Mesajele acide ale lui Dragnea și Tăriceanu de Anul Nou

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, luni seara, un mesaj de Revelion în care afirmă că ”jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină” și că guvernanţii se pregătesc să înceapă al treilea an de când redau naţiunii române „demnitatea şi încrederea într-o viaţă mai bună”.

„Dragi români,

Ne pregătim să începem împreună al treilea an de când redăm națiunii române demnitatea și încrederea într-o viață mai bună. Am spus acum doi ani tuturor să îndrăznească să creadă în România, că un guvern cu adevărat românesc, prin scopuri și voință, le poate face o viață mai bună și se vede acest lucru! Am realizat multe în ultimul an și continuăm să clădim împreună o țară a normalității. Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină. Miza este, de fapt, România, viitorul acestei țări, resursele naturale ale României, potențialul uriaș de dezvoltare pe care îl are această țară, rolul major pe care-l poate juca România în regiune și în Europa și nu numai. Vă asigur că toate acţiunile noastre din următorul an vor fi îndreptate pentru a construi o Românie demnă, a dreptăţii şi a prosperităţii economice! Ne iubim țara, avem curajul și forța să ne opunem cu fermitate abuzurilor și intereselor ostile de oriunde vin ele. Și nu în ultimul rând îndrăznim în continuare să credem în România cu tărie! Așa să ne ajute Dumnezeu!

La mulţi ani, dragi români oriunde v-ați afla!
La mulţi ani, România!”, a scris Dragnea pe Facebook.

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a scris, la final de 2018, că se încheie un an cu multe provocări şi urează românilor să trăiască într-o Europă în care cetăţenii sunt trataţi în mod egal, iar vocea României să se facă auzită.

„La mulți ani, dragi români!

Anul ce se termină a fost unul în care am avut de trecut peste o serie de provocări, dar a fost și un an în care am realizat progrese importante pentru țara noastră. Trecerea într-un nou an aduce întotdeauna un sentiment de speranţă pentru fiecare dintre noi. Într-un moment în care întoarcem pagina anului 2018 și ne pregătim pentru noul an, îmi doresc ca 2019 să fie un an al solidarităţii între români, în care vom reuși să punem capăt dezbinării din societate, un an în care să asigurăm prosperitate și siguranță, atât cetățenilor, cât și țării.

Nu există nicio îndoială că 2019 va aduce multe schimbări în bine pentru România. Sper ca împreună să facem față tuturor obstacolelor ce ne vor ieși în cale pe parcursul anului viitor, iar România va fi din ce în ce mai puternică. În 2019 avem o mare oportunitate de a consolida poziția României în Uniunea Europeană. Trebuie să învățăm să folosim toate aceste oportunități care ni se ivesc pentru a promova interesele țării noastre, ale cetățenilor. Îmi doresc pentru anul ce vine, dar și pentru următorii, ca vocea României să se facă auzită mai bine în Europa. Vreau o Românie puternică într-o Uniune Europeană puternică, în care cetățenii sunt tratați în mod egal. Am convigerea că avem forța pentru a contribui la schimbarea în bine a Uniunii Europene în timpul mandatului președinției Consiliului UE.

Vă urez un an nou cu bine şi vă chem pe toţi să colaborăm pentru o Românie unită. Sunt convins că dacă vom lucra împreună, vom asigura progresul României și vom garanta fiecărui român oportunitățile pe care le merită.

Din partea mea, a familiei mele, vă doresc un an nou plin de bucurii și împliniri”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

15 Comentarii

 1. De aproape 30 de ani bietii de Romani asteapta sa traiasca asa cum ar merita.Poate 2019 le va aduce implinirea visurilor!
  Altfel raman doar cu speranta,din pacate!!!!!

  • Las’ ca va DA Dragnea „demnitate si speranta” pe paine prajita, „sa va impliniti visele”!
   Sa va saturati si sa-l mai votati!
   Dar in Maldive sau in Brazilia, ca el, nu veti ajunge de Craciun, NICIODATA!!

 2. „Imi doresc”???Tot la el se gandeste sireacu,ce sa-si mai doreasca,face 70 de ani(69 de fapt dar e cifra deocheata),ramane cum am vorbit,cu 2 senatori de 35 de ani,doamna se descurca mult mai bine…Plus ca fraza cu „Europa si cetatenii care trebuiesc tratati egal”,nu are sens in gura lui,stiti ca intra peste rand,prin spatele ramas liber

 3. tariceanu spera ca veorica sa schimbe in bine uniunea europeana!!!

 4. Urarea unui bandit care a dat resurse de petrol si gaze din Marea Neagra un repetent ordinar care a inchis ochii la afacerea si jaful fundatiei Gojdu partea romaneasca un bandit

 5. Io i-mi doresc ca anul 2019 sa fie unul de desteptare a romaniilor si unire si sa va spanzure pe toti pana la al saptelea neam ca neam de neamul vostru de hahalere sa nu mai existe in tara asta asa tara vand sansa renasterii fara voi si gena voastra de banditi

  • Au apărut nepoții lui Editat useriști din tată-n fiu.Mari patrioți ai băncilor și multinaționalelor plătitori de impozite ioc.

 6. Dragi romani, va transmit din exoticele Maldive ca aici e cald si bine, LUX pe bani grei furati de la voi, iar voi, prostilor credeti balivernele mele!
  In Maldive, voi nu aveti ce cauta, stati la gura sobei voatsre cu lemne putine si tremurati si credeti bazaconiile mele!
  La anu’ si la multi ani tot asa in saracie si minciuna va voi tine!
  Cu mult tupeu, Liviu Dragnea, infractorul vostru de Teleormanistan.

  • Bai jigodie tradatoare de neam, nu mai dezinforma, mincinoasa ordinara. Omul e in tara.

 7. Solidaritate din gura lui Tariceanu inseamna solidaritate cu mafiotii…..afacerea Vosganian-Videanu-Niculae soldata cu subminarea economiei naționale, Citroen la discretie pentru Posta Romana, Dan Motreanu, Daniel George Tudor, Doina Anca Tudor, David Emmanuel Olivier Tudor, Cosmin Ion Ilina adevarati PNLişti mafioți formați de solidarul TRĂDICEANU! Punct şi de la capăt cu ipocrizia liberală de tip Tariceanu. Concediu gratis la mafioții Doina Anca Tudor si nobody ASF Daniel George Tudor de mii de Euro iar fostul Presedinte RFG, Christian Wulf a demisionat imediat pentru o presupusă si nedeclarată sumă de 700 Euro…( şapte sute Euro ) Onoarea lui Tariceanu se numara prin buzunarele pline …..umplute discret de cei ce sunt solidari cu sistemul lui liberal ….la furtul României!

  • Președintele Germaniei a demisionat pentru 700 euro pentru că era neamț.Sasul a încasat 320.000 euro prin acte false și nimic nimic cu demisia sau asta are voie că nu este în partid la Tăriceanu.Când judeci cu dublă măsură că în justiția sereistă uni la pușcarie cu probe măsluite alții NUP de la toți Lazării din frumoasă Românie.

  • La mulţi ani Kinki Linki, sa ai un An Nou cu sanatate. Acest articol se referea la Tariceanu, iar la Iohannis am postat tot azi : ” Un trădător de țară, o marionetă şantajabilă, un penal. La Mulți Ani România, fără Iohannis.”
   PS : toți sunt o apă şi un pământ. Dar de vină este doar acest popor care mereu alege răul cel mai mic, sau cel mai mare, dintr-o gloată de infractori.

  • @Kinki Linki
   „Președintele Germaniei a demisionat pentru 700 euro pentru că era neamț”
   Dar Dragnea cu doua condamnari in instanta la activ si cu inca un mare numar de dosare grele care-l asteapta, nu se da dus, mutileaza in schimb justitia pe care o adapteaza talhariilor lui ca sa scape de orice fel de condamnre pentru fapte trecute sau viitoare. Pai asta este om sau mistret? Daca-i mistret trebuie dus intr-o rezervatie de mistreti si impuscat. Trofeul mistretului Dragnea va castiga sigur la expozitiile internationale de vanatoare.

 8. Propun ziarului „Cotidianul” sà nu mai publice comentarii în limbaj trivial , abject ! Sunt o insultà adusà libertàtii aceste cuvinte si expresii de lupanar ! Ziaristii nu au acest vocabular !
  „Dialoghistii” trebuie sà respecte conditia umanà ! Încetati abominatiile voastre lingvistice !

 9. Demagogie romaneasca pura. Pana acum nimic din ce au promis nu s-a demonstrat in practica, totul a ramas la stadiul de vorbe gaunoase sau si mai grav, economia si nivelul de trai au regresat puternic. Si atunci ce facem, plecam din nou urechea sa credem un nou set de minciuni cu care acesti criminali impotriva natiunii ne-au impuiat capul timp de 30 de ani?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.