Telenovela primarului se mută pe Facebook: ”Nu știu ce au avut în cap”

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a postat un clip pe pagina sa de Facebook în care vorbește despre acuzațiile de mită la adresa socrilor săi.

“Faptul că nu apar în această poveste este evident, pentru că, din punctul meu de vedere, nu ştiu ce au avut oamenii ăştia in cap. Au vrut să-mi facă cadou o astfel de chestiune şi au considerat că cineva ar aprecia astfel de cadouri. Nu pot să găsesc nici un fel de filtru mental prin care să evaluez ce au avut oamenii ăştia în capul lor, într-o ţară democratică, într-o ţară în care protejezi justiţia, într-o ţară în care este unul care este Cătălin Cherecheş într-un proces penal de lungă durată şi cu notorietate şi cu mediatizare intensă, mai mult, care este şi sub imperiul unui control judiciar şi, bineînţeles, sub o monitorizare informativă firească, te trezeşti să învârţi prăjituri şi să le împachetezi în bani, că ai impresia că justiţia e la piaţă’, a declarat primarul Cătălin Cherecheş.

Edilul susține că nu vrea decât o justiție corectă în ceea ce îl privește.

“Eu nu vreau să fiu într-o situaţie în care să beneficiez de o atitudine nefirească a instanţei, care este pusă într-un fel sub presiune sau sub semnul întrebării din cauza situaţiei în care doamna judecător, din păcate, se află. Faptul că a făcut echipă bună cu DNA-ul în această speţă şi e bine că s-a întâmplat aşa, mi-aş dori să meargă să se rostogolească şi spre dosarul meu şi să se întâmple nefiresc tot o echipă buna cu DNA-ul şi în pronunţare. Mi-aş dori să am ca şi cetăţean dreptul la o justiţie corectă, o justiţie imparţială, o justiţie care să nu poată să fie în absolut niciun fel pusă sub semnul întrebării”, a spus primarul.

Soacra lui Cătălin Cherecheș, interceptată – „Decât blândeţe”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

14 Comentarii

 1. Vraja marii! Rechinii nu ajung la pușcărie! Tot săracii care fura un ou înfundă pușcăriile! La soacra lui Cherecheș sunt banii dumneavoastră de care au nevoie pensionarii! Privatii, cei mai mari hoți din istoria României!

 2. Te uiţi şi vomiți cine îşi pune tricolorul pe el şi stă cu curul la icoane… Conferinţele de presă în care se stă cu curul la icoane au ajuns noul standard de prostire a proştilor. Dar ce sunt, bă, icoanele, de staţi voi cu curul la ele? Dacă aţi crede în Dumnezeu, aţi mai sta cu curul la icoane, jegurilor? Puşcăriaşul Becali stă cu curul la icoane. Clanul Pandele stă cu curul la icoane. Pârnăiaşul Piedone stă cu curul la icoane. Primarul din Crevedia condamnat pentru tăinuire stă şi el cu curul la icoane. Un obiect de cult este tratat cu curul la propriu de către nişte indivizi dubioşi de joasă factură, care mint precum respiră. SESIZEAZĂ CINEVA FALSITATEA ŞI DISPREŢUL LOR ABSOLUT FAŢĂ DE CREŞTINISM? OARE ŞI-AU PUS ICOANE ŞI ÎN WECEU SĂ ÎŞI IA DE PROŞTI ŞI ACOLO ALEGĂTORII? CUM POŢI SĂ MINŢI CĂ RESPECŢI O ICOANĂ, DACĂ TU O TRATEZI LITERALMENTE CU CURUL ÎN FIECARE ZI? INCREDIBIL CÂTĂ PROSTIE ÎN ŢARA ASTA!

 3. Rapandula asta infractor dovedit, are metode reale de care se folosește pentru a-i fi bine in orice doar lui!
  1. Ori rămâne burlac și se folosește de ce găsește sa prostească tot pentru el, dar își asigură liniștea prin intimidarea sau amenințarea partenerelor pe linie psihologic,
  2. Se căsătorește cu una tipa tânără și o folosește cum are chef inclusiv pe părinții acelei partenere=soția! Ultima ce metoda generalizata la musulmani, te obliga subtil sa schimbi orice in stilul tau de a fi încât, te trezești că tu nu știi cine ești, ai uitat, efectiv, memoria e goala total de toata viața ta traita pana a ajunge la această unire, te întrebi ce cauți tu în viața asta încât, montat psihologic, ajungi la suicid, asta durează câțiva ani, de la 2 ani spre creștere. Aceste fete/femei după ce le lucrează psihic total, le folosesc la orice infracțiune în orice moment și în orice țară, dar, infracțiunile le comit ei pe numele acestor fete/femei fara sa le anunțe și se trezesc infractoare. Nu e bascalie, e cat se poate de real!

 4. Era normal. Intreg esafodajul de baliverne ar fi zguduit daca ar aparea o dovada irefutabila ca primarul stia de cutia de prajituri.
  Cine are acea dovada e un om facut, Chereches va plati oricat ca ea sa nu apara.

 5. “Oamenii ăceștia” domnule Cătălin socrii dumitale de care te dezici au o fată care s-a măritat cu un bărbat care după procurori este certat cu legea. Își doresc pentru fata lor copii, viață de familie, fericire, și nu câțiva ani întâlniri la Vorbitor, altceva nu știu dacă există la drepturile încarceraților, la ce perioade de timp și în ce locație cu gratii la geam. Cine le-a copt-o fac parte din lumea bună a zilelor noastre, în fapt fiind vizeat primarul de succes în alegeri Cherecheș, că pe oraș nu se vede. De ani buni la străzi, trotuare, reamenajarea spațiului trotuare-spațiu verde pentru parcări, cel puțin la străzile din Republicii și Decebal e jale. În perioadă în alte orașe în care ai treabă e răscolit și regândit spațiul la situația actuală când numărul de mașini bate numărul de apartamente.

 6. Ciuca a mirosit pătrunjelul puterii! Indiferent pe cine votam, justiția rămâne independenta! Toți pentru justiție,toți pentru bani cas!

 7. Cică 1 medic din zece încadrați la spitalul județean Oradea nu-și merita banii. Mai puneti vreo 5 care nu-și merita banii. Ăștia sunt spagarii care au dat mită pentru post. Ce se întâmplă la spitalele mai mici din tara in care niciun medic nu-și merita banii, nici nu vreau sa va spun! La spitalele de stat sunt banii dumneavoastră și Ciolacu se uită in alte parte. Toți niste incompetenți la stat degeaba!

 8. HOTUL ASTA CREDE CA TOATA LUMEA-I PROASTA SI IL CREDE?LA PUSCARIE!!!

 9. Măi, oameni buni! Voi nu vă uitați ce meclă de hoț are ăsta? Numai pentru asta și merită cinci ani de bulău. Restul e deasupra. Treziți-vă!

 10. De fapt „oamenii ăştia” nici nu erau socrii preacinstitului şi neprihănitului primar. Erau nişte actori aduşi de DNA să îl lucreze pe primarul neşpăgar, pentru că erau invidioşi pe minunile făcute la Baia Mare de cel mai necorupt primar din România! Duamna Firea nici nu îl cunoştea pe Godei!

 11. Dacă asculți judecata și vocabularul primarului, iți dai seama de incultura lui crasă și tupaul de borfaș..Mă intreb ca in Baia Mare, unul ca ăsta o fi chiar cel mai bun gospodar ?? Or fi băimăreni chiar atît de intoxicați cu plumb ??

 12. Bă nene las-o pe asta cu opinia publică că e veche.Oamenii se cam prind cum e treaba cu manipularea opiniei publice.E clar că nu a ieşit cum ai vrut.Păcat că cetăţenii din Baia Mare nu s-au prins la timp ce învârţi.

 13. Cherecheș, N. 07.07.1978, observăm că se chinuie sa se echilibreze in tot ce face, nu prea ii iese dar continua cu manipularea. Are 45 ani, dar, ori va divorța, ori va pierde tot ce are, sau, micul bulău dupa prietena Udrea, astea cam maximum 3 ani, după care se face nevăzut, din când în când face scandal că usr sosoaca și pnl-istii, manipulând minciunile. Nu își mai poate gestiona controlul. Programarea mitei a fost în august, în septembrie ii era frica și de umbra lui, nu știa la cine să apeleze pentru transfer mita, in octombrie ceva spontan s-a întâmplat, nu se aștepta la ceea ce e pe micile ecrane, în noiembrie se chinuie să convingă dar prea multe minciuni vorbite, dau sens complicității, posibil in decembrie să primească cadoul așteptat, nu văd bulău anul asta pentru el dar nu e exclus.

 14. Bine, bine dar judecatoarea ?? Adica ea negociaza 9 zile, nu-i convine cuantumul spagii sau SRI-ul local ii sopteste ca este ascultata(este informator la SRI-ul local) si deabia atunci paraste la DNA ! Va dati seama …si nu i se intampla nimic. Scandalos !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.