Traian Băsescu: Cred că în momentul de faţă Sorin Oprescu e foarte greu de bătut

Traian Băsescu a declarat, duminică, la PRO TV, că în acest moment primarul Capitalei, Sorin Oprescu, „este foarte greu de bătut” în alegeri.

Astfel, întrebat dacă PDL are un candidat care să îl poată învinge pe Sorin Oprescu, Băsescu a spus: „Nu. Eu cred că în momentul de faţă Sorin Oprescu e foarte greu de bătut”.

Băsescu a adăugat însă că, indiferent de această situaţie, trebuie propuşi candidaţi: „Trebuie să joci, că asta e politica. În politică, trebuie să ai candidaţi”, a mai spus Traian Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.