilor..D-ra Primul tur,isi pastreaza atu-urile in fiecare turneu…Prea multe sarmale si prajituri…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.