(VIDEO) Culmea cadoului pentru președinte!

Preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, i-a dăruit omologului său rus Vladimir Putin patru saci de cartofi.

”Cartofi autentici, de maximă calitate. Şi este adevărat că provin din grădina de legume a preşedintelui. În acest an am avut o recoltă bună”, a spus Natalia Eismont purtătoarea de cuvânt a preşedinţiei de la Minsk.

Sacii cu cartofi ai fost aduți într-una dintre sălile luxoase ale Kremlinului.

Lukaşenko, care înainte de a ajunge preşedinte al Belarus, în 1994, a fost director al unei cooperative agricole de producţie, apare an de an la televiziune culegând cartofi din grădina proprie.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=t-9DtS-TlB4

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

2 Comentarii

  1. Este de lăudat un om care nu își neagă originea, profesia și nu-și ascunde plăcerea de a cultiva legume, fructe de calitate. Numai între noi românii ies în față, grație probabil numărului mare care ne putem lăuda cu blazon boieresc, acei care batjocoresc un conducător dacă a fost cândva tractorist, șofer, etc..

  2. Foarte frumos. Un cadou cu o simbolistică aparte. Tocmai am vizionat pe History un documentar cu WWII în Est. În cea mai lungă blocadă din istorie, cea a Leningradului (Sankt Petersburg), toți cercetătorii de la Institutul de Cercetări Agricole au murit de inaniție dar cea mai mare bancă de gene a rămas intactă, iar timpul a confirmat că jertfa lor n-a fost în zadar.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.