Ce minunăţii în Parcul Naţional Munţii Rodnei!

Romsilva distribuie, miercuri, imagini deosebite cu covorul alb de narcise din Poiana Narciselor din Parcul Naţional Munţii Rodnei.

”Pentru iubitorii de natură care vor să ştie în ce stadiu de înflorire sunt narcisele din Poiana Narciselor din Parcul Naţional Munţii Rodnei, vă informăm că arată precum în pozele de mai jos şi că vă aşteaptă şi în această săptămână. Imaginile au fost furnizate de colegii noştri de la Romsilva – Parcul National Muntii Rodnei”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Romsilva, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, alături de imagini din zonă.

Turiștii care ajung în poiana de pe Valea Vinului sunt rugați să nu culeagă florile și să păstreze un comportament civilizat față de natură

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

2 Comentarii

  1. Ironic…Regia Nationala a Padurilor – Romsilva, adica astia care au slutit padurile Tarii, inchizand ochii in fata defrisarilor masive, facute de celalti hoti, cu care conlucreaza?…wow. ipocrizia nu are limite, mah!
    Potrivit Ministerului Mediului, cel mai mare proprietar este statul român, care administrează prin Romsilva 48% din totalul fondului forestier, iar cel mai mare proprietar privat este IRU Forest Assets, parte a grupului de mobilă IKEA, care deține 39.000 de hectare de păduri în România.
    Legea din 2000 privind retrocedarea pădurilor către foștii proprietari a fost aplicată haotic sau cu destinație pentru funcționarii primăriilor, de regulă din mediul rural, ori pentru afaceriștii mână-n mână cu decidenții politici, astfel că mulți dintre foștii proprietari nu au fost puși în posesie pe vechile amplasamente.
    Mii de dosare se judecă și acum în instanțe. Potrivit Rise Project, solicitările de retrocedări depășesc 400.000 de hectare de pădure, la o valoare de piață de peste 4 miliarde de euro.
    Pe de altă parte, statul ar fi trebuit demult să cerceteze prin organele abilitate cum au fost retrocedate fraudulos mari suprafețe de pădure din proprietatea publică. Dar aici ne lovim din nou de zicala „Corb la corb nu-și scoate ochii“.
    Editat

  2. Foarte frumoasa poiana cu flori, pacat ca nu e pe rezolutie mare.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.