Tragedie în lumea dansului sportiv

Vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv a murit la doar 51 de ani într-un cumplit accident de circulație în Ungaria.

Accidentul s-a produs pe autostrada M5, în zona Kecskemét, în jurul orei 4:35.

„Conform informațiilor actuale, la data de 3 octombrie 2023, la ora 4:35, pe autostrada M5, la kilometrul 91 pe direcția către Budapesta, un autoturism a intrat în coliziune cu parapetul interior al benzii din motive încă necunoscute, apoi a rupt parapetul și a intrat în coliziune cu un camion care venea din direcția opusă. În urma impactului, camionul a rupt și el parapetul interior și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care venea din direcția opusă. În urma accidentului, o persoană a suferit răni atât de grave încât a decedat la fața locului”, a transmis poliția din Ungaria.

Valentin Ilieș s-a numărat printre fondatorii Federației Române de Dans Sportiv și, de asemenea, a pus pe picioare cunoscutul club de dans Bolero din Timişoara.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Ilies trebuie sa fi adormit la volan. Condoleante familiei.

  2. DOAMNE ! LA ORA 4:35-DOAMNE DA CE CĂUTA LA ORA ACEEA?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.