Un nou cutremur în Japonia

Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 a afectat, miercuri, estul insulei japoneze Honshu, a anunţat agenţia de meteorologie niponă.

Epicentrul cutremurului, resimţit la Tokyo, a fost localizat în Oceanul Pacific, în apropiere de prefectura Chiba (la est de Tokyo). Hipocentrul a fost localizat la zece kilometri adâncime.

Pentru moment nu a fost lansată nicio avertizare de tsunami.

Cutremurul s-a produs după ce un alt seism de 6,8 grade pe scara Richter, cu epicentrul în Oceanul Pacific, s-a produs miercuri în nordul Japoniei, fiind emisă o alertă de tsunami, a informat Agenţia Meteorologică niponă, citată de EFE.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.