(VIDEO) Autogol de zile mari

Jucătorul Ben Godfrey de la Norwich a produs stupoare în lumea fotbalului, înscriind autogolul sezonului în meciul cu Burnley, disputat sâmbătă, pe teren propriu.

În minutul 80, un jucător de la Burnley a centrat de pe partea stângă, iar Godfrey, fără niciun adversar în preajmă, a înscris lejer în propria poartă de la şase metri.

Ben Godfrey, 22 de de ani, este cotat de transfermarkt.com la 11,5 milioane de euro.

Norwich ocupă locul 20, ultimul din clasamentul Premier Legue, fără şanse de a se salva de la retrogradare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.