Veronica Putina: „Nu vreau copii“ 

 Modelul rus Veronica Putina a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru abonații săi pe o rețea de socializare populară.

Fata de 23 de ani a vorbit, în special, despre planurile sale ambițioase de viață și, de asemenea, a recunoscut că nu își dorește copii.

– Tatăl tău este Putin?
– Doar dacă după nume 😂😂

— Care sunt planurile tale pentru viață?
— Vreau să ating cele mai mari înălțimi posibile în modeling. (…) Fiecare filmare este o oportunitate de a cunoaște pe cineva și de a intra în proiecte noi, interesante. Vreau să învăț în sfârșit engleza și turca la perfecțiune. Vreau să urmez cursuri de actorie și să mă dezvolt și în această direcție. Vreau să cumpăr niște proprietăți imobiliare și, în sfârșit, să-mi fac propria afacere (pentru că nu devin mai tânără).   Să călătoresc pe mare.

— De ce ai fost agresat în copilărie? Esti atat de dulce si frumoasa.
– Când locuiești într-un sat mic, în familie sunt mulți copii, nu există independență financiară, nu ai haine cool, nu ieși cu prietenii, ci în schimb ajută-ți mama în weekend, mergi la biserica… Toți ceilalți copii au sentimentul că ești un proscris. În plus, probabil că nu știam cum să comunic cu copiii. Dar nu am traume din copilărie 😂 Cred că aceasta este o experiență de viață grozavă. În general, mi se pare că acum copiii sunt și mai supărați decât erau când eram copil. Cred că trebuie să adoptăm o abordare foarte responsabilă în ceea ce privește creșterea copiilor. De aceea nu vreau copii 😂😂😂😂😂

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Numai călătorul din Africa o dezbate din rating….
  Că e Putina și nu vrea copii mai mult nimic …zero..gunoi din ăsta cat vrei in oceanul internetului..

 2. Ce interesant! Reușiți să depășiți Adevarul și Gândul le stupizenie.

 3. De ce maia milaia nu doresti copii? Sa aiba Putin rezerva bogata ptr a trimite la abatorul din Ucraina…….[Rumburak]

 4. articolului? Vreti s-o folositi in propaganda ”fara copii suntem prea multi” sau e doar un fapt divers? Este tanara lucreaza intr-un domeniu in care silueta conteaza. La 23 de ani unele sunt inca in facultate/medicina sau arhitectura, nu au o sursa de venit, iar tanara aceasta chiar daca o are este la inceput, viseaza sa atinga gloria/renumele. Poate inca n-a intalnit iubirea.

 5. scopul este sa va treziti. sa nu faceti copii intr-o lume unde copii sunt „tratati” cu otrava farma de cand sunt scosi „pe teava”. cand faci un copil NU il faci „sa-ti aduca o cana de apa cand imbatranesti”, CI PENTRU EL. PENTRU VIITORUL LUI, PENTRU BUNASTAREA LUI, PENTRU FERICIREA LUI. nu pentru ca tie iti este frica sa mori singur, desi, singur esti toata viata, dar esti prea hipnotizat sa iti dai seama! ce fericire ii oferi unui copil astazi? ce fac copiii vostri? vor fi toti orbi, surzi si muti curand. casti in urechi, stau la masa in grup, dar comunica prin mesaje prescurtate, prin telefon (wow), ochii beliti in ecrane luminoase, care distrug vederea si aduc glaucom, din cauza ca ochiul se usuca, prin lipsa clipirii? uitati-va in jurul vostru! cine doreste si isi ia angajamentul sa dea viata unui prunc in aceasta lume, sa fie fie constient ca il condamna la NEFERICIRE. o lume bolnava si deviata, o lume care se indreapta spre o dictatura, unde copilul nu mai apartine parintilor, ci devine sclavul societatii corupte, bolnave si criminale.

 6. digitalizarea copilului tau, OMULE, incepe pe tacute, pe somnul tau. in curand nici un act nu va mai fi valabil decat daca accepti amprenta. si voi vorbiti despre copii…ha!
  si nu vei mai putea cumpara sau vinde fara semn… „HOTARARI” ALE UNOR NEALESI CARE INCALCA CONSTITUTIA ROMANIEI! DICTATORII SI CRIMINALII CONDUC PRIN DECIZII SI HOTARARI NU PRIN LEGE. LEGEA ESTE CONSTITUTIA ROMANIEI. ATAT. IN REST MAJORITATEA LEGISLATIEI, INCLUSIV CODUL FISCAL INCALCA CONSTITUTIA ROMANIEI! APROPOS DE PATRI-HOTI! NICI UNUL NU VORBESTE DESPRE ASTA! TOTI SUNT MUCLES SI AICI VEZI CA, DE FAPT, TOTI AU ACELASI STAPAN! AM DREPTUL SA ALEG IN CE FORMAT DORESC SA AM ACTELE! TREZITI-VA BHAI!
  Actele de studii vor avea cod QR, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern, inițiat de Ministerul Educației și pus în consultare publică până în 4 decembrie 2023.
  https://r3media.ro/actele-de-studii-vor-avea-qr-anuntul-ministerului-educatiei/

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.