(VIDEO)Probleme Cîțu? Moșia de 75 de hectare de la Voineasa, vizată de un apel în justiție

Pus oficial sub acuzare în scandalul vaccinurilor,  50 de hectare de pădure aflate în posesia familiei fostului premier Florin Cîțu  fac obiectul unei sesizări în justiție.

Tribunalul Vâlcea a înregistrat apelul pe care Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Ministerul Finanțelor l-au declarat împotriva unei hotărâri judecătorești prin care se cere anularea punerii în posesie a tatălui lui Florin Cîțu a unei suprafețe de 11,6 hectare de teren la Voineasa, informează Realitatea.

„Aici lucrurile sunt mai complicate, că ei și-au ales special aceste 50 hectare lângă zona de interes maxim turistic, valoarea întregii bucăți de pământ fiind de 12 milioane de euro. Niciodată familia Cîțu, bunicii, străbunicii lor nu au avut pământurile și pădurile aici, lângă pârtia nou-înființată de schi”, declara liderul George Simion, în luna mai 2021, de lângă Voineasa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

11 Comentarii

 1. Au si haureii dreptate ? Cum dreak , parca erau ” extremisti” !

 2. cum are citzu propietatea asta ? o fi avind vreun strabun paharnic al vreunui voievod…
  o fi primit mosia dupa vreo fapta de vitejie..probabil…ma intreb si eu
  cita golanie…o fi muncit cinstit si a cumparat cu bani taxati 75 (SAPTEZECI SI CINCI) adica 75.000.000 metri patrati de padure…
  a muncit cu un randament de a speriart chinezii…
  ce golanii..chiar nu va zgirie pe creier

 3. presa scria despre destituire unui sef/desfiintare a unui departament din minister cand era PM Catu ca sa nu se mai ancheteze hectarele obtinute de Catu si se spunea ca-i un abuz…

 4. „PĂI CUM N-AȚI AUZIT DE PAHARNICUL(de bere)CÂȚU? ȘI DE VOIEVODUL JOHAKLAW!/

 5. De cand citeste AUR, Cotidianul? Ar mai fi o explicatie: Distinsa Mama Catu, s-a spovedit, cu martori. Sau Iuda, cel vecin cu Dansa, cinci strazi si opt hectare, a „confesionat”?

 6. Catu PNL cel mai corupt si mai rau intentionat fata de cetatenii romani, infractor din nascare condamnat in SUA pt consum droguri, betie la volan, acest derbedeu a fost fixat de Johanis si PNL la butoanele Bugetului public, pe care l-a devalizat. Afacerea cu hectarele si muntele din Valcea, este de mafiotul Al Capone, inchis pe viata de americani pt evaziune fiscala colosala si spalare de bani negri. Catu PNL, infractor jegos, ridicat in slavi ca ar fi fost „dreptaci” bla, bla, acum DNA se straduieste sa dibuiasca gaurile negre comise de Catu PNL in banii publici si sa-i puna sechestru pe terenurile inhatate cu japca in Valcea. Succes, DNA si Justitia romana.

 7. O familie de escroci si infractori . Ar fi util si interesant sa mai publicati inca o data biografia acestui individ plantat de , stim cu totii de cine , si inghitit dintr-una de slugoii nostri . Ne vom lamuri si despre parintii lui (naturali sau de adoptie) care au dobandit paduri , munti si ape , de parca ar fi nepotii lu’ Mihai Viteazu ! Multi din zona cunosc in amanunt banditismul acestei haite de pradatori , intrebati-i doar ! Ar trebui stransi serios de fudulii si facute multe țepe , n-asa ?

 8. Bineeee…. Câtu a fost plantat ca prim-ministru de către Ioh-anus, un alt prădător ordinar. Amândoi au furat cât au putut.
  Doua (editat) umane!

 9. Ce aveti Bre ? De ce nu-l lasarati in pace….are acte bre, in regula….Le-am vazut eu ….
  E var bun cu mine si mi le-a aratat…e vorba de-o hartie galbejita prefabricata de sri, ca la carte, asa cum prevede legea retrocedarilor lu’ bombonel….
  Mai mult decat atat e semnata de Pileatus var bun cu Drogatus, ambii leat cu Bachus….ei dracie…

 10. Mare lucru…, este Ok, dar cand va veni vremea Justitziei shi pentru Manoli=Isar escu, ce produce vinul pe moshia lui Ceashka, ex.Cabernet de Sambureshti, vandut la BNR, shi nu numai! Sa intzelegem ca urmeaza Petrov cu ficele lui, samd? Deci sa avem putintzica rabdare stimabile, ca asha este in tenis. Sa speram ca minunea nu tzine 3 zile ca pentru khazarii venitzi sa se adape la libertatea originala din Romania, ce deja s-au pricopsit. Catzu nu este de al lor, doar a fost folosit ca altzii sa faca ghisheftul. Daca vretzi intrebatzi pe totzi preshedintzii noshtri alogeni: emanatul cu fasaieli tov.rromica Y.Yliescu, mankurtul kalmuc pretin shi el cu Gorby=tov.secretar de partid chibutz Pcr=Levantzica Tzapului, tov.Petrov=Base=alta fasaiala, care a scufundat flota, samd! Se pare ca libertatea noastra este ka kat potzi sa fi la furat. Pe vremea lui Ceashka totzi furau ca asha era in kamunizm, dar nici chiar asha pentru ca mai erau shi legi care se aplicau, nu ca in Kolonia noastra de acum=stat parale bune numai pentru unii, shi intoarcerea=inapoierea tzarii ca pe vremea tribunalelor po.pula re ale tov.Brukner=Brucan=baron=oracol de Damaroaia=daramare a Romaniei asha cum ruda lui bogata tov.Shoros a prescris la „intelectualii” GDS, na…ca tot de la intelectualii ashtia ni se trage.
  O zi buna.
  Con
  P.S. Shtiau ei ca pedeapsa cu moartea trebuia desfintzata, dar cu sshovinismul lor libidinos shi gretzos, au avut grija mai intai sa-l omoare pe binefacatorul lor, pe post de maskota=tov.Ceashka. Avem Hiene adevarate, nu???

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.