La americani (VIDEO) Tornadă nebună. Pagube ca după război

Greenfield, un mic oraş din Iowa, a fost măturat de o tornadă puternică, ucigând mai multe persoane şi rănind altele.

Case au fost transformate ruine.

„Această tornadă a devastat o bună parte din acest oraş”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

 1. “ucigând mai multe persoane şi rănind altele.“ Dacă era vorba de Federația Rusă sau altă țară neagreată de Occident se anunțau morții și raniții cu celeritate. Dacă Doamne ferește era vorba de România se perpelea Opoziția și se întreceau ziariștii să umfle cifrele.

 2. Ce nevoie ai de bombe, daca poti controla asa ceva? Si totusi unii refuza sa creada ca este posibila controlarea conditiilor meteo.

 3. este fascinanta imaginea: https://www.ventusky.com/?p=45;25;1&l=temperature-2m totul ”caldut” chiar aprox. -1 in grad si in Groelanda minus 30 de grade la o latitudine mai joasa decat oceanul Artic sau ce pare a fi polul N.

  Poate o ploaie cu azotat de argint, poate o seceta, dar nu ceea ce se vede pe harta asta. Este o lege a Universului care nu depinde de noi.

 4. A fost intr-adevar urata.
  Intai ca era formata din mai multe fuioare albe ca infasurate unele de altele. Al doilea e ca a dat jos turbinele de vant ca pe papusi.
  Al treilea e ca a lasat o dara de distrugere in urma. Al patrulea ca a batut vantul mai bine de o zi dupa ce frontul a trecut.
  Al cincilea ca atunci cand batea vantul, simteai ca te ridica si pe tine in aer si ca ai neputinta in tine.
  Al saselea ca s-a auzit ca un tren.
  Al saptelea e ca a lasat distrugere in urma, a dansat pe carare de ca si cum ar fi fost la bal si bauta. A suflat casele desfacute in bucatele.
  A fost inspaimantator. S-au anuntat intai morti. Apoi au anuntat ca la casa respectiva distrusa au fost gasiti toti locuitorii.
  S-au strans bani pentru ajutorarea victimelor dar totusi ceea ce tornada de relativ 2 minute le-a distrus, le-a luat poate o viata intreaga sa construiasca iar acum nu mai au. Si este in fiecare an la fel. De acesti crestini nu se mai stie nimic apoi. Se presupune ca si-au revenit dar de revenit cum sa-si revina financiar daca nu cresc banii in copac? Ce sa plateasca asigurarea? Asigurarea e conceputa sa ia bani, nu sa plateasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.