Teatrul Naţional Craiova introduce N A V E T A C U L T U R A L Ă

Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, prestigioasa instituție de cultură din Oltenia, vine în întâmpinarea iubitorilor de teatru din afara Craiovei și lansează proiectul „NAVETA CULTURALĂ”.

În primă fază, publicul țintă este reprezentat de consumatorii de teatru din București, însă în scurt timp N A V E T A C U L T U R A L Ă va fi introdusă și pentru orașele din regiunea Olteniei (Calafat. Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu etc).

Primul modul cuprinde 4 călătorii/experiențe, toate sâmbăta, după cum urmează:

SÂMBĂTĂ, 7 martie 2020 – RADIO de Eric Bogosian / regia Bobi Pricop
● SÂMBĂTĂ, 28 martie 2020 – CASA CU SURICATE de David Drábek / regia Radu Afrim
● SÂMBĂTĂ, 4 aprilie 2020 – OPERAȚIUNEA MARTE de Alexa Băcanu / regia Dragos Alexandru Mușoiu
● SÂMBĂTĂ, 11 aprilie 2020 –
PREMIERĂ – VĂRUL SHAKESPEARE de Marin Sorescu / regia Radu Boroianu

Pentru cei 49 de spectatori/călători, spectacolul va începe o dată cu urcarea în autocar și se va fi terminat seara târziu, la întoarcerea în București.

Plecarea se va face la prânz din #București, TNB (din fața Sălii Studio), ora 12.30. Întoarcerea va fi după spectacol, în același loc.

Există un număr limitat de bilete – câte 49 locuri pentru fiecare SPECTACOL / CĂLĂTORIE, iar biletele sunt deja online pe platforma de bilete online a teatrului:
● RADIO: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/778

● CASA CU SURICATE: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/780

● OPERAȚIUNEA MARTE: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/779

● VĂRUL SHAKESPEARE: PREMIERĂ! https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/787
AUTOCAR + TUR GHIDAT ÎN TEATRU + SPECTACOL + ÎNTÂLNIRE CU ARTIȘTII CRAIOVENI = NAVETA CULTURALĂ

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Mai multe despre spectacolul RADIO găsiți aici:
Radio regia Bobi Pricop
„Vreau să vă aud. Ce-aveți de gând să faceți pentru țara asta. Aici. La Radio. Night Talk. Ultima noastră scăpare. Oamenii nu mai știu să vorbescă unii cu alții.”


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mai multe despre spectacolul CASA CU SURICATE găsiți aici: Casa cu suricate ● regia Radu Afrim ●

Într-o casă plină cu suricate, pe lângă păsări sabot și o cârțiță moartă, viețuiesc trei surori. Sora cea mică este bântuită de amintirea unei mame nebune și nu a mai părăsit suricatele de un an de la moartea subită a tatălui. Cea MARE s-a cuibărit în fața televizorului și a mâncat până la imobilizare. Sora mijlocie este singura care muncește pentru a întreține casa cu suricate.

Peste tot și toate guvernează spiritul unui fake Budha. Fetele sunt captive în acest univers extravagant. Trei bărbați apar în viața lor și le zbuciumă existența.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mai multe despre spectacolul OPERAȚIUNEA MARTE: https://tncms.ro/spectacole/operatiunea-marte/

În 2013, o companie europeană a lansat un apel pentru potențiali colonizatori ai planetei Marte, a selectat 100 de candidați și a început să îi testeze și să îi pregătească pentru misiunea care e programată pentru anul 2024.
Spectacolul se concentrează pe etapele finale ale acestui proces de selecție, începând din punctul în care ultimii 12 candidați își dispută câte unul dintre cele patru locuri disponibile în această călătorie fără retur. Totul ia forma unui reality show în cadrul căruia astronauții aspiranți devin staruri atipice, iar fiecare detaliu al vieților lor ajunge sub microscopul interesului public.


Pentru mai multe informații:
navetaculturala@tncms.ro / 0351.881.000.

#ĂștiaFacPeDracuÎnPatruCaSăNeAducăLaTeatru

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Frumos, dar va fi tot româneste. Așa a fost și cu circuitul prin județ făcut de Muzeul Astra Sibiu cu ocazia Noaptea Muzeelor. În primul an două autocare, circuit pe la muzee sau case memoriale din zone românești unde am fost așteptați cei de acolo în hainele de sărbatoare ale bunicilor. Din anii următori clientelă!!! Dai telefon din timp: “încă nu se fac înscrieri, mai reveniți. Când? Mai reveniți”. Revii “-Aș vrea să mă înscru pentru Noaptea Muzeelor. -S-au ocupat de mult locurile.” Am reușit insistând într-un an din nou. Circuitul în zone săsești. Nu zic că e rău, mai ales că sașii ca populație sunt din pacate istorie, dar dovedește adaptarea conducerii și orientarea Muzeului la realitatea românească locală și centrală condusă de minoritari care firesc își promovează istoria lor. Deci iubiți craioveni acțiune e acoperire facută pentru cunoaștere și “socializare” unora care fac parte dintr-o structurâ ce stăpânește România. În tinereța anilor 60 veneau, tetrele din București, cu inegalabilii actori de domni și doamne de atunci cazați prin cămine de liceu, “ în turneu” prin provincie. În Baia Mare stăteau căteva zile, matineu și seara avànd acces la magie peste 1000 de spectatori nu 49 plus sergentul. Piesele lui Caragiale, Fântâna Blanduzuei a lui V. Alecsandrii cu G. Vraca; Cezar și Cleopatra cu Fory Etterle; Jocul de-a vacanța cu Gina Patrichi, Marcel Anghelescu, Dumitru Furdui. Atunci “Comunismul de tristă amintire” era trăit cu cei crescuți în regimul burghezo moșieresc. AzI intelctualizăm în democrația burghezo jăcmanitoare a popularilor europeni facută de cei crescuți în comunism.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.