Groapa de gunoi Galați arde de ieri

Pompierii militari încă lucrează cu şase autospeciale pentru stingerea incendiului de la groapa de gunoi din zona Tirighina. Focul a cuprins aproximativ patru hectare, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, cpt. Dan Ionaşcu.

„După 23 de ore de luptă cu fumul şi flăcările, pompierii militari gălăţeni încă lucrează cu şase autospeciale de stingere a incendiului de la groapa de gunoi din zona Tirighina, unde ard circa patru hectare. Estimăm cel puţin alte 12 ore de lucru pentru stingerea acestui incendiu major, cu degajări masive de fum”, a precizat, pentru AGERPRES, cpt. Dan Ionaşcu.

Incendiul a izbucnit marţi după-amiază. Pe fondul vizibilităţii scăzute pe drumul naţional, a fost emis mesaj prin sistemul RO-ALERT privitor la degajări mari de fum.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. de gunoi avem parte de la mineriade pana azi..
    dovada: vezi trotuarele in orasul tau , mai ales cele unde au fost bannere si corturi electorale, atent si observa pojghita de maro= jeg ,nespalat de cine le administreaza = aceeasi care va imbolnavesc copiii,nepotiii cu focarul de infectie..

  2. Bahtalo neamule, da` noi da unde luam feru` si cupru` daca nu facem focu`? Ce daca va afumam un pic? Noi suntem afumati de la natura si traim bine, cum zise si chioru` cand i-am pus la piranda lui salba la gat. Daca nu sa shucarea cu Bercea Mondialu, le mai dadeam niste ghiuluri si pentru puradele.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.