(VIDEO) S-a dezlănțuit iadul la Chelyabinsk

Incendiu la uzina de tractoare din Chelyabinsk, Rusia.

Potrivit martorilor oculari, înaintea incendiului s-a auzit zgomotul unei explozii, iar deasupra teritoriului centralei s-a ridicat un nor de foc.

Uzina este una dintre cele mai importante instalații ale industriei ruse de apărare. Fabrica produce motoare pentru rezervoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

11 Comentarii

 1. Măi jurnaliștilor, uzina nu produce motoare pentru rezervoare, ci motoare pentru TANCURI (engines dor tanks)! Decaia e asa importanta! Cine traduce să își mai folosească și capul, nu nai Google Translate!

 2. Intotdeauna sistemul de stat centralizat este capabil sa se adapteze din mers, in timp record oricaror cerinte. Rusii si-au reprofilat sute de intreprinderi pe industria de armament in timp record. Se lucreaza 24 de ore timp de 7 zile saptamanal astfel ca in cazul munitiei Rusia produce intr-o luna probabil cat toata Europa intr-un an. De preturile de productie nu are rost sa discutam. Se zice ca acum Rusia produce de opt-zece ori mai multa munitie decat la inceputul operatiunii speciale.

 3. N-are nici o legatura cu sabotajele. Confunzi actiunile unor partizani (ucrainieni in acest caz) cu sabotajele.

 4. Oligarhii o sa-si mute in Asia toata afacerile de razbel. Sau si mai in Asia.
  De fapt sunt, ca vin din Iran, Coreea de Nord sau … China.

 5. Hahaha! A luat foc un transformator electric acum 13 ore care a si fost stins in 30minute dar pt fitzuika nexta si jurnalagiul V.N este „iadul”! Mama prostilor este mereu gravida.

 6. nu 30 de minute, video-ul dureaza 30 de secunde, uimitor de repede, nici nu-mi pot imagina cum de devine negra imaginea atat de repede dupa o asa palalaie

 7. A explodat vreun tractor, sau un motor ptr rezervoare.
  Se stie ca ptr ca rezervoarele sa circule in voie, au nevoie de niste motoare foarte sofisticate……[Rumburak]

 8. A luat foc de la bombardament.

  Scopul atacurilor este sa-i intarzie pe rusi cand au nevoie mai mare pe front, unde isi sacrifica tot de la arme, oameni la masini de lupta.

 9. Iadul ziceți??!
  Deci știți cum arată iadul?
  Numai în pustiu nu arde nimic… Dar se mai întâmplă și pe-acolo..
  Cum vreti voi iad pentru ruși. Tocmai vă scrășnesc dinții..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.