Vaccinarea HPV, la jumătate de preț: Cine beneficiază

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că, începând de vineri, femeile cu vârsta între 19 şi 45 de ani vor putea procura vaccinul HPV, prin prescripţii de la medicul de familie, cu reducere de 50%.

„De mâine, femeile au o nouă şansă împotriva cancerului de col uterin! Începând de la 1 decembrie, nu numai fetele şi băieţii cu vârsta de până la 18 ani vor avea acces uşor la vaccinul HPV! Femeile cu vârsta între 19 şi 45 de ani vor putea procura acest vaccin, prin prescripţii de la medicul de familie, cu reducere de 50%”, a scris Rafila, joi, pe Facebook.

El arată că încurajează vaccinarea împotriva cancerului de col uterin.

„Ne preocupă sănătatea femeilor, le protejăm, iar cancerul de col uterin poate fi prevenit în totalitate. Încurajăm femeile să se vaccineze, iar mamele să îşi protejeze copiii cu vârsta între 11 şi 18 ani!”, a mai scris ministrul Sănătăţii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

  1. Ar fi – intr-o Narmalitate acum depasita- sa fie adevarat SI uman CE fomenteaza ASTIA cu Vaccinuu’ contra HPV.

    DAR, CINE normal la Ciribomflexer ar putea pen\ca sa aiba InCredere in Neste HOTI si Criminali ?

  2. ” ..la jumatate de pret” si la efecte adverse ? Pe cand vom avea acces la vaccinul fara efecte adverse? el falsificat „pe vapoare” pe care nimeni nu il poate autentifica este oferit? Pana cand veti compromite stiinta/sanatatea/viata oamenilor reali, cei care nu sunt statistici?__________ Stiti cat costa un vaccin autentic, fara efecte adverse/nefalsificat/conservat/transportat/injectat/ cu respectarea tuturor indicatiilor celor care au muncit sa-l pduca? _____________ ” ..la jumatate de pret”______ daca a fost depozitat intr-un frigider, ce nu a mai avut racire 48 de ore este „MOARTEA PE SCHIURI”! ____” ..la jumatate de pret”_____________ Pretul vietii tinerilor!

  3. Sper că nu ați uitat sloganul „3perechi șosete au chiloți la 10 lei”! Așa și cu nea sfaelefus de la sănătate, vaxxan covi era gratuit pe decimare habarniști, asta e la juma da preț pentru achiziție efecte grave neștiute. Apropo, despre această boala am mai scris, inclusiv că doftora de familiune mă aproape obliga trimit fata la vaccinare cu câțiva ani în urmă, eu explicandu-i logic cu argumente și fapte că nu trebuiesc fetele vaxxan daca nu sex și nu doftor la intrare in vagin. Șocant a fost pentru doftora sar nici că a mai deschis discuția. P.s. Din discutii și analize cu oameni onorabili, de ce vaxan daca se poate cauteriza zona afectata de chiruietajul aiurea al doftorilor obsedați de mita?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.