Tineri, găsiți morți într-o gospodărie

O fată de 17 ani și un tânăr de 24 de ani au fost găsiți morți, în noaptea de luni spre marți, într-o gospodărie din comuna Mica, județul Mureș. Anchetatorii consideră că este posibil ca băiatul să se fi sinucis după ce a comis o crimă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, marți, de Poliția Mureș, printr-un apel la 112 s-a anunțat că într-un imobil din comuna Mica se află o persoană moartă.

”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Tribunalului Mureş, a efectuat cercetarea locului faptei şi a stabilit că în imobil se află decedată o tânără, de 17 ani, care prezenta leziuni la nivelul gâtului. Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat, într-o anexă a gospodăriei şi cadavrul unui tânăr de 24 de ani, ce prezenta leziunile specifice ale unei asfixii mecanice prin spânzurare”, arată Poliția Mureș.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că se ia în calcul varianta unei crime urmate de o sinucidere, însă cercetările sunt în derulare.

Se presupune că între cei doi a avut loc o ceartă, iar băiatul ar fi înjunghiat-o pe fată după care și-ar fi pus capăt zilelor spânzurându-se.

Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.