Victor Ponta – consilier de afaceri dubioase

Minune politică în toată regula! Într-o situație de mare dificultate și încurcătură, plus nepricepere, premierul Marcel Ciolacu l-a numit consilier onorific pe Victor Ponta. Știrea n-a depășit caracterul ei de informație cheală și de aceea merită cîteva considerații, mai ales că, imediat după apariția deciziei în Monitorul Oficial, descurcărețul Bogdan Chirieac a și pus un microfon la gura fostului premier Victor Ponta.

Iată ce a declarat acesta, conform Dcnews:
„Atâta timp cât domnul Ciolacu, în calitatea sa de premier al României, își dorește să colaborăm în acest domeniu, sunt onorat și foarte deschis să lucrăm împreună. Cred și sper că România poate să își îmbunătățească relațiile economice cu alte guverne și cu mari investitori internaționali. Nu sunt om care preferă să stea pe margine și să critice – dacă am ocazia să sprijin și să obținem rezultate sunt bucuros! Și la nivel personal am o relație cordială cu domnul Ciolacu și îmi doresc, din toată inima, ca Guvernul pe care îl conduce să performeze în zona economică!”

Ce se înțelege din declarația lui Victor Ponta? Că se va ocupa de „relațiile economice cu alte guverne și cu mari investitori internaționali”. Ne-am scos cu Victor Ponta? Chiar putem aprinde alte speranțe?

Putem presupune că Victor Ponta va pune umărul lui săltăreț la dispoziția guvernului PSD. Și se ridică țara? După cum se vede în CV, fostul premier Victor Ponta nu are studii economice, n-a condus nici o societate comercială mai răsărită și nici o multinațională și nici diplomat de mare cuprindere n-a fost. O dă bine pe englezește și cam atît. În relații externe, n-a fost nici star, nici performant. Exceptînd legăturile sale prin China și Turcia, Victor Ponta n-a izbutit cine știe ce cooperări. Cele cu China au fost blocate însă prostește de o OUG a guvernului Ludovic Orban (cu argumente de la Cătălin Drulă), iar cele cu Turcia funcționează bine în materie de autostrăzi și mijloace de transport (chinuitele autobuze Otokar și tramvaiele Bozankaya). Altceva ce? Mergem de trăznește pe autostrada spre Brașov pe care Dan Șova a dormit pînă la inaugurare? Ne zbatem pentru locuri de muncă la investițiile majore pe care le-a pus la cale cu Franța și Germania? Cum cele apărute pe vremea guvernelor sale sunt toate ocupate, ne chinuim să prindem un loc de muncă la fabricile dezvoltate de România cu Germania în urma strădaniilor lui Klaus Iohannis! Cooperări de mare impact economic, nu glume proaste!

Cu ce va ajuta Victor Ponta? Îl ajută pe Marcel Ciolacu la Bruxelles să obțină modificări la catastrofalul PNRR al lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Cristian Ghinea (ultimul a scris, primii doi au semnat ca primarii)? Dacă răsfoim filele istoriei recente dăm peste celebrul „to do list” cu acele înrobitoare puncte cu care Victor Ponta s-a întors de la Bruxelles după o slugarnică întîlnire cu Barroso și a „smuls” cel mai umilitor document cu care s-a încheiat la presiunea americană referendumul (valabil) pentru demiterea lui Traian Băsescu. Mai vrem o victorie de iepuraș, similară acelui „to do list” care l-a salvat pe Traian Băsescu?

Cu ce să-l ajute Victor Ponta pe premierul Marcel Ciolacu? Să-i pună la dispoziție experiența și legăturile sale cu cei mai buni miniștri profesioniști din cele patru guverne Victor Ponta? Adică să-i ceară niște idei superluminatului Gabriel Oprea, fost vicepremier al său? Să analizeze soluțiile pentru reducerea deficitului bugetar cu specialista sa în finanțe Ioana Petrescu? Sau să-l întrebe pe Dan Șova cum se pot face niște zeci de kilometri de autostradă în plus? Victor Ponta ar putea să-l consilieze pe Marcel Ciolacu la cum să scape de problema doctoratului ratat? Sau cum să lucreze cu serviciile secrete? Cum să obțină sprijinul în materie de IT și comunicații, mai ales pe la România TV și la Sebastian Ghiță, unde Victor Ponta doarme și își mănîncă sandviciurile în pauzele de la dezbateri dedicate părerilor sale. Și, dacă Marcel Ciolacu bate palma cu Sebi Ghiță, România TV și Victor Ciutacu îl umflă și îi prelucrează o aură de conducător?

Victor Ponta poate veni cu idei și soluții în economie. Cum s-ar putea relansa economia în prag de recesiune? Simplu! Victor Ponta dă fuga la Victor Niță-Ospătarul și vine cu niște idei salvatoare. Mai pune de un memorandum cu KazMunaiGaz, numai de cîteva sute de milioane de euro! Sau îl roagă pe Darius Vâlcov să creioneze o altă schiță de buget mai deșteaptă decît cea a lui Adrian Câciu.

După reacția lui Victor Ponta apărută la Dcnews (!!!) sunt gata să mă întreb dacă nu cumva fostul premier a fost adus la guvern pentru rezolvarea sforăriilor economice mai complicate ale premierului Ciolacu și ale buzoienilor săi. Victor Ponta chiar ar putea juca un rol de negociator, ambreiaj, intermediar și pușculiță cu investitorii importanți care mai calcă prin Piața Victoriei.
Numirea lui Victor Ponta drept consilier onorific al primului-ministru ne ajută să înțelegem cam ce-i în capul lui Marcel Ciolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 35

119 Comentarii

 1. este liantul Romanesc. Trebuie brevetat!
  Pe vremuri se spunea ca Pinochio ar avea 100 milioane pe la Stambul, le-o fi terminat?

 2. Da tu cu ce ajuti tara asta domnule ziarist deacuma batran?Cand au disparut miliardele de euro ai spus ceva ?Nuuuu…ca atunci era geniul nostru Catzu El a jutat ,cu Orban si cu Virgil Ei au ajutat tara !Ponta nu e bun ,ca n-a furat nimic fata de jivinele mele care au nenorocit tara. Siktir !

  • Dar câte erori într-un text atât de strâmb și prost!
   Guvernul prezent nu e al PSD, ci al coaliției PSD – PNL. Gorghiu, Turcan, necunoscuta de la externe, aia care e la învățământ s-au transferat la PSD? În mercato sau în timpul competiției?
   Autobuzele alea din Turcia au un avantaj economic pe care niciun ratat de prin presă nu l-a prezentat. În prețul autobuzelor este inclusă și mentenanța. La Mercedes, mentenanța e plătită gros și separat. Dar de unde știe ziariciul că autobuzele și tramvaiele turcești sunt conserve, chinuite, nedospite? Și-a lăsat mașinile scumpe și a circulat cu ele?
   Înțeleg că nu ne plac afacerile cu chinezii, turcii. Sunt bune alea cu americanii care ne iau banii pe niște rable de planoare și ni le livrează peste 3 secole? De unde atâta dihotomie? Occidentul e oul magic, salvarea universului, pe când orice alt stat înseamnă apocalipsa?
   O să se nască și generația care nu o să aibă complexe față de viermii de americani și o să scăpăm de poleita lor civilizație.

 3. Avem pretentia ca Ponta sa se bata cu Amerecanii, cu Baroso?? Vrem ca Ponta sa ii dea o smetie lui Putin ca sa fie toata lumea multumita? Romania e o Colonie. Si ii place!

 4. Propun sa aduceti inaapoi gruparea de crima organizata :iohanus ,orban ,catzu ,guran ,alina ,raluca ,blaga si pe toti hotii penedelisti sa continue ce a inceput si sa o ia de unde au lasato cei trei +iohanus Zici ca este un comentariu ,,duplicat ”Da asa este duplicitarilor!

 5. Serios domnule Nistorescu, atat a facut guvernul Ponta pentru Romania? Inseamna ca ne meritam guvernul Ciolos -ZERO, guvernul ORBAN, guvernul CATU, guvernul CIUCA…

  halal sa ne fie..
  Are dreptate sociologulk Palada – Romanii merita ce e mai bun….ii merita pe Ciolos, Orban, Catu, Ciuca…
  Daca atat puteti sa spuneti despre Ponta e trist si dramatic….iar din partea unui ziarikst este RUSINOS…

  Nu il apar pe Ponta, a facut uriasa greseala sa demisioneze….uman il inteleg, dar el este politician!!!

  • S. spune:
   19 august 2023 la 12:20 ———–Nu a facut numai atit guvernul Ponta ,sa uitat poate ca tot datorita acestui guvern a lui Ponta, sa dat legea vinzarilor de teren agricol strainilor si am ramas si fara foarte multe hectare de teren agricol .Stie cineva cit teren agricol mai este al romanilor la ora actuala ? Nu mai comentam despre Rosia Montana pt. ca si acolo Ponta este inplicat ,dar din pacate asa cum se practica in Romania, totul se uita sau se baga sub pres si pana la urma nimeni nu este vinovat.Cine isi mai aduce aminte despre elicopterul cazut in Apuseni si Ponta care tocmai iesise de la sala de sport unde jucase ora lui de baschet ?

 6. Propun sa aduceti inaapoi gruparea de crima organizata :iohanus ,orban ,catzu ,guran ,alina ,raluca ,blaga si pe toti hotii penedelisti sa continue ce a inceput si sa o ia de unde au lasato cei trei +iohanus Zici ca este un comentariu ,,duplicat ”Da asa este duplicitarilor!Ca sa publici un comentariu care te atinge la orgoliu trebue cerere lav Iohanus sau la presedintele Brlarusiei ,asa-i domnule deontolog?

  • Nu, Românii merită politicienii corupti,dar și pe Ziariștii care vând „indulgențe” si se umplu de bani din manipulări ordinare., plus comentatorii parsivi care îi țin isonul lui Cornel Nistorescu. Gratis.
   Dacă România TV continuă să linșeze zilnic pe Gabriela Firea, probabil va continua linșajul și pe cotidianul împotriva psd. .vasele comunicante,… Haitele sunt solitare…

 7. SOPÎRLICA nu se dezminte….îi place sportul de aruncat cu noroi….

 8. Daca e consilier „onorific” inseamna ca nu e platit ? Atunci va „trai ” din „relatiile” cu marii investitori internationali ?

 9. Ce au în cap ciolacu și ponta??? Calti și pleava de „jmecher”!!

 10. Pontakul e tras la edec de generalul (!) Silviu Predoiu et Co.
  „Priceperea” economică a lu’ PisicutZ e o glumă bună…
  CioCiolanul aruncă PĂPICĂ în stanga si-n dreapta, să se sature diversele găști de SECUrici. Că doar nu-l plătește pe DOTTORE din buZunarul lui…
  Restul e pălăvrăgeală.?

 11. Bogdan Chirieac este legat prin vase comunicante de Marius pieleanu, după cum cornel nistorescu este legat de Sorin ovidiu vantu, Ion cristoiu si alți jurnalisti „formatați si transformați în jurnaliști capitaliști , după ce au trecut prin publicații precum Viața Studențească sau Scânteia Tineretului, prin tabere” de instruire ” la Izvorul Mureșului.
  De nepretuit experiența economică a lui Cornel Nistorescu, cotat ca fiind cel mai bogat ziarist român cu acțiuni de nici el nu mai stie . Cred că a avut sfătuitori finanțiști evrei.
  Da, Ciolacu este atacat de Nistorescu la pachet cu Victor Ponta. EI și ? CÂINII LATRĂ, CARAVANA TRECE.
  CITITI PE GOOGLE „DINOZAURII PRESEI ” și veti vedea că în buzunarele publicațiilor jncusiv online, intră milioane de euro pentru campanii de promovare și /sau, denigrare.
  Cazul cotidianul.ro.
  Firea, pandele, ciolacu… Să trăiască Nicusor plicusor!

 12. Ma unge la suflet acest articol precum si faptul ca se pomeneste de KazMunaiGaz carora acest mincinos le-a iertat o datorie la buget de 500.000.000 milioane de $, oare cat i s-a intors din ei? Sigur, il prefera Ciolacu, desi e constient de riscul de a-si aduce aproape un om fara scrupule care sta cu ochii pe functia de sef PSD, ca doar s-a dus martor la Dragnea si a dat-o jos in Parlament (el cu Tariceanu) pe Dancila si asa ne-am pricopsit cu Orban-Catu si cu mai mult de 50 mld. datorie suplimentara, ca doar Dragnea si Dancila sunt dusmanii lui Ciolacu iar PNL si seful lui aliatii sai. Relatiile externe ale lui Ponta se bazeaza pe smecherii, ii invata pe aia cum sa faca profit eludand legea romana. Halal consilier.

 13. Măi da înrăiți contra românilor sunteți mai nou echipa Cotidianul. Cu Băsescu în coaste și batjocura acestuia, cu ura lui Iohannis care simțea că-i suflă în ceafă la președinție, prim ministru Ponta a plătit arieratele adunate sub guvernul Boc, a mărit salariile dascălilor și le-a plătit tot ce au câștigat aceștia în instanțe, a aplicat legea pensiilor dată și neaplicată de guvernul Boc-Marko-Băsescu și a plătit retroactiv pensionarilor banii îndreptățiți de la data publicării Legii, a stabilizat deficitul și a creat o rezervă de 3% din PIB. Ce au făcut pentru cetățenii României lăudații prim miniștrii de dreapta? Au făcut împrumuturi ce au îndatorat țara pentru o jumătate de veac, au alungat investitorii chinezi pentru care președintele Franței și cancelarul Germaniei se duc cu rugăminți în China, s-au ploconit la USA care ne-a impus să cumpărăm armament casat, și ne-au pus rău cu Federația Rusă.

 14. Ciolacu a facut un prim pas. Sau un prim si ultim pas, fiindca Ponta ar fi trebuit primit de drept in PSD si pus ministru, nu consilier onorific care inseamna scos din jocul politic si tinut ocupat. In PSD a incaput terente si Ponta nu incape.Rusinos si pagubos pentru toata lumea, inclusiv pentru romani.Poate ar fi fost mai bine pentru Ponta intr-o alianta sau fuziune.

 15. Daca dl Nisorescu il leaga pe Ponta si e Firea, demersul e perfect!!

 16. Expertiza economica a lui Dottore Ponta e probabil la fel de valoroasa ca cea financiar-bancara a doamnei Dancila la BNR. Mai degraba, cooptarea Carlanului are de-a face cu revitalizarea ProRomania ca potential partid balama in 2024, in care sa se refugieze ,,bărbații si femeile de bine” din tot spectrul politic local, inclusiv factiunile PDL care au descoperit patriotismul european. Important e ca ,,forțele democratice” din oligarhia locala sa strângă rândurile impotriva ,,extremismului” AUR. Astfel încât la ,,vremuri noi sa fim tot noi” la guvernare. Oricum, pare sa fie deranj măricel la vârf din cauza nemulțumirii populare și a numeroșilor cretini si analfabeti din politica, care nu pot indruga o propoziție. Pe lângă astia/astea, dottore Ponta e absolvent de Harvard. La fel si draga Stolo si Crin Antonescu, rechemati, pare-se, sa pună umărul la stabilitatea regimului.

 17. @ Lu’ Nistorescu nu îi place de Victor Ponta pentru că este prietenul chinezilor, deci lu’ Nistorescu nu îi plac chinezii, ?
  Nistorescu exeriorizează „apucături” de chibiț cârcotaș și antiminoritar cu sârbo-albanezul Ponta, ?

 18. @Nae,nistorescu se face că muncește. Măcar nu este duplicitar ca prietenii Bogdan Chirieac, Ciutacu sau ion Coroiu/ cristoiu .
  Cotidianul a devenit un fel de ciorbă de obiele, reîncălzita pentru gustul lui Charlie, alias Tică. La concurență cu „Las Fierbinți”, daca nu curge, pică, n’asa, don Cornel?

 19. Ponta n-a dat suptventie la presa care preseaza ? Femeile sustin ca zgarcenia este un defect major, insuportabil.

 20. cu girul lui Chireac , ” parerologul ”… este Ponta , ” consilier ”..!! Ursarul , o va da de gard , cu , sau fara ” consilierea lui Ponta ..! ” romanica , degraba , in cap …!!

 21. V. Ponta este acel ins care, atunci când a ajuns Prim-Ministru al României, a dorit să facă la Romexpo cea mai mare moschee din Europa și un centru de învățătură Coranică? Aici, în țara voievozilor? Și care dorea să vindem firmei canadiene de offshore Gold Corporation tot aurul de la Roșia Montană, prin DINAMITAREA sitului arheologic de galerii romane, a orașului Roșia Montană, inclusiv a unor vestigii de cult medievale maghiare și „amenajarea” unui LAC de cianuri?
  Omul în mod clar are tupeu, are sânge-n instalație dar nu și la creier.

 22. pesedei contra pndlei , userei , se incalzesc hauristii , toti politruci de prima clasa .Am uitat favotitii lui mos martin .

 23. Ponta s-a ferit să spună clar ce se ocupă după ce nu a mai fost premier acesta doar afirmând că are un venit decent, prin târg umblă vorba că ar fi consilier al președintelui sârb ceeea ce îl face imncompatibil cu poziția, fie aceasta și onorifică, oferită de Ion cratimă Marcel. Serbia nu are afinitate cu NATO și este pesimistă în legătură o aderarea rapidă la UE. Mandatul lui Ciolacu în fruntea guwernului este ‘pe muchie de cuțit’ iar rezultatul ‘negocierii’ cu CE va fi prima ‘piatră de moară’, următoarea va fi ‘revoluția fiscală’ (alba-neagra) prin care pune presiune pe IMM-rile autohtone și populație.

 24. Poata are un avantaj pentru ciolaci, este sustinut afara de catre SIE.

 25. & Bre Nistorescule ești cam ca Tolontan , însă ceva mai îmbătrânit, ?

 26. Cornel Nistorescu are memorie scurtă, sau se face? . Guvernul Ponta a avut cea mai bună prestație din punct de vedere economic. Ponta nu a fost nici Boc, Câțu, Orban sau Ciolacu. Ptobabil nu a plătit pentru protecție „deontologilor” din presă. Aidoma PSD, îl ignoră pe nistorescu. Mare pagubă. Clar, vorbește ranchiuna din Cornel Nistorescu, dar si influențele Concurenței din TV, care nu discută cu gandacii de presă fost comunistă.
  In plus, nici Ponta, nici Ciolacu,nu au stofă de trădători de țară. Pentru un scârța scârța pe hartie, nu contează că se face de căcat la vârsta lui,mănce-l-ar uitarea și rușinea.
  Apropo, ponta a înfiat un copil.
  O ingrebare, puteți afla părerea lui CN despre evfei dacă veți căuta pe google:”Nistorescu, evrei”
  Ca sa știți ce hram poartă Nistorescu. Si antisemitii de pe forum .

 27. Hooo! Ptruuu! comentatori loviti de amnezie si cu un picior in dementa senila! Ati uitat ca, Ponta ca Prim Ministru, a facut ordine in haosul din Finante, obligand prin Lege, ca, absolut toate unitatile comerciale, sa vanda produse numai cu bon/factura fiscala, si sa se echipeze cu masini de marcat electronice. Salutam cu placuta surprindere cooptarea magistratului Ponta in Guvernul PSD/PNL, daca n-ar fi fost MATRASIT de Johanis cu „trebuia sa moara oameni, sa cada Guvernul PSD…” Ponta ar fi stopat in ultimii ani, prabusirea Finantelor Tarii, si n-ar fi permis drogatului si betivului Catu PNL complice jegos cu Popescu tot PNL, majorarile criminale pt Popor, la electr/energie. Nici nu ar fi permis, Ponta ca si PM, dezmatul cu achizitia de vaccinuri pe miliarde Euro, care zac prin depozite in asteptarea victimelor. De aceea Johanis&Co au manipulat, cu ocazia Colectivului, indepartarea lui Ponta de la butoane.

 28. Ponta, asemeni doamnei Dăncila, a infiat un copil. Alții schimbă neveste ca pe ciorapi, iar când divorțează, nevasta le plătește pensie alimentară, ca la milogi,pentru copilul infiat împreună. Ciudat, echivalentul lui Iohannis din presă, era putred de bogat. Dar avea nevoie de bani pentru copil??! .
  Viorica Dăncilă a fost mai demnă. A reprezentat cu cinste romania si a ținut piept Angelei Merkel. Misoginismul începe de la impotență, charlie? Tu ce spui?

 29. „lu Nistorescu nu ii plac chinezii”.. Editorialele exceptionale ale domnului Nistorescu au la baza, ideile, ratiunile si informatiile detinute de catre domnia sa si asa cum dunmaelui ne accepta opiniile noastre chiar si atunci cand nu suntem pe aceeasi parte a baricadei, bunul simt ar trebui sa ne oblige sa facem la fel.

 30. Mai rămâne ca Gabriel Oprea să devină consilier pe Apărare și ne-am scos cu șobolanii pontiști pe ulițele guvernului. Ce relații internaționale să știe lotrul doctoral de Ponta nu știa nici să-și înserieze dosarele penale de care se ocupa. Cum s-a ocupat și de autostrada București- Brașov, tronsonul Comarnic, pe care n-a făcut-o că i-ar fi zis Coldea să n-o facă. E manevra lui Grindeanu, care s-a gândit să-și proptească un spion în coasta lui Ciolacu, probabil că a pus și Erdogan o proptea!

 31. Imi place asa de mult cand vorbeste Ciolacu, … Parca blajineaza pe o bila. Dar acum ca s-a aliat cu poanta zilei, sunt sigur ca va blajina pe doua bile. …

 32. Victor Ponta, agent chinez de influență! | România Liberă
  romanialibera.ro › Investigații România Liberă
  8 iun. 2020 · Începând din anul 2013,
  Victor Ponta a implementat o agendă toxică a Partidului Comunist Chinez (PCC) de infiltrare în economia României.

 33. Si tot Ponta e cel care a aprobat americanilor inceperea testelor pentru gazele de sist, noroc ca nu s-au gasit zacaminte bogate, iar cand s-au revoltat localnicii Ponta a trimis jandarmii din Har-cov sa se lupte cu romanii. Nu au Ponta si Ciolacu stofa de tradatori ? Pai cine sustine actuala conducere (presed. si guvern)? Nu Ciolacu? Si e pro-romani? S-a dus Ponta in PE sa ceara respect pentru romani, asa cum a facut Dancila? De ce crede cineva ca a fost atat de denigrata Dancila desi a condus bine CE, a marit veniturile si a redus (ca pondere) datoria externa iar economia a fost pe crestere dar prostilor li s-a spus ca e proasta si prostii au crezut. Pentru ca era pro-NATO si pro-UE sau era prea pro-romani, si deci de neacceptat pentru stapanii coloniei ?! Unora, dupa cate vad pe aici le place circul, ala cu Grindeanu si Ponta facand guvern si baricadandu-se in PV. Ar fi de ras daca….Ce repede uita romanii! Nu sunt o persoana agreata pe acest site, majoritatea comentariilor mele nu sunt acceptate dar referirile din articol nu sunt vorbe goale, ele sunt exemplificate cu fapte. Da, guvernarea Ponta a avut si cateva masuri bune dar ceea ce a caracterizat-o a fost, dupa parerra mea, incercarea de a instaura persoane anumite la conducerea multor autoritati publice (deci instaurarea unei m…). Sau nu? Cine a numit la DNA,SRI, Curtea de Conturi, vicepremier s.a.?

 34. Citesc si ma intreb cum pot niste oameni sa il aprecieze pe Victor Ponta ,atita timp cit de acest politician ,se leaga destule lucruri gresit facute de el ,pt. Romania si pt. romani .

 35. Wow, cum a reusit CN sa starneasca atata oponenta ? Vorba partenerului strategic: „dincolo de credinta”.

 36. Apropos! Ce mai face Ioana Petrescu de la Cornu? Si-a gasit vreo slujba?

 37. Maxtor este agent bolșevic congolez, căzut cu parapanta fix pe Ceahlăul de gândire cotidianul, caruia, Arsenie Boca i-a prezis așa :”Cornele, fiecare pasăre, pe graiul ei piere.”
  Te comporți ca un Icar care dă din aripi ,dar nu poate zbura. Nea cornel se trezește din cosmar, lac de sudoare :visase că era un fluture prins cu acul de reverul lui Pandele. Sau nu, al lui Ponta, ciolacu…
  Gușă umbla cu pliciul după el, Firea , cu o plasă de prins fluturi.
  La sfârșit corul robilor din Traviata îi cânta maneaua:”fluturaș nu mai ai aripioare, PSD ți le-a retezat!

 38. Păi cu înfățișarea lui de chinez, cu ADN iudaic și cu apucături neaoș românești , de milioane, alții zic că de miliarde, 😉 cred că ar trebui susținut pe mai departe să facă parte din cei la care va trebui cândva să le cerem, și nu să ne dea altfel de socoteală, pentru tot ce au făcut, sau mai bine zis n-au făcut, de a ajuns România în halul ăsta, de n-o mai recunosc , nici unii , nici alții, dar de care trag toți în toate părțile.
  Se zice că dacă n-ai bătrâni, să-ți cumperi unul, mai nou trebuie să cumperi și astfel de proptele pentru a rămâne la guvernare .Mai ales că tipul n-a reușit , datorită scurtului pe care l-a făcut la guvernare să-și demonstrze toate calitățile specifice spiței din care se trage și a celei cu care s-a înrudit !
  P.S. Nu înțeleg de ce e doar „onorific”, cam cât mai are până la „magnific” și care sunt ceilalți….șase ! 😎

 39. Oameni buni, dl. Nistorescu v-a pus pe tapet trecutul glorios al psd cat si actiunile actuale, este un exercitiu pentru actualuzarea memoriei, care, din pacate, trece cu vederea orice dupa ultimii ani grei traiti cu alti escroci! Observ ca, in loc sa ne unim spre bine in analiza, ne impartim intre buni si rai sau rai si cei mai rai, dar nu avem puterea de a discerne si hotara ce e bun pentru noi! Majoritatea aveti dreptate cum are si dl. Nistorescu cand ne reaminteste trecutul glorios! Observam ca ursarul e disperat pentru castigarea alegerilor si foloseste orice metoda si orice biped pentru reusita! Ursarul nu dispune de incredere in sine si nici de personalitatea convingatoare de tip „garantez ca totul se va schimba cu mine”! Atentionez: nu va mai certati intre voi pentru a intelege hoiturile din politica, gresit, ca sunteti cu unii sau altii, fiti originali, fiti omul real care nu poate fi calcat pe jugulara, oamenii care nu mai accepta umilinta, oameni cu demnitate si onoare care impun respect peste tot! S’auzim de bine!

 40. Victor Ponta, agent chinez de influență!
  Victor Ponta, agent chinez de influență! | România Liberă
  romanialibera.ro › Investigații România Liberă
  8 iun. 2020 · Începând din anul 2013,
  Victor Ponta a implementat o agendă toxică a Partidului Comunist Chinez (PCC) de infiltrare în economia României.

  -nu are decat sa-i dea in judecata pe cei de la România Liberă
  pentru…ceva,
  pana atunci tot o sa reluam.

 41. Căci m-au înconjurat câini mulți, adunarea celor vicleni m-a înconjurat! Sărmanul Dionis, Sărmanul dl Nistorescu! Este atacat în haită de gunoaiele sociale, ziariști hrăniți de psd, precum sunt hrăniți porcii la troacă de către țărani? Victor Ponta Viorel escroc de 10 Dani cu Centura Neagră, cu Tesla X de 150 000 de Euro, 630 Cai putere, bar propriu, bani dati de la buget pe nemerit, Partidul lui Victor Ponta Viorel nefiind în Parlament? Ponta sfătuitor la un Magraon Analfabet din Buzău, cu carte de muncă la 38 de ani? Cu Ecologica când nu era Ecologica acreditata? Dle Nistorescu dați ” margaritare” porcilor din psd, postand inepțiile trolilor psd! La gunoaiele astea Sociale, dacă le ceri Fișa Fiscala, vezi ca au PFA în Ziarism, bla, bla! Adică rahat uman la tonă! Yahweh nu mai sta cu nasul între bucile Profesorului V. Nu ai nevoie de aer? Fraierilor, limacsilor, sunteți slugi, cârpe la cancerul generalizat PSD-PNL! Vă place limbajul, cortexul lui Ciucă? Vai de mama voastră! Supozitoarelor!

 42. Am ținut tot postul. Nu am băgat carne în gură, nici măcar nu am pupat trup de om/muiere 67 de zile! Acum eu care sunt sărac și cinstit, sunt atacat pe nedrept de slujbașii ferocelui Varan Voiculescu? El are trusturile de presă cu angajați, cam cât avea Republica, Faur și IMGB la un loc! Puhoaie de muncitori ies de la Antene, puhoaie, torente! La mine la redacție iese câte unu la șase ore ca injecția cu penicilina! Eu sunt sărac, Varanu’ bogat, eu curat, Varanu curat murdar, Eu în Rai, Varanu incarnat în Varan, nu în Bucale, în Komodo! Mă duc să beau un șpriț rece! Vă pup!

 43. Nea Cornel a uitat sa inscrie in performantele cominternistului din familie Del Ponte taman pe cele mai importante, consilier in Serbia unde din acest motiv s-a refugiat MILIARDARUL sekukurist Ghitzza, consilier al viitorului Sultan la vremea aceea, ocazie cu care a aranjat special un PUCI MILITAR pentru EPURAREA IENICERILOR sefi nealiniati Comintern, TRADARILE in lant incepand cu aceea prin care L-A SUDAT de scaunul din Deal pe Mongolul megies, Del Ponte fiind Micul Mao care s-a turcit!!! A urmat TRADAREA Romaniei prin inscenarea CRIMEI de la Colectiv pentru A „PARASI CREDIBIL” administratia, lasata astfel pe mana Sekuku-iului – PRIMA LOVITURA DE STAT GUVERNAMENTALA, iar dupa DOI ani a mai pus de o LOVITURA DE STAT cand s-a baricadat cu COMINTERNISTUL DE FAMILIE Grindeanul la Victoria…socialismului!!! Penultima LOVITURA DE STAT cu Malacul brailean si ultima cu Ciuciu Olacul!!!
  Consilier pe probleme de Securitate, fapt demonstrat si de interventia personala a MARSUPIULUI Ben el mosad Kiriakovici, omul la toate diversiunile swekukluriste!!! Nu intamplator AGENTUL SOVIETIC „S.(alvamar)” a sarit ca ars in apararea basoisului Del Ponte
  unul dintre cei mai Tica-losi TRADATORI ai Romaniei, ultimii 15 ani de CRIME CONTRA POPORULUI ROMAN datorandu-i-se!!! Prietenul intim al INFRACTOAREI NATIONALE internationalizate KoyveSSy cu care se imbarliga prin podgorii si crame dandu-i lista cu Dragnea
  care era sa compromita referendumul si ceilalti adversari din Partid care-i mirosisera jocul dublu…

 44. Dacă obezul de la Cornu cu testicule mari, păroase, grele cu intenția de a fi numărate și pipaite la indicația „posesorului”, de către poporul român, avea în exces 2 cromozomi XX, poate era măritat cu profesorul Suciu de la Universitate și Petromul era salvat! Zeci, sute de Miliarde de Euro rămâneau în România și nu luau calea Vienei! Așa, așa suntem și mai săraci, mai prosti, mai idioți! Dacă obezul era pomadat violent, perucă blonda, bărbierit pe picioare și pe piept, ruj roz și cătușe îmbrăcate în piele de iepure în poșetă, România era salvată! Pentru 2 cromozomi lipsă care au dat „senzația” de bărbat, România fost pierdută pentru Eternitate! 2 cromozomi blestemați care făceau mai mult femeie pe bărbatul femeie!

 45. Cei patru apostoli sunt trei, charlie și Tică, cel ce îi tine „socoteala ” lui Viorel victor Ponta si îi scutură trandafirașul lui Cornel Nistorescu.
  Bagă cărbuni, charlie, alias Tică, ai rămas în urmă cu trei ture.
  Ești junior, copile și fără minge. Te-a scos Nevoia la produs? Crezi că Nistorescu apreciază ajutorul tău jalnic, benevol,neretribuit?
  Cum ai ieșit la produs, era șlițul cotetului deschis? Umbli cu socoteala lui ponta in gură, numeri ouăle lui Năstase, dar bomboana e si pentru charlie, nu fi lacom . . Doru Buscu râde cu lscrimi, cu lacrimi râde… Și Piedone. Ce face Muma Psfurii, recte Doina Oltului? Nu o mai dcoti la produs? Are o sarmancur?

 46. Constatăm cu stupoare că unii indivizi își schimbă bucuroși stăpânul, crezând că astfel își vor îmbunătăți imaginea terfelită. Ce poate să facă Pontache-Dsndanache? Sa frece menta!Căci ponta ceea ce astăzi face, mâine desface. Fiind aspru și necioplit din fire, ușuratic și versatil, nici nu te poți bizui pe „hotărârile” lui. Te ia cu voma, numai uitandu-te la el. Ponta este un vierme, un vi-rus contagios dezlănțuit. Este dintre acei intriganți cu experiență care ar face orice porcărie pentru un scaun. Sale! Sale! Până și raiul l-ar vinde dracului. Daca ar putea. Nu e de mirare că fariseul Ponta este considerat un fel vrăjitor malefic.

 47. Cornele … in curand esalonul 2 va fi, cum premeditat, cum pre-anuntat : REACTIVAT ! 😉

 48. Victor Ponta un putregai politic ce revine la suprafata. Asta si-a spalat averea fabuloasa prin cetatenia sarba, consilier al Presedintelui sarb. Un specimen extrem de periculos ca si altii, romainii si Romania il MERITA. Votati PSD!

 49. Ma culc beat, mă scol treaz și tot așa! Îl văz pe „eternul” Sf Teodora de la Sihla, Morsa Competenta Slinoasa si Adormită! Era semiadormit la România TV! Avea 8 herti pulsul în zona alfa, adică spre somn adânc somn profund! Picotea, bărbia ii căzuse cu capu’la piept, saliva ii curgea timid pe la colțul gurii! Zicea că Ciolacu are o șansă istorică! Istorică la ce? România în incapacitate de plată, Manole de la BNR, la BNR până se cacă pă el? Până la 115 ani? Picotea Morsa Adormită și genialul Cornel Nistorescu este invitat „O dată’n viață” nu la Andreea Marin ci la Tucă Marius? Morsa este 80% din programul Antena3 CNN, România TV, Realitatea Plus, ca Oxigenul din atmosferă? Numai oxigen și Smirna nu emite Morsa! Emite diamine, Putresceina și Cadaverina!

 50. @ Probabil că reforma învățământului ar trebui începută de la liniuțe, bastonașe, oușoare, că nu îi plac lu’ nea Nistorescu chinezii ăia mici și mulți, care vin de la răsărit, pentru care are povești de groază cu teritoriile lu’ Spânu, prin care a trecut Fomilă lăsând oase care să scadă valoarea socială și a terenurilor lu’ Spânu, ?
  Ăia care folosesc ”liniuțe” când sunt majori manifestă slăbiciuni de conducere, ?
  Chinezii au sistem de scriere cu liniuțe și bastonașe, ?
  Într-o lume mobilă în permanentă schimbare automatismele de conducere sunt expuse riscrilor într-un mod mai vizibil , ?
  Când populațiile sunt în scădere vin asiatici, răsăriteni, ?

 51. Nivelul lui Ponta nu depaseste terenul de baschet al unui liceu din sectorul 1…o caricatura de student intirziat, facut de Nastase, inghitit do Basescu, demis de Iohannis…un papagal care face tusa politica prin studiou pe la Tucă Show…se vede clar ca Ciolacu e disperat, ca sa numeasca consilier o nulitate politica obraznica si tupeista ca Ponta…a si sa nu uitam, sef de partid de terasa bucuresteana, cu 1% voturi de milă-silă…cam astea..

 52. Tica-losul marius rene e cum spuneam masso chist melanomic care-si supune nefiinta unor cazne precum acceptarea identificarii cu mine sperand sa fie reacceptat in HAITE!!! Niciodata nu a respins public Tica-losia camarazilor sai de a-l identifica in mod atat
  de marsav cu mine, intre noi neexistand nicio similitudine asa cum am explicat repetat…Sper ca Nea Cornel sa se fi lamurit intre timp cu cine are de-a face si cine este cel care se semneaza „Cornel Nistorescu”, postura din care il improasca cu dejectii care mai de care mai urat mirositoare…Tica-losul Sandu il porcaie pe personajul principal al subiectului numai ca sa uitam ca toate CRIMELE CONTRA ROMANIEI si CONTRA POPORULUI ROMAN le-a comis LA COMANDA Comintern si a Sekuku…Mao turcitul l-a consiliat
  si pe odrasla, poreclita „prostanacul”, de general de Securitate si s-a vazut cine-a iesit in 2009 pe tablete…Tot Mao a stat in spatele deciziei lui Ciuciu Olacul de a o readuce in clubul K2 pe FIARA Fierea, cea mai valoroasa AGENTA a turcitului…
  Pe unde umbla Tica-losul Barbu in loc sa citeasca dejectiile de la 17:37 ale camaradului sau Tica-los tomlin rene core hemo roid?

 53. & Un fel de, „tolontaniada” lu’ Nistorescu, prietenul lu’ Spânu , ?

 54. Ciolacu nu a numit pe nimeni. Noua securitate i l-a bagat cu forcepsul pe Ponta in guvern pentru a fi ferita de eventuale surprize in partea lui Ciolacu care dadea semne ca ia viteza. Este la mintea oricui ca in pozitia sa actuala de presedinte nesigur al PSD, Colacu vede peste tot adversari iar in Ponta vede cea mai calificata pramatie pesedista dispusa sa-i traga presul.Ponta a fost un premier sforar, norocul sau a fost prezenta in echipele sale a unor ministri profesionisti. In afara de gargara demagogica la televiziuni pentru prostii sai, Ponta nu poate altceva. Securitatea l-a prins de nas cu acel plagiat rusinos si i-a infipt belciugul in nas. De multi ani il plimba cum vor ursarii cu epoleti.

 55. Un excroc, un interlop politic, un mini-Hrebenciuc in devenire…o nulitate…in ce hal a ajuns PSD-ul…milă…

 56. Nu imi este simpatic acest Ponta insa zelul dlui Nistorescu in al tara in noroi da de gandit.Poate omul astepta in loc pe Jurma ,Vasi Radulescu sau Musta ca de acolo isi manca painica.

 57. & L-a văzut Nistorescu pe Ponta , zice, ,,Mrr !” , ? ,,Democrația trebuie apărată”, de ”chinezi”, ?
  Probabil că la nea Nistorescu democrația este și despre ce se găsește prin buzunare, ? Prieten a lu’ Spânu din ținutul cu, oase de la Fomilă, ?

 58. Stiai ca un ministru regional al agriculturii din rusia a fugit in sua din septembrie anul trecut? Citez din declaratiile lui scrise pe pagina de socializare, declaratii care sunt valabile si in Romania! „În Rusia, principalul motiv pentru care oamenii intră în politică este să fure bani. Corupția mi-a sfâșiat țara. Fie participi la furt, fie ești aruncat afară”, a spus Sharonov.” La fel e sfasiata si Romania de panaramele din politica romaneasca!

 59. Doua concluzii : 1. Cornel Nistorescu este iohanist si… 2. Ponta viitor ministru de externe .

 60. & Nu prea îi place lu’ Nistorescu de Ponta ăsta, probabil că îi amintește și de pontaje și de plățile de salarii și colaborări, în „ținuturi” unde este prieten cu Spânu și umblă Fomilă, ?

 61. Urât mai îmbătrânești nistorescule, mai ales acum de când ai devenit un tânăr frumos și liber usr-ist !

 62. Charlie, forcepsul scoate, nu bagă, ca taurul ptimariei la vita de mă mica ta. De aia ai fruntea parcă ai gost lovit de meteorit si mintea la pausal cu Tică, humor ovoidul tabac la numarat ouăle unor barbati. Dacă voi aveți un koy la doi fatalai, asta e.

 63. Asa cum secu l-a impins pe Iohanis prin luminator in PNL, tot asa isi introduce sluga Ponta in guvern. Next?

 64. Nistorescu a primit o trotineta cu toți ajutătoare și permis de parcare gratuită in Voluntari, cu acazia ultimei Luni pline. Charlie, ca să ai patru neveste, ori ești un măgar potent, ori o jigodie castrată, cu castravecior si pedegre la Ștefan Gheorghiu. Căldură mare, charlie/tică?

 65. Frică de muncă la Securiștii idioți? Se apropie alegerile, se apropie lațul de gât? Hienele psd își fac simțită prezența ca rahatul uman în metrou la Crangasi la 38 de grade! Urat, Urat îmbătrânesc trolii psd! As fi curios ca să văd Fișa Matricola a slugoiului psd Valentin alias Core, alias Yahweh, alias cățeii psd, alias supozitoare psd! Grea e munca, grea e munca! Ponta Viorel Victor, lins în colon de postacul Valentin? Avea dreptate împăratul Vespasian care scotea bani din urină! Banii nu are miros, n-așa postac repetent la Matematică Valentin? Dacă te ducea „devla” nu erai slugoi la psd! Marș la muncă fraiere, nu cârpă la Ponta!

 66. Eu sunt calea, adevărul și gramatica în mediul on-line! Dl general Ciucă îmi repugnă ca individ școlit, precum îmi repugna ciorile din Cișmigiu care se gainateaza pe pălăriile ultimilor boieri din România! Constantin Balaceanu Stolnici a luat „una” în ochi! A injurat de Mamă, de Firea, de toți Sfinții! Academician cu gainat la barbison? Dl Ponta e milionar in Euro pe lene. Are mulți admiratori pe aici! O dă șpagă la postaci pentru propria imagine? Ce spuneți?

 67. Uraa! Vom avea moschee la Bucuresti!

  Dar principala misiune a lui Puie Monta va fi cumpararea Evergrande.

 68. Uraa! Vom avea moschee la Bucuresti!

  Dar principala misiune a lui Puie Monta va fi cumpararea Evergrande.

  „A fost detectat un comentariu duplicat; se pare că deja ai spus asta!” Eu am spus, eu am auzit!

 69. Citesc opiniile si ma minunez citi idioti exista in tara asta ! Daca astia toti au ajuns sa il critice pe Nistorescu sau sa il laude pe Ponta ,atunci ne dam seama motivul pt. care tara asta care a fost atit de bogata ,a ajuns la ora actuala sa fie vinduta aproape toata strainilor,iar milioane de romani obligate sa plece din tara ,ca sa isi caute un loc de munca .

 70. Gata ești pe felie,la butoane,sa nu uiți ce ai promis.Adrian Năstase este o enciclopedie,asculta-l că elev eminent ce ai fost.Si acum nucleara de imagine care va duce partidul lui Ciolacu,PSD,câștigarea cu peste 60 la sută a alegerilor parlamentare și prezidențiale în primul tur.Lege prin care votul dat de cetățeni pentru parlament și președinte nu este facultativ ci o obligație cetățenească,care se sancționează ca infracțiune în caz de sustragere de la procesul de votare și amenda penală si suprataxarea proprietatii celui vinovat.Alegerea președintelui României în persoana fiului lui Nicolae Ceaușescu,Valentin Ceaușescu care va fi votat de români cu 110 la sută,și va declanșa o lovitură de imagine de-a dreptul uimitoare,o nucleară pentru români dar mai ales pentru comunitatea internațională.Valentin Ceaușescu are o pregătire și o inteligență de-a dreptul superioara fata de actualul președinte Johannis și mai ales un cult patriotic și mare iubitor de români.Vreau sa vad cum mii de români plâng în genunchi,la picioarele lui Valentin Ceaușescu ,cerandu-si iertare pentru asasinarea părinților săi în sfânta zi de Crăciun.Nici nu bănuiți ce energii poate declansa românilor și mai ales cum poate aduce Valentin Ceaușescu unitatea tuturor românilor ,un singur gând ,o singura dorința,o singura lupta,eliberarea României,și recâștigareaa influenței în lume,unirea cu Basarabia.Daca ai sânge în instalație,e timpul sa dai drumul la treabă.

 71. FITI ATENTI LA PERSONAJ ACTIVAT PE FILIERA MI6 DE PRIETENUL BLAIR, CE CREDE CA REVINE IN POLITICA MONDIALA IN PREAJMA ALEGERILOR IN UK. Inca se cred conducatorii Europei si cateii americii cu ramificatii in Europa de Est si implicit Romania. Ponta e activat. MARE ATENTIE LA PERSONAJ. HAI, SIMIOANE, SA TE VAD CE AI DE ZIS SI PE VOI ASTIA, SUSTINATORII AUR! Ce faceti cu acest cartof fierbinte, Ponta. Va dau un indiciu: vizita de 1 million dolari pe ora a lui Blair pt.a-i da sfaturi lui Ponta cum sa mute la procesele in care era inculpat, si la avionul in care Ponta era in drum spre Moscova pt.a reprezenta interesele Romaniei.
  MARE, mare atentie la reactivarea acestui personaj. E falanga unei puteri straine. Ciolacu e neputicios. E un moment crucial pt tara. De asta spun….unde esti SIMIONANE? AICI VREM SA TE VEDEM.

 72. feriti va,de haur,ri vin din galeriile de stadion unde e violenta,injurii,agresiune,huligani.jandarmeria ro stie ce jagardele sint pe,stafion.se,vrea sa fie agresiune in societate,mirlanie,tulburari,sociale?ciomagiti i bine cind sint agresivi pe,strada.astia,freaca clantele ambasadei ruse in loc sa faca,temenele la dna,ambasador,a,sua.noi iubim sua,europa,civilizata nu tembelismul de pe,stadioane.despre nato,au furat,ro secrwte inainte de,89 si acum stau?ro va,trada cind vine,rusia in ro,nu vor lupta,contra,rusiei,ii vor,lasa,pe vesticii din ro sa,fie,distrusi in 20minute.despre terhes,e un om super,ce cauta ls gsimanalele alea?de ce nu infiinteaza uniunea crestin democrata?despre sua,daca nu mai au decit idioti la conducere,ii ajjtam noi:le trinitem din papua niste papuasi sa i conduca.la rusi,ca,si ei,au idioti mukti,le trimitem niste generali din burchina fas o.2tari crestine care se bat ca proastele pt o bucatica,de pamint.noi prinim ucraineni in ro,ii ajjtam.vrem mincare ieftina de la ukr.fermierii pot vinde griul si altele la prwturi mici.mai bine importam din ukr hrana ieftina si buna,nu i mai ajutam pe papuasii astia,de fernieri.

 73. Traditie ciudata la romani:
  1- cel care a „plimbat-o” pe Dolores Ibarruri Gomez a ajuns premier din 22 DEC 1989;
  2- cel care a „plimbat-o” pe Carla del Ponte a ajuns premier dupa cele 73 de zile ale fostului sef la SIE (istoricul Unguent Ungureanu);
  3- cel care a pazit-o de jurnalistii straini pe Doina Cornea, necunoscuta oponenta la ceausescu din Cluuuj, a ajuns premier „dupa ce a trebuit sa moara oameni la Colectiv”.
  Cine urmeaza, cine a mai pazit o legendata SIE ? Daca gitanul din Maciuca era destept, il lua consilier pe Ponta si „plimba” pe altcineva !

 74. „Charlie, ca să ai patru neveste, ori ești un …”

  E suficient sa fi cel mai zgarcit bogat ! Tariceanu te-a depasit. Zgarcenia provine din credinta (In God We Trust).

 75. Totusi, de ce se arunca vina pe u.e., daca in componenta u.e. sunt si cocalarii politici din Romania luxului nesimtit? Logic si obiectiv: 1. Nu poate nimeni sa iti impuna ceea ce nu exista ca act semnat! Dupa cum stiti, anul trecut, piata romaneasca a fost invadata de produse ukraineene si din republica moldova, sa nu spuneti sau credeti ca republica moldova e tot Romania noastra, e un fals grosolan pentru ca, e scoasa republica moldova la inaintare pe model „eu+occi spalare bani prin Romania” pentru hoiturile capoase lacome din Romania.
  2. Stiti bine ca guvernul roman a donat(a se citi facut troc armament contra cereale, nu pe bani) armament si a pus pe tava infrastructura tarii pentru ajutor ukraina dar titul cu buna stiinta si intentie. Cum sa plateasca sau sa compenseze ukraina actiunile daca nu prin livrari de produse agricole si preparate gen ulei+, la care se adauga in paralel si importul din republica moldova de catre mafia pietelor plus a produselor de imbracaminte+incaltaminte(in Romania e firma ppk(nu e pepco polonez)= amestec de chinezarii+bulgaresti+republica moldova) in frunte cu capii coordonatori! Problema e ca au distrus tot ce inseamna producatori produse romanesti dar si firmele care mai produc haine si incaltaminte din Romania pentru tara. Asa ca, sa nu mai aruncam cu rahat spre entitatea u.e. pentru ca, in institutie sunt cocalarii romani organizati in clanuri infractionale, vezi si fortarea granitelor romanesti cu deseuri din multe tari si nu doar atat, sunt enorm de multe porcarii si mizerii acceptate de infectul colhoz politic european trimis din Romania.

 76. A aruncat Nistorescu cu piatra in balta iar o mie de romani sar s-o scoata.
  Iata cum se dovedeste inca o data ca daca vrei sa faci audienta, trebuie sa transformi o stire pozitiva intr-una ultra negativa.
  ….sau cumva a izbucnit superioritatea ardeleanului cu condei impotriva ragatenilor ce-si zic politicieni.
  Hai sictir, coane. . . . . .

 77. Înainte de toate Victor Ponta a fost un Prim-ministru bun,eu zic foarte bun,cred că cel mai bun.In calitatea sa de ce o fi, pe e langa Ciolacul nu știu cât de bun o sa fie că nu sunt Mama Omida, pentru asta trebuie să așteptăm că sa vedem,să așteptăm.
  Ponta cat a fost prim-ministru a avut relații foarte bune cu China ,cu țările de la Visegrad și cu Turcia,de mai mult nu a avut timp pentru că a fost dat jos și i s-a făcut loc lui Johanniss

 78. Si cu dottore si fara el, acest ultim guvern al lui Iohanis va sucomba odata cu troaca europeana. Faliment scrie pe toti. Mai zilele trecute China a renuntat unilateral la contractul urias cu fritzii, in joc fiind sute de milioane de masini care ar fi luat drumul Chinei. Nu ca ar fi vrut sa-i luxeze, dar efectiv nu mai sunt interesati. China a scos electrica de 6 mii de dolari. Una la fel ar costa in Germania 60 de mii. Si sunt mii de exemple asemanatoare. O fi auzit in sfarsit Ciolacu de BRICS si-l trimite pe doctor sa negocieze cu aia.

 79. Ponta Viorel Victor. Este aptsolut halucinant cum un parazit, plătit de la Bugetul României cu Tesla X de 150 000 de Euro, trăiește precum șeicii din Kuweit, fără „ca” să facă nimic, nimic, NI-MIC? Cum este posibil așa ceva? Cum este posibil? Să îți iei Energia din Nimic, Lene, Vid Cosmic? Este perpetuum mobile de speță 1, 2 si 3? Să nu duci lipsa grijei de mâine, tu care te scoli la doispe? Dacă aveam „orarul zilnic” al acestui mare, mare păduche, crapam de foame, muream de foame, eram ca la Auschwitz, Birkenau, Bergen Belsen, Mauthausen! Bag seamă că în cancerul generalizat PSD-PNL, dacă ești măcar un simplu „nembru” nu mori de foame! Idioții, cretinii din Privat, îți dau de mâncare, te spală inclusiv la cur! Mare Ti-e gradina Ta Doamne! În România numai cretinii, Prostii, Idioții din Privat muncesc! Restul? Ponta Viorel Victor cu pletele în vânt pe Dorobanți în Tesla X de 150 000 de Euro? România? Peste Elveția, Austria! Vedeți pe miliardarii în Euro Dan Ioan Popescu & Nastase Adrian! Petrom România? Tractorul Brașov, Steagul Roșu, Uzina doi? Vise taică, vise… Ponta! Câtă benzină ia la sută, Tesla X electrică? Peste 10?

 80. Azi e sf Duminica?. Bine! Mă bate un gând negru ca smoala! Să mai dau acces cititorilor la postări sau să le închid robinetul, fântâna Blanduziei, precum EVZ? Dl Andronic cu „macaraua mică” a extirpat postările! Dânsului i-a fost frică că va fi ciufulit de către cititori? Mie nu îmi este frică! Inclusiv în trafic am o bâta de baseball( ciomag de frasin), plus limbaj neacademic( Injuraturi, dracuieli). Trăim in România și asta ne ocupă tot timpul( M Badea, slugoi la Varan). Vă pup! Mai beau un șpriț rece cu mult sifon!

 81. Asta-i pohta ce-am pohtit! Din covrigar din Buzău, carte de muncă la 38 de ani, cu diploma de Ecologica înainte ca să existe Ecologica ca Universitate acreditată, sunt PM al unei țări Est Europene, putred de coruptă, putred de coruptă! Mă simt aici ca Harun al Rasid din 1000 și una de nopți! Am armate de lingăi, sclavi, iobagi fizic pe lângă mine( inclusiv pe aici, pe Forum la Cotidianul). Sunt agasat la fese de limbile lor moi, mătăsoase. Bag seamă că nu au „Pricepere” pentru câștigarea traiului zilnic. Pupatul în cur, pupatul mâinii este mult mai facil, mai ușor decât muncă pe șantier.

 82. Preacucernicul Tică, în Sf zi de duminică, se gândește la dracu, nu merge la biserică să nu cadă pe el si să ingroape doi in unul, charlie și Tică. Cum sdica? Doi și o păsărică mică mică, plină de păr, ca o junglă plină de goange?
  Hai sictir, „coane” Tică&Charlie. Cel cu bot îmblănit, fugărit de peste tot. Lui Nistorescu îi este rușine să vă blocheze, voi învârtiți manivela timpului pierdut, slugi la varanul Nistorescu. Diferența între Tică&Charlie și Mircea Badea este că Mircea are minte, are o școală bună, iar voi, niste expirati.

 83. PONTA este de o parsivenie si o iresponsabilitate pe care doar FIREA le egaleaza ! Mare eroare face CIOLACU , cu acest coiot ! Va regreta amarnic , in curind !

 84. Domnul Ponta nu Ponta,si doamna Firea nu Firea ca n-ai facut facultati si doctorate cu unul ca dl.av.Ponta !Acuma tu daca esti cumva Virgil guran cel cu certificat de nebun ca sa-si apere hotiile sigur te racaie PSD-istii va dau clasa in toate domeniile Sunt harnici,seriosi si pentru oamenii tarii!Poti compara niste parliti ca maimutza zbarcita a voastra CACATZU ala derbedeu care a furat miliarde cu iohannis cot la cot cu dl Ponta? Bai derbedeilor ,din 1880 de pe cand v-ati adunat in prosteala asta de pnl ati jefuit tara cu niste regi ca iohanus si ati ucis oameni ,zeci de mii de oameni criminalilor!Nu mai aveti vrusine Va vom arata pana la urma cine suntem noi cei multi ca inca nu ne-ati incalecat definitiv !

 85. CIOCIOLACULE CAND TE INCONJORI DE PUSCARIABILI NU TE MAI SCAPA NICI DRACU……..ORICAT DE PROST AI FI.

 86. Sunt mahnit ca tâlharul de pe cruce, ăla din dreapta! Am făcut parte din generația care a pus ciomegi pe studenți! Fac parte din generația care a furat, care a distrus România pentru veșnicie! Generația mea a furat România de 1,5 Trilioane de Dolari, a vândut Petromul și a distrus România! Fac parte din generația care a votat cu Iliescu și ” cu” Frontul Salvării Naționale in proporție de 97,8%. Noi am distrus viitorul copiilor noștri, al nepoților și al stranepotilor noștri! Urmașii noștri vor urină pe crucile și pe mormintele noastre! De nimic nu am fost buni! De nimic! Am lăsat în urmă o țară de hoți, idioți, analfabeți! Rușine nouă!

 87. Un securist care a intrat în magistratură prin ușa din dos cu ajutorul serviciilor. Încă cadru al sie la ora aceasta

 88. Radu Humor, la editorialul trecut, te-ai aruncat ca rața la muci, afirmând că evreii nu merită să fie finanțate din banii României, monumrnte ale cultilui mozaic. Cineva, un anonim , ți-a argumentat, dând exemple de evrei care nu au asteptat nimic de la antisemitii români. Un barbat răspundea comentariului respectiv. Dar nu este diferență între tine si optuzul care semnează Charlie. Radu Humor , nu esti o persoană onorabilă. Ești un antisemit provocator, nimic mai mult. Incult, fără lecturi și gânduri bune la adresa unei comunități pe cale de dispariție in România. . Toți avem un Dumnezeu și dreptul de a fi înmormântați potrivit religiei în care a fost botezat. Să ai parte de tot binele din lume, după inima și sufletul tău mic, mic de tot, dar nimic mai mult.

 89. @ C NISTORESCU
  AVETI PERFECTA DREPTATE.RUSINE NOUA. DAR AVEM IN ADN-ul COLECTIV CEEA CE AU LASAT POPOARELE MIGRATOARE(huni,fanarioti, tatari, goti, vizigoti, etc). Speram ca TOT DINTRE NOI ROMANII VOR FI SI SALVATORI . GRADINA MAICII DOMNULUI nu poate fi distrusa de PAGANI, TICALOSI SI TRADATORI.

 90. Pina la anul,cu ponta mai adaugam cel putin 50 de miliarde de euro la datoria externa a Romaniei.Am zis „cel putin”.SRI-UL are baza in el,ponta are cunostinte serioase in america de unde a cumparat faimoasele F-16 via Portugalia dupa care au urmat cele norvegiene.Unele au ajuns deja in Turcia la topit si construit autobuze si tramvaie cu care se plimba gagauzii si cumanii prin Bucuresti.

 91. @Cornel Nistorescu de la 13,30,ești Editat. Cornel Nistorescu a spus in editorial ce a avut de spus, dar faptil că vrei să „completezi”editotialul, dovedește că nu si catacter. Semnează cu numele tău de jivină, Tica, alias Charlie. Secatură securistă fără maniere. Te dimti bine cu postari de măscărici, pitic de grădină in capul căruia creierul se mișcă lejer .

 92. Sa ne fie rusine !Fac parte din actuala coalitie ,mai degraba din gruparea criminala PNDL!Noi am desavarsit ce au inceput urinarii cu buba CIOLOS in frunte Cand am vazut ca ei fura mai tare ca noi am inceput furtul in pandemie Nu mai conta ca ardeau oameni prin spitale si la poarta spitalelor No ne paruiam pe la Romexpo ,ne scuipam ,era un haos si o ciomageala incat am uitat de tara si ne-am adus aminte dupa …Dar tara ,tara ..cine o conduce?Lasa ca ea se conduce singura a spus geniul alogen Hai sa terminam cu orban S-apoi ce credeti ca ceilalti care nu au incaput aici ,stau degeaba?O…nuuu!Catzu stie ce are de facut Are instructiuni in privinta celor 40 de milioane de vaccinuri!Stie el ce are de facut …i-am facut instructajulTrebue sa substitue 50 de miliarde de euro din imprumuturi si sa-i dea la presa ,uite dl nistorescu abia asteapta,apoi la primari ,la clientii nostri politici (magistrati si sri si armata)Si cand s-au trzit maimutele ,dupa cacareala lor de la Romexo ,au vazut ca tara are 120 miliarde imprumutati ,ca este esuata si ca o scapam in rapa .Atunci ,abia atunci am gasit fraerii de la PSD ca sa ne scoata la mal putin Dar e greu ,am dus tara ca-n 1918ACuma eu am scris aici in ziarul rezisto sri st dar astept sa aprobe Belarusul Daca nu aproba ..pac ..la gunoi cu postarea ,ca nu e convine Suntem un stat atat de democratic incat presa e platita de olgarhi si pnl ,alegerile se fac cu furt pe fata si cu softul ,opozantii sunt inchisi pentru o gainarie iar noidelapidam banci si imprumuturi de sute de miliarde si nu patim nimic!Ia sa vezi acum …totul va fi cenzurat de Belarus!

 93. „Iată o meditație a cabaliștilor ce pune în evidență acest fel de efecte:
  1. Atenție la gândurile tale, căci ele au tendința de a deveni cuvinte!
  2. Atenție la cuvintele tale, căci ele au tendința de a deveni fapte!
  3. Atenție la faptele tale, căci ele au tendința de a deveni obișnuințe!
  4. Atenție la obișnuințele tale, căci ele au tendința de a deveni caracter!
  5. Atenție la caracterul tău, căci el îți va deveni destin!
  6. Atenție la destinul tău, căci el va formata karma cu care vei reveni în trup omenesc la următoarea reîncarnare!”
  Ioan Buduca

 94. Dac-ar fi si nistorescu asa ziarist dupa cum e ponta om politic (caruia nu-i dau mai mult de 7, in tara orbilor insa …).
  Megacampania nationala ‘firea tortionara’ a developat multe, inclusiv mezaliante surpriza gen nistorescu-gusa. La isterii si acuzatii false fara drept la replica toti se pricep …
  Si la ranjete prostocratice – macar tudoran cu kakistocratia era ceva mai academic.

  Ponta are relatii personale in china, turcia, serbia (ecou rusia). Chiar daca n-ar face NIMUC in directia asta, simpla lui prezenta in guvern reprezinta un pas spre iesirea din irelevanta intr-o negociere strategica dusa cu ocupantii sua-ue.
  Si, har domnului, pana acum concesiile le socotim in zeci de miliarde de euro si in cale libera spre faliment.

 95. Ei,ce va spuneam !!!??? ha,ha ha …Belarusul nu i-a dat voie domnuui NIstorescu sa lase postarea!Prea va atingea in direct la lingurica !In 2004 vanzarea Petrom a fost votata de parlament ,inclusiv de Basescu Ati tacut chitic ,asa-i?Erati manjiti toti inclusiv dumneata domnule ziarist Acuma ai prins glas?

 96. Totul are o limită! Totul, TO-TUL! Bă fraiere jegos de la 14.54! Rene! Ești Un securist ratat, cu avc, care mai are două bășini și se duce la Lucifer, că de! Unde la Bunul Dumnezeu? Bă fraiere cu pampersi la cur! Fraiere cu avc pe partea cu limba, io lucrez la ” Privat” fraiere Securist, io îți dau pensie, bani de medicamente, bani de pampersii, bani de pudră la cur pt evitare escoriatii! Fraiere Securist decrepit! Infectie nosocomiala! Eu te țin din munca și din suferința mea! Te țin din scârbă, din scârbă te țin Rene, olog cu avc! Îmi este scârbă de tine, scârbă de cancerul generalizat PSD-PNL, de voi toți îmi este scârbă! Va detest din inimă. Sunteți niște gunoaie sociale care ați trăit degeaba și muriți degeaba! Hoituri inutile Divinității….

 97. Cornel Nistorescu are un podcast pe Youtube, in care explica lui ion cristoiu(Coroiu făcea pe prostul!? ) ,că evreii khazari conduc România.
  Nisto-rectu are un cititor fidel, pe Radu Humor, (dacă acest @Radu” ar fi o persoană reală) , ori o reflexie in oglinda concavă în care se uită Nistorescu.
  Dacă e bărbat ,să scrie cornel Nistorescu un editorial despre cum conduc „niște” evrei România . Motiv pentru charlie să-l tragă de perciuni, iar pentru Tică,să-l pupe in dos , amintind de Mosadul mamii lui din Deșertul Negev…

 98. Am o lene de mă doare. Postez acum cu „scârbă”, cu lene, cu sictir! Pentru Limaxul psd, supozitorul psd de la ora 16,15 menționez că am băut până la leșin cu „jmecherii” de la psd! Am râs cu lacrimi! Tu trol mărunt, suptpozitor de la ora 16,15, nici idioții de la psd, nici eu, nu dau doi bani pe voi, voi slugoi psd! De fapt dau cu boltă peste tine și coledzi tăi cu ” mochii beliți” pe postări! Fraierilor, fraierilor! Vă știu CNP-ul din Buletin! Sunteți limacsi la Varan, la psd! Dacă vă pun adresa pe net? Dacă vă pun „chipurile” de sclavi, de lingăi? Râde postacii? Râde de voi? Ziariști rupți în cur! Viermilor!

 99. Prin obligativitatea studierii istoriei iudaice ne-am lămurit în sfârșit a cui colonie suntem, și de aceea propun ca șeful Israelului să fie și al coloniei România !
  Și mai propun ceva. Să se respecte statutul de colonie, în care colonialistul este obligat să suporte toate cheltuielile cu administrarea ei, așa că fără parlament, fără guvern, fără prefecturi și ministere, sau alte căkturi din astea plătite din banii noștri, mai ales că deja avem instututul ellie wiesel care conduce din umbră tot ce mișcă-n partea asta de lume. !
  P.S. Eventual, de câștigă pianistul războiul cu Rusia să ne anexeze și pe noi, ca să merite noua titulatură de „marele israel” ! ?
  Shalalom !!!
  P.S.
  Mulțumiți, beliților ?! 😉

 100. Un șoricel se întâlnește cu un elefant și îi spune: dacă nu aveam oreion cand eram mic , sigur eram cât tine, deși o trompă așa mare, mă încurca la calculator,la mers, trebuia să o scurtez, să o tai stânga împrejur . Marș, mă!

 101. In sprijinul lui Ponta se exprima doar gagautzii tembelizati la vremea respectiva de pacalicii Varanului. Laudele venite din partea acestor textieri sarmani ii fac un mare rau lui Ponta stiindu-se din partea cui vin. Ponta nu se pricepe bine decat la dat din clanta. Ca premier era toata ziua la televizor in timp ce cativa din ministrii sai(buni) ii faceau treaba. Dottore a fost un impostor selectat de securitatea lui Maior ca premier pentru a le satisface pretentiile. Dirija grosul investitiilor conform indicatiilor securistilor din celebrul grup de la Cluj. Printre alte acuzatii, de ce nu a facut macar un kilometru de autostrada in sudul tarii sau in Moldova? Panarama asta a sustinut ca i-a interzis Coldea sa treaca Carpatii. Recunoaste ca era premierul lui Coldea si al clicii acestuia.

 102. PONTA e OK = are relatii cu REPUBLICANII lui TRUMP !
  Deci PONTA chiar e … pe vineeee !
  🙂
  PS: Ce se mai aude de contra-ofensiva ukrana = castiga „democratii” usani alegerile dupa ce s-au „spalat de rusinea din Afghanistan” in „victoriile” ukrano-mesianic-nulandier-rusNACE ?
  = ii merge procesul bine lui SLEEPY JOE
  [= v-a obliga Ukraina la electorare in toamna sau In Ukraina nu e nevoie de democazy]?
  AUD ?

 103. Noi toti eram ai lui Coldea si al doamnei Quovesi si ai lui portocalaNoi toti taceam cand auzeam de acestia In afara de rezisti si globalistiCu ajutorul lu Qovesi am ajuns la putere Cu ajutorul ei si a lui portocala Iohanus …tatucu a adus toti ,,procurorii”lingai si dementi ca sa curete drumul de PSDEEEEE si sa putem sa ne insurubam in toate punctele cheieNe-am insurubat apoi ,,dati-le la cap la toti care vor sa vina in gruparea noastra de crima organizata condusa de un pres si el ipocrit ,stupid si nebun !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.