Trei moduri de a evita certurile in cuplu

Chiar si in cele mai solide cupluri au momentele lor de tensiune, care gestionate in mod corespunzator, mai devreme sau mai tarziu pot degenera intr-un scandal de proportii. Stim cu totii ca oricat de mult ne iubim jumatatea sau oricat de multa devotament simtim pentru el/ea traim si clipe cand furia este principalul sentiment pe care il traim. Trebuie sa fim constienti de aceste stari emotionale mai ales cand sunt inca la inceput pentru a putea raspunde la ele intr-un mod pozitiv. In cazul in care le negam existenta, acesta vor creste incetul cu incetul, pana cand intr-o zi ne vor coplesi transformandu-ne in adevarate crize in prezenta partenerului. Nu vrei sa ajungi la acest punct, nu-i asa? In acest caz citeste mai departe, pentru a fi sigur ca eviti scandalul in cuplu.

citeste mai mult aici

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.