Trump, favoritul republicanilor

 În ciuda problemelor cu justiția pe care le are fostul președinte Donald Trump, nu este exclus ca acesta să fie candidatul republicanilor la alegerile de anul viitor.

Este estimarea diverșilor analiști, citați de NBC, conform cărora problemele lui Trump cu legea îl favorizează în opinia publică, în loc să-i diminueze șansele în ochii alegătorilor.
În cadrul liniei de atac împotriva a ceea ce el descrie drept o „vânătoare de vrăjitoare”, Trump afirmă că „Crooked Joe cheltuiește acum 25 de milioane de dolari pentru o reclamă necinstită care minte poporul american cu privire la agenda sa coruptă și eșuată.
El adaugă că anunțul său TV de 1 minut este difuzat în cele mai importante state de luptă ale alegerilor din 2024 – unde s-a dovedit că președintele Trump este în conducere.
Democrații nu numai că încearcă „să-l termine“ pe președintele Trump, dar își folosesc și banii din dobânda specială Soros pentru a CUMPARĂ Casa Albă.”
Indiferent de această afirmație, echipa Trump a făcut calcule electorale și pretinde că este sigură că va câștiga Arizona, Georgia, Michigan, Nevada, Carolina de Nord, Pennsylvania și Wisconsin.
Este un miraj fără cel mai mic simț al realității, să crezi în acest sprijin? Trump nu consideră acest lucru și subliniază: „Din fericire, la începutul anului, președintele tău preferat a avut un avans prin lansarea Fondului nostru de victorie pe câmpul de luptă pentru a ne asigura că avem fondurile necesare pentru a pune bazele victoriei în cele mai importante state swing”.
Optimismul arătat de echipa fostului lider republican de la Casa Albă se bazează pe faptul că nici scandalurile, nici dosarele, nici amenințarea cu închisoarea nu-l opresc pe „uraganul” Trump în sondaje.

Donald Trump este candidatul care trezește cea mai mare încredere și simpatie; principalul său rival, guvernatorul Floridei Ron DeSantis, rămâne departe, deoarece ar avea doar 16% din sprijinul republican.
Orice s-ar întâmpla în instanțe, și mai ales în statul Georgia unde Trump se confruntă cu cel mai dificil proces legal pentru că ar fi făcut eforturi pentru a modifica rezultatul electoral din 2020, se pare că alegerile primare republicane sunt decise în favoarea lui Trump.
În acest sens, sondajele relevă faptul că 77% dintre alegătorii republicani sunt convinși că ultimele procese împotriva lui Trump sunt motivate politic. Fostul președinte avea să devină „Păsarea Phoenix” care avea să răsară din cenușa lui. Concluzie: Îl avem pe Trump de multă vreme.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8

30 de Comentarii

 1. Trump, bilionarul favorit al pelicanilor votanti, animati de mitul salvationist propagat de satanistii cabalisti. Cam in afara subiectului, dar in ceea ce priveste Trump si vaccinurile: Unii pelicani intentioneaza sa-l voteze pe Trump pe baza „pozitiei” lui cu privire la vaccinuri. Ei si alti pelicani dedicati nu inteleg cum functioneaza GUVERNUL SUA. STATELE sunt cele care solicita mandate. Vaccinurile sunt o problema la nivel de STAT. Reprezentantul de stat voteaza in funcție de pozitia sa cu privire la vaccinuri in Senat (sau de stimulentele oferite de industrie, individual sau la pusculita partidului). Trump stie acest lucru si se joaca cu emotiile celor care nu stiu. POTUS nu face legi. Reprezentantii de stat voteaza in senat… proiectul de lege merge la Congres. Congresul voteaza si POTUS semneaza proiectul de lege care apoi devine lege. Si pelicanii sunt vaccinati mai cu vorba, mai cu warp speed.. Ca asa-i in tenis.

 2. trebuie sa admitem:
  -rolul il prinde perfect, „Inculpatul” face ca toti dracii…..
  (s-a luat de o procuroare,
  i-a spus in fatza ca nu e atras seccsual:
  daca america da omor
  trebuie sa dea si circ)

 3. Pazea Romania… pazea!
  Vine Trump si duce toate jucariile acasa. Ce te faci cu o Ukraina invinsa, cu o Ungarie si cu Serbie nu foarte prietene? Cu o Moldova lasata de izbeliste… ce te faci? Ai de steaua ta!

 4. imi place Presedintele Trump. prietenii din America au prosperat in mandatul lui, afacerile isi revenisera. voia sa repatrieze productia din china… chiar s-a simtit revenirea SUA in timpul sau. a fost un mare soc ca a iesit. s a ta ne le nu s-au asteptat. corporatiile s ata ni ce aleg presedintii in America de la Ronald Reagan – my favourite! ULTIMUL PRESEDINTE AMERICAN.

 5. Si la mine pe scara e favorit un politist de la circulatie cu tinuta de politist circulatie trimis sa faca o ancheta intre vecini! Nu e bascalie, este realitate! Omul a spus ca dupa ce finalizeaza programul de lucru la serviciul circulatie, sunt trimisi sa rezolve in afara programului de lucru, petitiile din teren trimise de cetateni pe scandaluri, violente si ce mai petitioneaza cetatenii. In ce hal a ajuns politia sub legislatia politica in bataie de joc!

 6. Sa vina Trump sa aduca omenirea la normal. Ne-am saturat de satanistii globalisti drogati si boshorogi.

 7. „Orice s-ar întâmpla în instanțe, și mai ales în statul Georgia unde Trump se confruntă cu cel mai dificil proces legal pentru că ar fi făcut eforturi pentru a modifica rezultatul electoral din 2020, se pare că alegerile primare republicane sunt decise în favoarea lui Trump.”
  Păi, mai mari eforturi pentru a modifica rezultatul alegerilor au făcut deep state , nu Trump, cel furat !

 8. Deocamdata trebuie sa faca fata acuzatiilor din Georgia ce sunt extrem de clare .Printre picaturi Trup mai si glumeste cu„ deplasarea sa in Rusia lui Putin ce l-ar primi cu bratele deschise ”/70 de procente dintre republicani nu reprezinta mare brinza atunci cind pina si Pence are cite ceva de spus .Alegerile se cistiga cu 51 la suta sau mai degraba doar daca repeta modelul prin care doamna Clinton a reusit sa piarda alegerile cu trei milioane de voturi peste Trump .A doua oara nu are cum sa se intimple la fel .Pentru Biden cel mai comod contracandidat este Trump . Cistiga la scor

 9. Ca de obicei,toti cretinii isi dau cu presupusul,multi naimiti de la Proud Boys,Black Hebrew Israelites, National Anarchist.Groyper Army si alte miscari extremiste din SUA
  Trump nu scapa de puscarie se stia din vara lui 2020 ca nu va accepta o infrangere in alegeri
  Restul sunt palavrele presei,peste 3 milioane de negri americani l-ar manca de viu pe zaharisitul rasist Trump

 10. Clona cu EPOLEȚI mănâncă ? iar @ 21:11
  Vă tZâtZâie ? de frică să nu iasă Trump, trădători de Neam și Țară…?
  MAGA !

 11. Pentru Romania alegerea lui trump, peste balta,e fara nici o valoare Continuarea statutului nostru de colonie e o certitudine, demonstrat chiar de ambasadorul lui zaharovici, care a continuat politica predecesorilor sai democrati in colonie Pentru comportamentul lui fariseic,in afara amerlociei,NU ARE NICI O CREDIBILITATE Decat,poate-cum bine zicea cineva- doar pt pelicani!

 12. Slabe şanse să câştige Trump – NU AI CUM SĂ CÂŞTIGI ÎMPOTRIVA CLANURILOR MAFIOTE DEMOCRAT-SOROŞISTE CARE FAC POLITICA SUA. În plus, Trump este un boulean mai boulean decât boul nostru. Căci el: TOT MANDATUL DOAR ZGOMOT, în timp ce boul nostru a tăcut mâlc. Şi-a plimbat vaca prin toată lumea la clasa lux şi, la câţi de mulţi proşti sunt în Românica, dacă ar avea voie să candideze, ar câştiga.
  – CĂCI TOTDEAUNA MAFIA DEMOCRATO-SOROŞISTĂ DIN AMERICA A PREFERAT BOII TĂCUŢI NU PE CEI CE SE AGITĂ ŞI BAGĂ CARUL CU OIŞTEA-N GARD.

  Nu la subiect:
  BCR OBLIGA ANGAJAŢII UNOR INTREPRINDERI DIN SECTORUL 3 SĂ ÎNCASEZE SALARIUL PE CARD. CHIAR DACA AI CONT IN ALTA BANCA, ÎN INTELEGERE CU CONDUCEREA UNITĂŢII RESPECTIVE TE AMENINTA CA TE DAU AFARA DIN SERVICIU DACA NU ITI FACI CARD LA EI. CUI PUTEM SA NE ADRESAM? ESTE LEGAL CEEA CE FACE BCR?

  • Mosule tot Talanga ai ramas desi ‘mosh pendula’ ti s-ar potrivi mai bine. Isi da badea boulean cu parerea stiind treburile din presa naimita!

 13. Gigione,tu crrezi ca in SUA un presedinte chiar isi face de cap? Politica SUA este alta.Nu ce doreste un descreierat.Credzi ca SUA se lasa la mana unui mascarici ? Hai nu fi fraier.

 14. In USA un presedinte YANKEU, in functie, chiar face ce vrea = are dupa constitutia americana puteri enorme, distinctiv altor state, care nu-s republici prezidentiale cum e USA) .
  CONDITIA INDEPENDENTEI DE PAPUSARI
  e ca acel presdinte CARE-FACE-CE-VREA sa se auto-finateze electoral SINGUR, nu sa se lase (atentie:BIDEN) finantat electoral de „unii din umbra care vor post-conduce presedentia prin papusa aleasa, de ei finantata” !
  DE ACEEA E PERICULOS TRUMP ! …
  pentru ca MILIARDAR fiind se poate auto-finanta politic-electoral singur si ulterior alegerii nu e dator nimanui !
  TRUMP nu are …”atze” = nu poate fi controlat de MLASTINA? pentru ca nu e pre-electoral cumparat cu fonduri a la „Sam Bankman-Fried” 🙁 ) [ce se mai stie UNDE s-au scurs cele 30 de MILIARDE de KOKO 😀 : LE-AU GASIT !??? ]
  TRUMP e prea independent pentru o USA deja imapartita in malstini si imoralitati para-legale !
  Oare de ce sare- media MOGULILOR americani pe el ? Pentru ca-l controleaza ca pe BIDEN sau taman pentru ca miliardar fiind NU-L pot controla ? 😉 !
  Mishteaux …acest mega geniu informational (= ATENTIE la nemti in octombrie = „razmeritza”???)
  spune ca TRUMP va fi sigur POTUS 2024 !

 15. ESTI NAIV, BAIETE ???!
  Odata cu Trump din-nou: POTUS -> revine ESALONUL2 in PSD !
  De ce crezi ca: PONTA si Dragnea-si fac incalzirea pe margini ?
  Oare nu pentru a re-pune 😉 viitorul presedinte[PSD] din nou un neaos romanesc si cu nume romanesc ????
  PS: Ce-a inceput subtil in „14 august” … are cineva din cititori, acces la arhivele RAND Corpo. 😉 ???

 16. TRUMP nu are …”atze” ? bre mistocar perciunat, gașca lui Trump este o alianță de homosexuali sionişti, likudnici sionişti, naziști sionişti și membri sionişti ai deep state. Gândiți-vă la Milo Yiannopoulos, Peter Thiel, Geert Wilders, Pamela Geller, Rupert Murdoch, Henry Kissinger, Alan Dershowitz, Sheldon Adelson… Dar Bernie Madoff și Semion Mogilevich?
  „Sheldon [Adelson] știe că nimeni nu va fi mai loial Israelului decât Donald Trump”.
  Donald Duck nu are atze? Tu ai atze exact din alea de care are Trump. Iar IQ ai cat sa prostesti pe altii mai natarai ca tine. Q si White Hats sunt niste idioti utili din curtea din spate a CIA.

 17. Discursul de politică externă al lui Donald Trump, din 27 aprilie 2016, arată clar obiectivele sale:
  1. Să acorde sprijin total celor din Kosher Nostra.
  Într-un interviu din 2002 cu Howard Stern, Donald Trump a spus că sprijină o invazie a Irakului. Trump a spus publicului din Phoenix că „Sunt cea mai militaristă persoană din această cameră”. Trump a promis că va muta ambasada americană la Ierusalim, „capitala eternă a poporului evreu”. Echipa de politică externă a lui Trump a inclus:J. Keith Kellogg, Walid Phares, George Papadopoulos, Carter Page și Joseph E. Schmitz. Walid Phares are legături cu brutala miliție libaneză. Papadopoulos a lucrat anterior la Institutul Hudson, un think-tank conservator din Washington care critică adesea Rusia și conducerea acesteia. Page a fost bursier la Consiliul pentru Relații Externe. În 1987, Donald Duck a cumpărat 93% din acțiunile cu drept de vot din afacerea de jocuri de noroc Resorts International, inițial înființata și controlata de familiile Rockefeller și Rothschild. Resorts International a evoluat dintr-o companie-paravan a CIA înființată la începutul anilor 1950 de Allen Dulles și apropiatul său, guvernatorul New York-ului Thomas E. Dewey, din aripa „Rockefeller” a Partidului Republican. Investitorii din Resorts International i-au inclus pe Meyer Lansky, David Rockefeller, Tibor Rosenbaum și baronul Edmond de Rothschild. În 1987, la moartea lui James Crosby, liderul nominal al Resorts International, Donald Trump a cumpărat drepturile lui Crosby în imperiul jocurilor de noroc. Cel mai bun râs pe care îl am în fiecare zi este când mă gândesc la acesti tembeli care spun că Trump nu este cumpărat și plătit. El este cel mai EVIDENT candidat care este o paiață și manipulat de către aceiași oameni care l-au ucis pe JFK. Voi râde pe drum pana la lagărul de concentrare.

 18. Te crezi „destept” 😀 ar n-ai observat ca din 14 august la rusi e alta strategie …NASOALA pentru „noi” 🙁 !
  Crezi c-a (chiar) murit PROGOJIN 😉 = ti cu francezi ? 😛
  AUD ?

 19. PRIGOJIN … 😉 de ce acum cand rusi au nevoie URGENTA de el in AFRICA ?
  DU ENTENDU 😉 … „14 august” 🙁 ?

 20. Ca de obicei n-ai nimic de comentat pe marginea unor informatii care se pot verifica si confirma, continui sa o dai pe langa, ca un trol prost. Revino-ti si infirma cu argumente ce am spus, ca Trump nu are fire si revin si eu cu o tona de alte documente si relatari despre cat de prosti sunteti, tu si toti tembelii care oferiti suport satanistilor de nivel inalt. Daca nu ai ce comenta in afara de emoticoane si aluzii stravezii offtopic, lasa-ma in pace ca ma plictisesti fatal.

 21. Pe langa asta mai esti si lipsit de bun simt.. dupa ce te impaunezi ani de zile pe toate postarile tale cu un IQ minuscul, dovedit de toate ”profetiile” linse de la Q si White Hats idiotii utili ai CIA, mai ai tupeul sa ma acuzi pe mine ca fac pe desteptul? Unde anume ai vazut vreo postare de a mea in care epatez, ma autoglorific si ma laud singur cu IQ-ul meu, ceva nesemnificativ din toate punctele de vedere? Unde mai, trol prost?

 22. TOTUSI …de ce supa „14 august” …se schimba STRATEGIA si vestul o da la pierduta ?
  Ce insemna ca fac rusii acum ? Ca-s slabi sau ca, din stranii motives, ‘s prea siguri = SCHIMBAND CHIAR STRATEGIA ?
  Fi pe faza MISHTEAUX nu poate gresi (de ce?) … vezi ce se-ntampla inca, doar pentru ca TRUMP sa redevina POTUS 😉 !
  @sunt un trol prost 😐
  PRIGOJIN nu e printre morti ! De unde ANTE-stiam asta daca n-am IQ-ul ala ?

 23. Tu esti ce ti-e numele ! Nu inteleg de ce easi masochist …sau …chiar esti PROST nu doar faci pe prostul !
  De ce nu te-ar dearnja daca as spune c-as avea 300 de kilograme, desi nu le am si te deranjeaza ca spun ce IQ real am ?
  Pentru tine inteligenta cuiva e mai ofensatoare decat „greutatea” unui om cu greutate 🙁 ?
  AUD ?

 24. „sunt un trol prost spune:
  23 AUGUST 2023 LA 22:13
  Pe langa asta mai esti si lipsit de bun simt..”
  esti lipsit de bun simt daca critici pe cineva doar din virtualitatea-ti !
  Pustiule ! Natang !
  [nici numarul „2” din WAGNER nu e mort ! 😐 = pentru verificare ulterioara „informatia” 🙁 ]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.