(VIDEO) Ce face rusoaica în mijlocul drumului

O rusoaică a fost reținută pentru un sandviș cu caviar roșu.

Gulina Naumann, rezidentă în Moscova, s-a filmat stând pe jos în Piața Roșie cu un recipient de 14 kg de caviar roșu și un sandviș uriaș în mâini. Pentru aceasta ea și prietena ei au fost reținute. Oamenii legii au considerat-o drept o acțiune neautorizată din cauza mărimii sandvișului și a cantității de caviar.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

18 Comentarii

 1. Nu mai aveti „stiri” cu rusii ? Ce mai face navalnicul bautor de metilic in Siberia, sta pe net continuu ?

 2. Naumann,rusoaica?:)))oy,vah,rachela ce blestem de cultura

 3. Naumann, asa un nume rusesc inca din vremea lui Vladimir cel Mare.

  („O rusoaică a fost reținută”)

 4. Asta, ca sa nu mai spuna Charlie,Adrian.deeper-negro,ghita-porkozaurul ,haholi de toate genurilec,etc ca rusii nu au ce manca !
  Si cei enumerati mananca, tot cu polonicul,dar altceva !
  pOHTA BUNA LA TOTI !

 5. O stire interesanta ar fi fost ca in Romania sunt oameni care inca mai reusesc sa manance. Dupa ce-si platesc facturile.

 6. Deaga YR uar au dat-o in bara cu titlu. Rusoaica e in Piata Rosie si nu pe un DRUM!!!
  La ce ne folosesc titluri care denatureaza adevarul?

  Acu rusii sa manace caviar rosu daca negru nu au si lipseste si sticala de votka..,,,au saracit si ei…auzi sa manaci caviar fara un paharel de votka Stolicinaja…

 7. Ce inseamna … incultura!”oh,vay”
  Naumann este un nume german!

 8. O fraiera. Ar fi putut sa bea si 10 sticle de vodka si nu i-ar fi facut nimeni nimic.

 9. A venit militia, a masurat painea, a cantarit caviarul si a zis mai putin in tara lui Putin.

 10. Cam obosita duduia, chiar daca blanurile o prindeau bine. Si cum, manca icre rosii fara o vodca langa? Ce imagine facuta Rusiei este asta? 🤣

 11. Saliveaqza sclavetii din ROMANIKA ! Cati dintre voi ciumetilor ati avut 14 kg de caviar vreodata ???
  Da nu-i asa ,voi nu vreti caviar,icre negre de Manciuria ? Voi lingeti kuuur negru amerloc si latrati la rusi !!!
  Sclavetilor, stiti macar,cat costa o cutie de 100 gr de caviar,la CAREFOUR ,import ROSSIA ? nu-i asa ,nici n-ati indraznit s-o priviti ??? Iar rusoaica aia se lafaie cu 14 kile! A,da !fara vodka! CA romanii au ajuns in topul consumatorilor de alkohool ,pe plan mondial !!!

 12. Ce tâmpiți! Adică îți trebuie autorizație să mănânci un sendviș în piața roșie?

 13. Am ascultat ce cântă: spune că are votka în sânge. Cred că de-asta au arestat-o . Dacă spuneau că are votka în cap o lăsau în pace.

 14. @Asta e:cat de infantil/a esti,oy vah :))))))))))vai tie ; de fapt USR este afiliat la Fundației-Friedrich-Naumann stiftung,prin jumele ‘ german’ Seidler:))))nu ma mir de reactia ta ati devenit nervosi,

 15. Doua evenimente ,rusoaica asta maninca caviar rosu in fata Kremlinului si bradul de Craciun din fata Casei Albe, a fost dat jos de vintul puternic.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.