Tatăl lui Djokovic pune paie pe foc: „A făcut mult rău”

Tatăl campionului sârb Novak Djokovic l-a acuzat pe tenismenul bulgar Grigor Dimitrov (19 ATP) că este cel care i-a infectat cu coronavirus pe participanţii la turneul Adria Tour, printre care este şi fiul său, organizatorul acestui circuit, relatează presa internaţională.

Astfel, Dimitrov, primul dintre cei patru jucători testaţi pozitiv la Adria Tour, a fost acuzat de Srdjan Djokovic, la televiziunea croată RTL, că a răspândit virusul în rândul celorlalţi participanţi.

„Dimitrov a făcut mult rău familiei noastre. De ce s-a întâmplat asta? Fiindcă omul a venit probabil cu o infecţie de cine ştie unde. Nu a fost testat aici, a făcut-o în altă parte. Cred că este greşit”, a declarat tatăl liderului mondial, Srdjan Djokovic.

„A făcut mult rău atât Croaţiei cât şi familiei noastre”, a mai spus tatăl lui Nole, care a stârnit de multe ori controverse cu declaraţiile sale, aducând mai degrabă prejudicii imaginii campionului sârb.

În replică, agentul lui Grigor Dimitrov, Gheorghi Stoimenov, a respins categoric toate acuzaţiile care i-au fost aduse clientului său de Srdjan Djokovic.

„Grigor a aterizat direct la Belgrad după trei luni de izolare completă. Nici la Belgrad (Serbia), nici mai târziu la Zadar (Croaţia), nu i s-a spus că trebuie să efectueze testul anticoronavirus. Organizatorii evenimentului sunt responsabili de buna desfăşurare a evenimentului şi de stabilirea regulilor care trebuie respectate. Grigor a respectat cu stricteţe toate regulile impuse de organizatorii turneului, precum şi legile în vigoare la trecerea frontierei dintre Bulgaria, Serbia şi Croaţia”, a spus Stoimenov.

Tatăl lui Nole, altă declarație controversată

Înainte de a izbucni scandalul infectărilor, tatăl lui Novak Djokovik l-a atacat frontal pe Roger Federer, care nu a participat la turneul fiului său.

“De ce credeţi că el nu se lasă? Nu pot să-mi închipui cum un tip de 40 de ani vrea să joace tenis în loc să stea acasă unde are alte lucruri mult mai interesante de făcut!

Dar de când şi Nadal şi Novak îi suflă în ceafă, nu se împacă deloc cu ideea că sunt alţii mai buni decât el. Du-te, domnule, acasă, creşte-ţi copiii, fă altceva, schiază! Tenisul nu înseamnă toată viaţa unui om, este doar hobby-ul actual al fiului meu,”, a spus Srdjan Djokovic despre campionul elvețian.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

2 Comentarii

  1. Si ce face daca are corona virus e pe paracetamol 500 mg ? Sau fara nimic …acesta este tratamentul ce atata virus ? Acest virus scoate la iveala ipocrizia televiziunilor si eșecul democratic in lipsă de terorism au rămas in pana de idei …

  2. Ce stire cu titlu de kkt! Cecsugereaza titlu si despre ce este de fapt stirea?! Mergeti la Cancan!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.