Unde și-a petrecut Iohannis ultima zi a anului (FOTO)

Preşedintele României, Klaus Iohannis, se distrează pe pârtiile din Păltiniş, în ultima zi din an.

În clăpari, pe schiuri şi foarte zâmbitor – aşa a fost surprins şeful statului. Acesta s-a fotografiat cu turiştii care petrec Revelionul la munte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

13 Comentarii

 1. Si la Anu` care vine sa ne trimiti poze de la Poarta Alba, sau de la Rahova. Acolo nu mai ai nevoie de clapari, ci de alifie.

  • de acord!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • Inadecvat ca in toate cele.Nevasta n-a venit din cauza ca nu putea purta fusta scurta pe schiuri?Sau era in drum spre Procuratura?

 2. Pai sa rămână in continuare pe pârtie, e mai nimerit acolo.Cotroceniul nu-i pentru el, hainele sunt prea strâmte, plus ca paltonul îl încurcă teribil, la care se adaugă jumătatea care-i in contratimp cu orice.

 3. la Jilava….si pentru 20 de ani de aici inainte.

  • sustin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Iar i-ati pus poza aia cu ganditul. E ridicola. Chiar vreti sa ne sugerati ca gandeste.

 5. ..nu stiu unde si vapetrece juvanis …ultima zi..dar sper sa aflu as soon as possible..ce cauta insu asta la conducerea Romaniei..sa transforme in haos dezordinea tranzzitiei….scelerat , paranoic..nemti v o trebuitsasi ati gasit..

 6. Un trădător de ţară, o marionetă şantajabilă, un penal.

 7. Vedeti ca sunt si cativa tineri in fotografii.ATENTIE MARE el este invatat sa faca trafic cu copii de romani.Sa nu ramaneti prea mult in preajma lui.POATE LA ANUL TE VEDEM IN ALTFEL DE HAINE.Da se duce si la schi tot pe banii romanilor,cu escorta,cu medici,cu numeroase autoturisme,etc.

  • Da, române, tu ai dreptate. Ai uitat bucătarul şi aghiotantul de palton. Dar nici cu Dragnea, Tariceanu, Basescu, Orban, Oprea în revenire, Hunor, USR, Cioloş numit de Tariceanu comisar EU…. nu ar fi o pierdere daca ar dispare şi toți sa aibă ALTFEL DE HAINE…..Dar până atunci, cu regret îți spun, suntem un popor de tâmpiți unde tot alegem răul cel mai mic dintr-o cloacă de infractori anti Romania.

  • Ar trebui sa fim lasati sa alegem. M-am lamurit dupa chestia Protocoalelor, care i-a lasat indiferenti pe ieuropeni.

 8. Cât primește dl. Președinte Iohannis de la firma de schiuri la care le face reclamă? Tinerii cu care se pozează sunt “activiștii” protestatari # care sprijină peste an gardul curții unde se funcționează, cu chirie plătită la Forumul german, liceul unde predă doamna profesoară Carmen Iohannis, curte unde se află și statuia episcopului Georg Daniel Teutsch la umbra căreia și anunțat domnul președinte Iohannis candidatura pentru un nou mandat de Președinte al României.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.